Cel mai bun televizor sub 1000 lei – Clasament, Recenzii și Sfaturi de Cumpărături!

Îți recomand:

Motive pentru care să cumperi un tablou pentru bebeluși!

Tablourile personalizate pentru bebeluși și nou-născuți sunt cadouri adorabile și cu adevărat speciale, care pot avea un impact deosebit...

De ce să cumperi un tablou personalizat pentru cupluri?

Cumpărarea unui tablou personalizat pentru un cuplu poate fi o alegere minunată și memorabilă din mai multe motive. Iată...

Cum alegi un tablou personalizat?

Află din acest articol cum să alegi un tablou personalizat care să reflecte cu adevărat personalitatea și gusturile tale! Tablourile...

Îți dorești să cumperi cel mai bun televizor sub 1000 lei? Atunci ar fi ideal dacă ai citi acest articol în totalitate înainte de a face asta! De ce? Pentru că echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți va prezenta care sunt principalele criterii de selecție ale unui astfel de produs, dar și un top al celor mai populare și avantajoase modele de pe piață.

Cum să alegi cel mai bun televizor sub 1000 lei

Din fericire, televizoarele sub 1000 lei sunt destul de multe la număr. Vei găsi modele din toate categoriile, ceea ce nu poate fi decât un atu. Aceste televizoare sunt de buget și sunt perfecte pentru a fi folosite în bucătărie, dormitor și, de ce nu, într-un living!

Diagonala ecranului

Poate una dintre cele mai importante caracteristici atunci când vine vorba de achiziția unui nou televizor. Vei găsi la un preț de până la 1000 RON modele ce au sub 80 cm, 80-81 cm, dar chiar și 82-110 cm. Dacă spațiul îți permite, noi recomandăm întotdeauna dispozitivele mai generoase!

Recomandări televizoare sub 1000 lei cu diagonală de 82-110 cm

Star-Light 43DM5500 Star-Light 40DM6500 AKAI LT-4008HD
Star-Light 43DM5500 Star-Light 40DM6500 AKAI LT-4008HD
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Display-ul televizorului

La prețul de 1000 lei vorbim totuși despre televizoare entry-level, destul de simple, deci toate modelele vor veni cu un ecran plat. De altfel, trebuie să știi faptul că acestea folosesc un display LED.

Rezoluția

Cel mai bun televizor sub 1000 lei îți poate oferi imaginile preferate la o rezoluție chiar și 4K Ultra HD! Este bine de menționat însă că majoritatea dintre ele oferă content HD, urmate de televizoare care suportă rezoluția Full HD.

Tipul televizorului

Avem vești bune pentru fanii mediului online! Există pe piață zeci de televizoare care costă sub 1000 lei care vin cu tehnologia Smart. Dacă nu pui preț pe aceasta, vei găsi chiar mai multe dispozitive Non Smart. Așadar, vei avea mereu de unde să alegi!

Alte criterii de selecție

Pe lângă cele prezentate mai sus, îți mai recomandăm să ții cont în momentul achiziției unui nou televizor de anumite criterii. Unul dintre ele este legat de conectivitate. Recomandăm ca TV-ul să vină cu: Wi-Fi, HDMI, Slot CI+, intrări USB, intrări și ieșiri sunet/video și nu numai.

De asemenea, nu ar strica ca produsul să fie dotat și cu funcții utile, printre cele mai cunoscute fiind: teletext, child lock, timer, aplicații și browser web, diferite moduri de imagine șa.

Top cel mai bun televizor sub 1000 lei

Acum că ai aflat cum poți cumpăra un televizor bun și ieftin, este momentul să vezi care sunt cele mai apreciate modele de pe piața din România. Noi am selectat trei dintre ele, după ce am ținut cont de raportul calitate/preț, dar și de opinia celor care deja le-au cumpărat.

Televizor LED Star-Light 40DM5500

Televizor LED Star-Light 40DM5500BRAND: Star-Light

MODEL:  40DM5500

REZOLUȚIE DISPLAY: Full HD

DIAGONALĂ: 100 cm

TIP TV: Non Smart

Star-Light 40DM5500 este un televizor Full HD, cu un ecran generos, de 100 cm, care a primit recenzii foarte bune din partea utilizatorilor.

Vorbim despre un TV ieftin, dar bine dotat, care vine cu următoarele: Sistem audio stereo 2 x 8 W, Slot CI+, intrări USB, intrare PC, porturi HDMI, Teletext, Sleep Timer.

Televizor LED Smart LG 28MT49S-PZ

Televizor LED Smart LG 28MT49S-PZBRAND: LG

MODEL:  28MT49S-PZ

REZOLUȚIE DISPLAY: HD

DIAGONALĂ: 70 cm

TIP TV: Smart

În prețul de sub 1000 lei poți cumpăra și un televizor Smart, pe numele lui LG 28MT49S-PZ. Acesta poate de asemenea fi folosit și pe post de monitor, ceea ce face ca tu să economisești spațiu, dar și bani.

Modelul folosește sistemul de operare webOs și poate fi conectat la internet prin WI-Fi sau prin LAN. Imaginile au o calitate bună, iar sunetul nu lasă de dorit.

Practic, din confortul canapelei sau al fotoliului, te vei bucura de conținutul video preferat, dar și de ultimele noutăți din mediul online!

Televizor LED Samsung LT24E310EW

Televizor LED Samsung LT24E310EWBRAND: Samsung

MODEL:  LT24E310EW

REZOLUȚIE DISPLAY: HD

DIAGONALĂ: 70 cm

TIP TV: Non Smart

Samsung LT24E310EW este ultimul televizor pe care azi ți-l recomandăm. Acesta a primit numai review-uri pozitive din partea cumpărătorilor, ceea ce denotă o foarte bună calitate a lui.

Produsul a fost dotat cu toți conectorii de care ai nevoie pentru a reda conținut de pe laptop, PC, telefon și orice altă sursă externă. În plus, vine cu funcții precum: teletext, auto oprire, diferite moduri pentru imagine și sunet.

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Motive pentru care să cumperi un tablou pentru bebeluși!

Tablourile personalizate pentru bebeluși și nou-născuți sunt cadouri adorabile și cu adevărat speciale, care pot avea un impact deosebit...

De ce să cumperi un tablou personalizat pentru cupluri?

Cumpărarea unui tablou personalizat pentru un cuplu poate fi o alegere minunată și memorabilă din mai multe motive. Iată câteva motive pentru care ar...

Cum alegi un tablou personalizat?

Află din acest articol cum să alegi un tablou personalizat care să reflecte cu adevărat personalitatea și gusturile tale! Tablourile personalizate au devenit din ce...

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală pentru orice casă, deoarece niciodată...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -