Cel mai bun uscător de rufe – Recenzii – Top modele – Ghid și Sfaturi

Îți recomand:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă....

Pentru a putea alege un uscător de rufe ideal pentru nevoile tale, este necesar să te informezi foarte bine înainte de achiziționare. Așadar, echipa noastră îți prezintă un ghid complet despre cum să cumperi cel mai bun uscător de rufe și îți oferă top modele de pe piață!

Top uscătoare de rufe recomandate

Așa cum ți-am promis, am selectat trei produse pentru a crea un mic top cu cel mai bun uscător de rufe. Modelele sunt diverse, însă cele de mai jos sunt prezentate în funcție de comentariile cumpărătorilor, raportul preț/calitate, funcțiile și tehnologiile oferite.

Bosch WTW85550BY

Uscator de rufe Bosch WTW85550BYBRAND: Bosch

MODEL: WTW85550BY

CAPACITATE ÎNCĂRCARE: 9 kg

NUMĂR PROGRAME: 14

Bosch WTW85550BY este un uscător de rufe premium, ce oferă o super capacitate de încărcare a rufelor și nu mai puțin de 14 programe diferite!

În dotarea lui găsim câteva specificații de top, precum: Clasa A++, Siguranță pentru Copii, Antialergic, Uscare prin condensare/pompă de căldură.

Cu ajutorul lui vă veți bucura de rufe complet uscate, fără a fi șifonate excesiv. Practic, după procesul de uscare, le veți putea purta sau direct depozita în șifonier! Îl recomandăm cu multă încredere.

Electrolux PerfectCare800 EW8H458B

Uscator de rufe Electrolux PerfectCare800 EW8H458BBRAND: Electrolux

MODEL: PerfectCare800 EW8H458B

CAPACITATE ÎNCĂRCARE: 8 kg

NUMĂR PROGRAME: 12

Cel de-al doilea uscător recomandat este un Electrolux, pe numele său PerfectCare800 EW8H458B. Acesta funcționează cu o pompă de căldură și este unul extrem de eficient. Modelul nu consumă mult curent, el folosind clasa energetică superioară A++.

Selectarea celor 12 programe și setarea dispozitivului se va face ușor, cu ajutorul unui buton rotativ și al unui display dotat cu touch screen. Printre funcțiile deținute de produs enumerăm: SensiCare, SmartSense, GentleCare, funcția de uscare rapidă și funcția de programare întârziată.

Gorenje D7564

Uscator de rufe Gorenje D7564BRAND: Gorenje

MODEL: D7564

CAPACITATE ÎNCĂRCARE: 7 kg

NUMĂR PROGRAME: 15

Ultimul, dar nu cel din urmă, este uscătorul de rufe Gorenje D7564. Produsul este unul economic, ce folosește clasa energetică A+. Acesta oferă o capacitate de încărcare de 7 kg și un număr de 15 programe, fiecare dintre acesta fiind dedicat unui anumit tip de articol de îmbrăcăminte.

Panoul de comandă este format dintr-un buton rotativ ce permite selectarea programelor, dar vine și cu butoane pentru funcții secundare. În plus, acolo veți găsi un display care vă va informa în permanență cu privire la procesul de uscare.

Cum să cumperi un uscător de rufe

În primul rând, trebuie să te gândești bine dacă îți dorești să achiziționezi un astfel de electrocasnic. După cum bine știi, o mașină de spălat rufe bună va veni cu un uscător incorporat, ceea ce înseamnă că poți alege un astfel de produs.

Dacă consideri că este necesar să achiziționezi un uscător independent, atunci te sfătuim să ții cont de următoarele criterii de selecție.

Capacitatea de încărcare

Poți achiziționa un uscător de rufe bun ce face parte din trei mari categorii în ceea ce privește capacitate de încărcare: 5-6 kg, 7-8 kg sau peste 8 kg. Cele mai multe dintre modele îți oferă o capacitate situată între 7-8 kg.

Numărul programelor

Cele mai multe uscătoare de rufe au un număr de programe situat între 12 și 16, iar pe locul doi sunt cele care îți vor oferi sub 12. În funcție de materialele hainelor, culoarea lor și nu numai, este bine să te orientezi către un uscător care îți oferă programele dorite!

Eficienta energetică

Cu siguranță atunci când vorbim despre un uscător de rufe trebuie să fim atenți și la eficiența energetică a acestuia. Din fericire, veți afla că majoritatea modelelor folosesc o clasă superioară, anume A++ și A+++, deci consumul de curent va fi unul redus.

Noi recomandăm achiziția unui uscător de rufe ce are o clasă de de eficiență de cel puțin A+.

Tipul de încastrare

Dacă mobila din locuință va fi una modernă, atunci cu siguranță veți dori să nu cumpărați un uscător clasic, ci mai degrabă unul incorporabil. Modelele nu sunt multe pe piață, însă dacă veți căuta atent veți găsi un astfel de electrocasnic.

Nivelul de zgomot

Aveți în vedere atunci când alegeți un uscător de rufe și ca acesta să fie cât mai silențios. Majoritatea produselor oferă un nivel situat ntre 51 și 70 dB.

Tipul uscătorului

Uscătorul de rufe poate folosi mai multe tehnologii, după cum urmează: cu pompă de căldură, cu condensare sau cu ventilare. Rămâne la alegerea ta să alegi un model în funcție de acest criteriu, însă sfatul nostru este să te îndrepți spre unul cu pompă de căldură. Oricum, multe dintre modele folosesc mai mult de o tehnologie!

Cu pompă de căldură

Uscătoarele de rufe cu pompă de căldură oferă un avantaj notabil! Umezeala produsă din uscarea rufelor va fi evacuată în exterior, deci acesta nu trebuie amplasat neapărat într-o cameră aerisită.

Cu condensare

Un uscător de rufe cu condensare, fără pompă de căldură, va folosi un sistem special de încălzire care va evapora practic apa, transformând-o în abur. Aceste uscătoare vin dotate cu un furtun special conceput pentru evacuarea apei într-un recipient, care va trebui golit.

Avantajele unui uscător de rufe

Cu toate că o mașină de spălat rufe cu uscător ocupă mai puțin spațiu și, evident, reprezintă o investiție mai ieftină decât achiziționarea a două dispozitive separate, uscătoarele de rufe au câteva avantaje.

Un uscător de o bună calitate îți oferă o capacitate mult mai mare de încărcare a hainelor. În plus, poate fi folosit independent de mașina de spălat, lucru ce te scutește de mult timp pierdut. Cel mai bun uscător de rufe va avea grijă de țesăturile hainelor tale și nu le va șifona, astfel ca la finalul programului, acestea să fie gata de purtat sau depozitat!

Întrebări frecvente

✅ De ce să cumperi un uscător de rufe?

Uscătoarele de rufe sunt electrocasnice destul de voluminoase, deci le recomandăm persoanelor care se bucura de un spațiu ceva mai generos. Acestea sunt extrem de utile, deoarece vă scapă de grija uscării hainelor după spălare. Dacă nu aveți spațiu suficient sau dacă vreți să economisiți ceva bani, puteți opta pentru o mașină de spălat rufe dotată cu un uscător incorporat.

✅ De unde poți cumpăra cele mai ieftine uscătoare?

Cele mai ieftine uscătoare de rufe vor putea fi găsite cel mai ușor în mediul online. Aici aveți posibilitatea să căutați modelul dorit, în funcție de criterii diverse. De asemenea, față de magazinele fizice, cele online oferă mai des reduceri de care orice cumpărător ar trebui să profite!

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă. Ei bine, te invităm să...

Apple MacBook Air 13 – Recenzii, Preț, Specificații

Laptopul MacBook Air 13 este un produs de la Apple foarte apreciat în rândul utilizatorilor. În rândurile de mai jos veți putea sa descoperiți...

Cel mai bun purificator de aer – Top, Recomandări și Sfaturi!

Probabil îți dorești pentru locuința ta cel mai bun purificator de aer, însă nu știi exact ce model să alegi. În acest articol te...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -