Cel mai bun televizor sub 1500 lei – TOP 3, Review, Ghid!

Îți recomand:

Motive pentru care să cumperi un tablou pentru bebeluși!

Tablourile personalizate pentru bebeluși și nou-născuți sunt cadouri adorabile și cu adevărat speciale, care pot avea un impact deosebit...

De ce să cumperi un tablou personalizat pentru cupluri?

Cumpărarea unui tablou personalizat pentru un cuplu poate fi o alegere minunată și memorabilă din mai multe motive. Iată...

Cum alegi un tablou personalizat?

Află din acest articol cum să alegi un tablou personalizat care să reflecte cu adevărat personalitatea și gusturile tale! Tablourile...

Azi te invităm să afli cum poți cumpăra cel mai bun televizor sub 1500 lei. Pe lângă faptul că îți prezentăm în rândurile ce urmează principalele caracteristici de selecție ale unui astfel de produs, îți oferim de asemenea și o listă cu unele dintre cele mai populare de pe piața din România.

Cum să alegi cel mai bun televizor sub 1500 lei

Un televizor ce are un preț de până în 1500 lei va fi în general unul de nivel mediu în ceea ce privește dotările și performanțele. Din fericire, există pe piață o mulțime de modele în această categorie de preț, deci cu siguranță vei găsi unul pe placul tău. Dacă vrei să plătești mai puțin pe un TV, atunci te invităm să citești aici articolul legat de dispozitivele de sub 1000 RON.

Diagonala ecranului

La prețul de până la 1500 lei vei găsi televizoare ce au o diagonală a ecranului de la sub 80 cm și până la 152 cm! Totuși, cele mai comune sunt televizoarele cu o diagonală de 82-110 cm, așadar cele care se vor potrivi perfect în dormitor.

Recomandări televizor sub 1500 lei cu diagonală de 82-110 cm

Horizon 43HL7330F LG 43LK5900PLA
Horizon 43HL7330F LG 43LK5900PLA Tesla 43T319SFS
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Tipul și tehnologia display-ului

Absolut toate televizoarele de până în 1500 lei vor veni cu un ecran plat, de tipul LED. Dacă vrei să ai parte de o experiență vizuală mai aparte, atunci poate ar trebui să iei în considerare achiziționarea unui televizor curbat. Prețul acestor modele este unul mai ridicat însă.

Rezoluția

Cel mai bun televizor sub 1500 lei trebuie să îți ofere și cele mai bune imagini! Așadar, sfatul nostru este să cumperi un model 4K Ultra HD, deoarece sunt câteva zeci în prețul menționat. Dacă bugetul nu îți permite, vei avea de ales și între televizoare HD sau Full HD.

Tipul televizorului

Dacă nu pui preț pe funcții și tehnologii de ultimă oră, atunci poți cumpăra liniștit un Non Smart TV. Însă, dacă vrei tot timpul să fii la curent cu ultimele informații din online sau pur și simplu vrei acces la conținutul preferat de pe internet, atunci cel mai potrivit pentru tine va fi un Smart TV.

Conectivitatea

Cel mai bun televizor este și acela care vine dotat cu cât mai mulți conectori. Cu ajutorul lor vei putea reda conținut media divers, de pe surse externe precum: telefon, PC, laptop, USB stick, HDD și nu numai. Iată lista celor mai comuni dintre conectori: USB, HDMI, intrări și ieșiri audio/video, Slot CI+, LAN, Wi-Fi.

Top cel mai bun televizor sub 1500 lei

Pentru a te ajuta în procesul de selecție, noi am creat un scurt top al unora dintre cele mai apreciate televizoare care costă sub 1500 RON. Te invităm să descoperi modelele în rândurile de mai jos și sperăm ca unul dintre ele să fie pe placul tău!

Televizor LED Smart Philips 32PFS5823/12

Televizor LED Smart Philips 32PFS5823/12BRAND: Philips

MODEL: 32PFS5823/12

REZOLUȚIE DISPLAY: Full HD

DIAGONALĂ: 80 cm

TIP TV: Smart

Philips 32PFS5823/12 este un televizor care are un preț de sub 1500 lei și care oferă caracteristici de top, fiind apreciat de cei care deja l-au achiziționat.

Dispozitivul vine dotat cu un ecran LED de 80 cm, ceea ce înseamnă că este ideal pentru un dormitor. Modelul este de asemenea unul Smart și vă oferă acces la toate informațiile din mediul online, conexiunea realizându-se prin LAN sau Wi-Fi.

În plus, imaginile vor avea o calitate bună, redate la rezoluția Full HD, ele fiind completate de un sunet clar și puternic, rezultatul unui sistem audio 2.0 de 20 W.

Televizor LED Smart UTOK U43UHD1

Televizor LED Smart UTOK U43UHD1BRAND: UTOK

MODEL: U43UHD1

REZOLUȚIE DISPLAY: 4K Ultra HD

DIAGONALĂ: 108 cm

TIP TV: Smart

UTOK U43UHD1 este de asemenea un televizor bun, chiar dacă brandul nu este foarte cunoscut în rândul clienților.

Acest model vine cu un ecran de 108 cm ce redă imagini la o super calitate 4K Ultra HD. În plus, TV-ul este unul Smart, deci vine dotat cu aplicații web deja instalate, dar și cu browser web.

De altfel, vei găsi printre opțiunile sale și cei mai cunoscuși conectori: intrare PC D-sub 15 pini, 2 intrări USB, 3 porturi HDMI, minijack căști, Slot CI+ și lista continuă!

Televizor LED Smart Sony 32WE610

Televizor LED Smart Sony 32WE610

BRAND: Sony

MODEL: T32WE610

REZOLUȚIE DISPLAY: HD

DIAGONALĂ: 80 cm

TIP TV: Smart

Sony 32WE610 este un TV de o foarte bună calitate, Smart, ce oferă imagini HD și care costă sub 1500 lei.

Modelul vine cu Wi-Fi, HDMI, USB, LAN, jack de 3.5 mm, Teletext, aplicații Web, Sleep Timer și multe alte opțiuni de top, care cu siguranță vă vor încânta.

Îl recomandăm în primul rând datorită raportului calitate/preț foarte bun pe care îl are!

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Motive pentru care să cumperi un tablou pentru bebeluși!

Tablourile personalizate pentru bebeluși și nou-născuți sunt cadouri adorabile și cu adevărat speciale, care pot avea un impact deosebit...

De ce să cumperi un tablou personalizat pentru cupluri?

Cumpărarea unui tablou personalizat pentru un cuplu poate fi o alegere minunată și memorabilă din mai multe motive. Iată câteva motive pentru care ar...

Cum alegi un tablou personalizat?

Află din acest articol cum să alegi un tablou personalizat care să reflecte cu adevărat personalitatea și gusturile tale! Tablourile personalizate au devenit din ce...

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală pentru orice casă, deoarece niciodată...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -