Cel mai bun Televizor sub 500 lei – Recomandări și TOP 6 modele!

Îți recomand:

Motive pentru care să cumperi un tablou pentru bebeluși!

Tablourile personalizate pentru bebeluși și nou-născuți sunt cadouri adorabile și cu adevărat speciale, care pot avea un impact deosebit...

De ce să cumperi un tablou personalizat pentru cupluri?

Cumpărarea unui tablou personalizat pentru un cuplu poate fi o alegere minunată și memorabilă din mai multe motive. Iată...

Cum alegi un tablou personalizat?

Află din acest articol cum să alegi un tablou personalizat care să reflecte cu adevărat personalitatea și gusturile tale! Tablourile...

Vrei cel mai bun televizor sub 500 lei? Descoperă sugestiile noastre și învață cum îți poți cumpăra un televizor ieftin și bun. Pe lângă criteriile de selecție, te vom ajută să găsești produsul dorit, oferindu-ți mai multe recomandări!

Cum să alegi cel mai bun televizor sub 500 lei

Azi a venit timpul să te învățăm cum poți cumpăra cel mai bun televizor sub 500 lei. Dat fiind faptul că prețul este unul mic, vom vorbi în general despre televizoare de mici dimensiuni, precum cele pentru bucătărie și care vor avea în general o diagonală de sub 80 cm.

Rezoluția televizorului

Un televizor de sub 500 RON vine în general cu un ecran care suportă rezoluția High Definition. Totuși, sunt disponibile pe piață și câteva modele care oferă imagini Full HD. Noi le recomandăm pe cele care fac parte din cea de-a doua categorie, asta pentru ca tu să ai parte de o experiență vizuală ceva mai bună.

Recomandări televizor sub 500 lei Full HD

NEI 22NE5000 Allview 24ATC5000
NEI 22NE5000 SkyMaster 22SF2500 Allview 24ATC5000
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Diagonala ecranului

Așa cum ți-am spus de la început, nu te aștepta ca televizoarele care pot fi cumpărate la un astfel de preț să aibă un ecran prea generos. În general, modelele vin cu display-uri care măsoară în diagonală 60 cm, 47 cm, 50 cm.

Tipul display-ului

Display-ul unui astfel de televizor va fi în cele mai multe dintre cazuri unul de tip LED, iar forma sa va fi una plată. Totuși, nu trebuie considerate aceste aspecte un dezavantaj, deoarece majoritatea modelelor de pe piață fac parte din aceste categorii.

Conectivitatea televizorului

Chiar dacă vorbim de dispozitive de dimensiuni mici, cel mai bun televizor sub 500 lei ar trebui să îți ofere cât mai mulți conectori, asta pentru ca tu să poți reda conținutul media dorit de pe diferite surse. Iată o listă cu conectorii pe care îi recomandăm să îi ai în vedere: HDMI, USB, intrare jack de 3.5 mm, Slot CI+, intrări și ieșiri diverse audio/video.

Top cel mai bun televizor sub 500 lei

Ajunși la final, a venit timpul să îți prezentăm un top al celor mai bune televizoare care pot fi achiziționată la suma excelentă de sub 500 RON. Îți recomandăm călduros să accesezi butoanele atașate, deoarece noi am găsit pentru tine modelele la un raport calitate/preț cât mai bun!

Televizor LED Horizon 32HL5320H

Televizor LED Horizon 32HL5320HBRAND: Horizon

MODEL: 32HL5320H

REZOLUȚIE DISPLAY: HD

DIAGONALĂ: 80 cm

TIP TV: Non Smart

Horizon 32HL5320H este un televizor accesibil, ce are un preț care se învârte în jurul sumei de 500 lei. Acesta oferă o rezoluție HD a imaginilor și, în același timp, un sunet destul de bun, ce are o putere de 2 x 8 W.

Chiar dacă modelul nu este unul Smart, el vine dotat cu Slot CI+, HDMI, USB și alți conectori ce vă permit redarea de conținut de pe diverse surse.

Ba mai mult, dispozitivul deține funcții precum Modul ECO, Sleep Timer și multe altele. Noi îl recomandăm cu multă încredere!

Televizor LED Star-Light 24DM3500

Televizor LED Star-Light 24DM3500BRAND: Star-Light

MODEL:  24DM3500

REZOLUȚIE DISPLAY: HD

DIAGONALĂ: 60 cm

TIP TV: Non Smart

Star-Light 24DM3500 este un alt televizor ce costă sub 500 lei pe care îl recomandăm cu încredere.

Modelul vine dotat cu un sistem Stereo, ce are o ieșire RMS de 10 W. În dotarea lui găsim opțiuni precum: diverși conectori, Progressive Scan, Sleep Timer și nu numai.

Acesta a primit multe recenzii pozitive din partea utilizatorilor, lucru ce denotă o bună calitate a sa.

Televizor LED Nei 24NE5000

Televizor LED Nei 24NE5000BRAND: Nei

MODEL:  24NE5000

REZOLUȚIE DISPLAY: Full HD

DIAGONALĂ: 61 cm

TIP TV: Non Smart

Dacă vrei un televizor ieftin și bun, atunci poți opta pentru Nei 24NE5000. Acesta vine cu o diagonală a ecranului de 61 cm, fiind ideal pentru încăperile mici.

În ciuda prețului, dispozitivul propune imagini de calitate, oferite la o rezoluție Full HD. În plus, în dotarea lui găsim și următoarele specificații: caracteristici superioare de sunet și imagine, Slot Ci+, intrare USB, port HDMI, Teletext, OSD Language.

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Motive pentru care să cumperi un tablou pentru bebeluși!

Tablourile personalizate pentru bebeluși și nou-născuți sunt cadouri adorabile și cu adevărat speciale, care pot avea un impact deosebit...

De ce să cumperi un tablou personalizat pentru cupluri?

Cumpărarea unui tablou personalizat pentru un cuplu poate fi o alegere minunată și memorabilă din mai multe motive. Iată câteva motive pentru care ar...

Cum alegi un tablou personalizat?

Află din acest articol cum să alegi un tablou personalizat care să reflecte cu adevărat personalitatea și gusturile tale! Tablourile personalizate au devenit din ce...

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală pentru orice casă, deoarece niciodată...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -