Zelmer Aquawelt Plus 7920.0ST – Află totul despre el!

Îți recomand:

Motive pentru care să cumperi un tablou pentru bebeluși!

Tablourile personalizate pentru bebeluși și nou-născuți sunt cadouri adorabile și cu adevărat speciale, care pot avea un impact deosebit...

De ce să cumperi un tablou personalizat pentru cupluri?

Cumpărarea unui tablou personalizat pentru un cuplu poate fi o alegere minunată și memorabilă din mai multe motive. Iată...

Cum alegi un tablou personalizat?

Află din acest articol cum să alegi un tablou personalizat care să reflecte cu adevărat personalitatea și gusturile tale! Tablourile...

Zelmer Aquawelt Plus 7920.0ST este numele produsului despre care azi vom discuta, fiind vorba, după cum bine ți-ai dat seama, despre un aspirator. Vi descoperi practic tot ceea ce te poate interesa: preț, caracteristici, dar și opinia specialiștilor.

Designul lui Zelmer Aquawelt Plus 7920.0ST

Zelmer 7920.0ST este un aspirator robust, cu un design modern. El este fabricat din materiale calitative, lucru ce îi oferă o durată de viață îndelungată.

Trebuie menționat faptul că acest aspirator are o greutate destul de mare, mai exact de 8.5 kilograme. Totuși, el nu este foarte voluminos, deci va putea fi depozitat cu ușurință atât în poziție verticală, cât și în cea orizontală.

Design Zelmer Aquawelt Plus 7920.0ST

Vezi aici mai multe imagini!

Caracteristici Zelmer Aquawelt Plus 7920.0ST

Acest aspirator marca Zelmer a fost inclus de mine chiar în topul celor mai bune aspiratoare, iar asta datorită performanțelor pe care le oferă. Modelul este unul puternic, de 1700 W, deci cu siguranță va aspira aproape orice suprafață fără probleme.

Recipientul de colectare a murdăriei este și el unul generos, de 2.5 litri, iar acesta se va goli foarte ușor și chiar poate fi spălat.

Mai trebuie să știi faptul că aspiratorul vine cu un control digital iluminat, ce îți permite reglarea precisă a puterii, lucru ce te ajută să economisești energie atunci când situația nu impune o aspirare la intensitate maximă.

790.0ST – Fcunție de spălare!

Într-adevăr! Zelmer Aquawelt Plus 7920.0ST este un aspirator cu spălare, deci vei achiziționa practic un dispozitiv 3 în 1. De ce? Pentru că el îți permite să speli diferite suprafețe, va colecta lichide și va aspira praful din casa ta.

Accesorii și Filtre

Aerul aspirat și evacuat va fi unul extrem de curat, deoarece dispozitivul deține un filtru de apă, plus un filtru HEPA. Practic, aspiratorul este ideal și pentru persoanele alergice.

Împreună cu aspiratorul veți mai primi și următoarele accesorii: perie mică, specială, accesoriu pentru blană de animale și accesoriu pentru spații înguste.

Păreri despre Zelmer Aquawelt Plus

Cred că acest aspirator merită achiziția chiar și de către cei mai pretențioși dintre utilizatori, deoarece avem de-a face cu un model puternic, foarte bine echipat și care îndeplinește mai multe funcții decât un aspirator clasic.

Preț Zelmer Aquawelt Plus 7920.0ST

Fiind vorba despre un aspirator ceva mai performant, prețul este pe măsură. Totuși, va trebui să consideri că vei face o investiție, deoarece caracteristicile pe care ți le oferă produsul sunt superioare.

Aspiratorul costă în general aproximativ 1200 lei, dar te invit să accesezi butonul de mai jos, deoarece acolo îl vei găsi la o ofertă ceva mai avantajoasă pentru tine.

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Motive pentru care să cumperi un tablou pentru bebeluși!

Tablourile personalizate pentru bebeluși și nou-născuți sunt cadouri adorabile și cu adevărat speciale, care pot avea un impact deosebit...

De ce să cumperi un tablou personalizat pentru cupluri?

Cumpărarea unui tablou personalizat pentru un cuplu poate fi o alegere minunată și memorabilă din mai multe motive. Iată câteva motive pentru care ar...

Cum alegi un tablou personalizat?

Află din acest articol cum să alegi un tablou personalizat care să reflecte cu adevărat personalitatea și gusturile tale! Tablourile personalizate au devenit din ce...

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală pentru orice casă, deoarece niciodată...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -