Xiaomi Roborock 2 Aspirator Robot – Review, Păreri, Specificații și Preț

Îți recomand:

Motive pentru care să cumperi un tablou pentru bebeluși!

Tablourile personalizate pentru bebeluși și nou-născuți sunt cadouri adorabile și cu adevărat speciale, care pot avea un impact deosebit...

De ce să cumperi un tablou personalizat pentru cupluri?

Cumpărarea unui tablou personalizat pentru un cuplu poate fi o alegere minunată și memorabilă din mai multe motive. Iată...

Cum alegi un tablou personalizat?

Află din acest articol cum să alegi un tablou personalizat care să reflecte cu adevărat personalitatea și gusturile tale! Tablourile...

Astăzi vom vorbi despre aspiratorul robot Xiaomi Roborock 2, unul dintre cele mai apreciate modele de pe piață datorită performanțelor sale. Aparatul a primit un număr maxim de stele din partea utilizatorilor, iar în rândurile de mai jos vă voi prezenta totul despre el.

Design

Robotul de aspirare Xiaomi Roborock 2 vine cu un design futuristic, așa cum era de așteptat. Culoarea sa este albă, însă aspectul general este atât modern, cât și elegant.

Dispozitivul cântărește doar 3.5 kilograme și are dimensiuni reduse: 35 x 35 x 9.65 cm. Așadar, el poate fi depozitat cu ușurință și chiar transportat dacă vei avea nevoie de el.

Poze Xiaomi Roborock 2

Vezi aici mai multe imagini!

Specificații și Caracteristici

Roborock 2 este un aspirator ideal pentru mediul rezidențial, adică pentru acasă. El oferă două tipuri de aspirare, anume uscată și umedă, și poate fi folosit pe o mulțime de suprafețe, printre care: parchet, covoare, gresie și nu numai.

Aspiratorul nu utilizează fir și vine dotat cu o baterie reîncărcabilă ce oferă o autonomie excelentă de 120 minute. Puterea sa este de 58 W, iar tensiunea de alimentare este de 14.4 V. În plus, trebuie să știi faptul că modelul are o eficiență energetică superioară, folosind Clasa A.

În dotarea acestui super-aspirator găsim și un recipient de colectare de 0.48 litri. Acesta poate fi demontat cu ușurință pentru golire, deci nu trebuie să îți faci griji din această pricină.

Mai trebuie să îți spun faptul că Xiaomi Roborock 2 deține de asemenea și un rezervor cu apă, acesta fiind folosit pentru tipul de aspirare umedă.

Funcții Roborock 2

Când vine vorba despre capitolul funcții, aspiratorul produs de Xiaomi surprinde într-un mod extrem de plăcut.

Operare prin Wi-Fi

Da, acest aspirator este dotat cu tehnologia Wi-Fi! Îl vei putea conecta la telefon cu ajutorul aplicației Miija și, în timpul aspirării, dispozitivul va desenea harta camerelor pe care le-a curățat.

Funcții Xiaomi Roborock 2

Ba mai mult, după ce veți avea o hartă completă a casei, ai posibilitatea de a selecta, cu o simplă atingere, locul în care Roborock 2 să acționeze.

Oricum, aspiratorul își poate planifica singur ruta pe care trebuie să o curețe. De altfel, tu vei mai putea să setezi timpul de curățare, denumi aspiratorul sau chiar actualiza software-ul, doar cu telefonul!

Senzor pentru distanță

Xiaomi Roborock 2 este un robot de aspirare dotat cu un senzor de distanță precis, care monitorizează zona din jurul său la un unghi de 360 grade. Astfel, el va ocoli eventualele obstacole și își va continua activitatea fără să rămână blocat.

Foarte silențios

Datorită modului în care a fost construit, acest aspirator marca Xiaomi este unul foarte silențios, cu toate că aspirarea oferită este una puternică și de calitate!

Încărcare automată

În momentul în care aspiratorul detectează că nivelul bateriei este unul redus, acesta se va deplasa automat la baza de încărcare, blocându-se singur. După încărcare, dispozitivul va continua automat aspirarea, exact din locul în care a rămas!

Datorită acumulatorului de calitate, aparatul va putea aspira o suprafață de 250 mp, fără să se descarce!

Vezi aici mai multe informații!

Păreri Xiaomi Roborock 2

În opinia mea, dar și a celor care deja l-au achiziționat, consider că Xiaomi Roborock 2 este un must have atât pentru pasionații de tehnologie, cât și pentru cei ce își doresc un aspirator inteligent, care va face treaba singur în locul lor.

Dispozitivul este foarte bine dotat și pe lângă faptul că aspiră eficient, el va și curăța, apoi șterge, suprafețele. În plus, ajunge în locuri greu accesibile, ceea ce îl clasează în topul celor mai bune aspiratoare la ora actuală.

Preț Xiaomi Roborock 2

Review și Preț Xiaomi Roborock 2

Xiaomi Roborock 2 poate fi considerat un aspirator scump, însă dacă ținem cont de toate specificațiile pe care le oferă, eu consider că raportul preț/calitate al acestuia este unul excelent.

Recomand cu încredere aspiratorul și am reușit să descopăr o ofertă pentru el care se află sub media pieței, pe care te invit să o descoperi mai jos!

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Motive pentru care să cumperi un tablou pentru bebeluși!

Tablourile personalizate pentru bebeluși și nou-născuți sunt cadouri adorabile și cu adevărat speciale, care pot avea un impact deosebit...

De ce să cumperi un tablou personalizat pentru cupluri?

Cumpărarea unui tablou personalizat pentru un cuplu poate fi o alegere minunată și memorabilă din mai multe motive. Iată câteva motive pentru care ar...

Cum alegi un tablou personalizat?

Află din acest articol cum să alegi un tablou personalizat care să reflecte cu adevărat personalitatea și gusturile tale! Tablourile personalizate au devenit din ce...

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală pentru orice casă, deoarece niciodată...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -