Cel mai bun televizor sub 2000 lei – Sfaturi, Recomandări și Top TV!

Îți recomand:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă....

Vrei cel mai bun televizor sub 2000 lei? Ai ajuns exact unde trebuie! Pe GhidulCumpărăturilor.ro poți citi un articol informativ care îți va explica cum poți să iei cea mai bună alegere. În plus, pentru a te ajuta, te invităm să descoperi și modelele pe care noi le recomandăm!

Cum să alegi cel mai bun televizor sub 2000 lei

Un televizor ce costă sub 2000 lei va fi unul în general de o bună calitate, deoarece în această gamă de preț găsești zeci de modele performante. Așadar, nu-ți mai rămâne decât să respecți pașii de achiziție pe care ți-i prezentăm în continuare și să alegi modelul dorit!

Diagonala ecranului

La suma de sub 2000 lei, cele mai comune televizoare au un ecran ce măsoară 82-110 cm, așadar vorbim despre dispozitive ideale pentru dormitor. Însă, dacă îți dorești unul mai mic sau mai mare, vei găsi de la sub 80 cm și chiar până la 152 cm.

Recomandări televizoare sub 2000 lei cu diagonala de 82-110 cm

Samsung 40NU7192 Panasonic 43FX550E Sony 40WE660
Samsung 40NU7192 Panasonic 43FX550E Sony 40WE660
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Rezoluția suportată

Un televizor care poate fi cumpărat la suma de până în 2000 RON poate avea trei rezoluții: HD, Full HD și 4K Ultra HD. Noi recomandăm produsele ce fac parte din cea de-a treia categorie, pentru a te bucura la maximum de imaginile dorite. Oricum, aceste modele sunt și cele mai numeroase de pe piață.

Display-ul

Display-ul este și el un criteriu important de selecție. Mai precis, ne referim la tipul lui și la tehnologia folosită. Totuși, în gama de preț prezentată vei găsi doar televizoare LED cu un ecran Plat. Dacă îți dorești un dispozitiv ce folosește un ecran OLED sau unul curbat, atunci trebuie să mai scoți din buzunar o sumă de bani.

Tipul televizorului

Puține modele sunt disponibile care să nu ofere funcții Smart. Așadar, dacă tot această opțiune atât de comună a zilelor noastre este disponibilă, este bine să alegi un televizor de acest gen. Te vei bucura de contentul dorit din online și vei fi la curent cu ultimele noutăți din social media, chiar din confortul canapelei sau al patului.

Conectivitate

Pentru a putea reda conținut media și de pe alte surse, direct pe ecranul televizorului, este bine ca acesta să fie dotat cu cât mai mulți conectori. Așadar, cel mai bun televizor sub 2000 lei ar trebui să vină cu: porturi HDMI, intrări USB, Wi-Fi, LAN, intrări și ieșiri audio/video și nu numai.

Top cel mai bun televizor sub 2000 lei

Ajunși la final, ca de fiecare dată îți vom prezenta un top al celor mai populare produse. Am ținut cont de raportul calitate/preț, dar și de opinia celor care deja le-au utilizat! Mai jos găsești unele dintre cele mai bune televizoare care au un preț de până în 2000 lei.

Televizor LED Smart Samsung 40NU7182

Televizor LED Smart Samsung 40NU7182

BRAND: Samsung

MODEL: 40NU7182

REZOLUȚIE DISPLAY: 4K Ultra HD

DIAGONALĂ: 100 cm

TIP TV: Smart

Samsung 40NU7182 este un televizor cu un preț foarte bun în raport cu tot ceea ce oferă. Acesta vine dotat cu un ecran de 100 cm, pe care vei urmări imagini la o rezoluție 4K Ultra HD.

În dotarea sa găsim și un sistem audio de 20 W, ce oferă un sunet clar și puternic, ajustat de diverse caracteristici superioare.

Modelul este unul Smart, ce vine cu mai multe opțiuni de top, precum: conectori diverși, browser, aplicații web.

Televizor LED Smart Sony 40WE660

Televizor LED Smart Sony 40WE660

BRAND: Sony

MODEL: 40WE660

REZOLUȚIE DISPLAY: Full HD

DIAGONALĂ: 101.4 cm

TIP TV: Smart

Sony 40WE660 este un televizor Smart, care costă sub 2000 lei, și care oferă imagini impecabile, la o rezoluție Full HD.

Sunetul este unul stereo, redat de un sistem audio ce are o ieșire RMS de 10 W. În dotarea lui găsim de asemenea și conectori precum: HDMI, USB, Slot CI+, WI-Fi, LAN și mulți alții, ce permit conexiunea unor surse externe pentru redarea de conținut media.

Televizor LED Smart LG 49UK6200PLA

Televizor LED Smart LG 49UK6200PLABRAND: LG

MODEL: 49UK6200PLA

REZOLUȚIE DISPLAY: 4K Ultra HD

DIAGONALĂ: 123 cm

TIP TV: Smart

Dacă vrei un TV de top, la un preț bun, atunci LG 49UK6200PLA poate fi o opțiune pe care nu ar trebui să o ratezi.

Vorbim despre un Smart TV LG, ce vine cu sistemul de opeare webOS, unul dintre cele mai apreciate de pe piață, dar și cu opțiuni diverse, printre care: Wi-Fi, LAN, USB, HDMI, caracteristici superioare de sunet și de imagine.

Recomandăm LG 49UK6200PLA fără ezitare, fiind unul dintre cele mai bune televizoare în ceea ce privește raportul preț/calitate.

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă. Ei bine, te invităm să...

Apple MacBook Air 13 – Recenzii, Preț, Specificații

Laptopul MacBook Air 13 este un produs de la Apple foarte apreciat în rândul utilizatorilor. În rândurile de mai jos veți putea sa descoperiți...

Cel mai bun purificator de aer – Top, Recomandări și Sfaturi!

Probabil îți dorești pentru locuința ta cel mai bun purificator de aer, însă nu știi exact ce model să alegi. În acest articol te...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -