Cel mai bun televizor Smart – Top, Recomandări, Recenzii și Sfaturi!

Îți recomand:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă....

Vrei cel mai bun televizor Smart, însă nu știi modelul pe care să îl alegi? Fii fără grijă! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro ți-a pregătit un articol informativ, care are rolul de a te ajuta în procesul de selecție ale unui astfel de produs.

Cum să alegi cel mai bun televizor Smart

Televizoarele Smart sunt cele mai comune în zilele noastre, asta datorită dezvoltării constante a tehnologiei de pe piața de specialitate. Le recomandăm cu încredere, deoarece vei avea acces la conținutul preferat din online, asta din confortul canapelei, al patului și nu numai. Iată mai jos principalele criterii de selecție pentru cel mai bun televizor Smart.

Diagonala ecranului

Televizoarele Smart pot avea absolut orice dimensiune! Fie că vorbim de modele mici, pentru bucătărie, fie că vorbim de dispozitive de peste 152 cm în diagonală, vei găsi un model care vine dotat cu funcții Smart. Trebuie să știi însă că cele mai multe produse vor fi dotate cu un display care măsoară între 126 și 152 cm.

Recomandări Smart TV cu diagonală 126-152 cm

Samsung 55Q6FN Samsung 55NU7402 LG 55SK8100PLA
Samsung 55Q6FN Samsung 55NU7402 LG 55SK8100PLA
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Tehnologia și tipul display-ului

Un televizor Smart poate avea două tipuri de display: Plat sau Curbat. Evident, cele mai multe dintre ele fac parte din prima categorie, însă persoanele care își doresc un dispozitiv ce oferă o experiență vizuală mai specială, ar trebui să ia în calcul achiziția unui TV curbat.

Tehnologia ecranului poate fi și ea de două tipuri. Sute de modele vin cu un display LED, însă există pe piață și câteva zeci care utilizează un ecran OLED, prețul acestora fiind ceva mai ridicat.

Prețul unui televizor Smart

Din fericire, televizoarele Smart sunt de găsit pentru absolut toate buzunarele. Vei putea achiziționa un model care costă chiar și sub 1000 lei, însă gama de prețuri poate depăși ușor suma de 5000 RON.

Rezoluția

Un televizor bun este întotdeauna potrivit nevoilor și gusturilor utilizatorului. În funcție de preferințe și buget, poți alege un dispozitiv care are capacitatea de a reda conținut foto/video la orice rezoluție, cea mai comună fiind însă cea 4K Ultra HD.

Alte criterii de selecție

Pe lângă toate cele de mai sus, poți cumpăra un televizor Smart bun și în funcție de conectorii pe care îi deține. Noi recomandăm ca acesta să vină cel puțin cu următorii: HDMI, USB, Slot CI+, Wi-Fi, LAN, dar și cu porturi pentru audio/video.

Nu în ultimul rând, nu uita că un televizor se poate achiziționa și ținând cont de tehnologia specială pe care o utilizează, iar aici ne referim la: QLED, Super UHD, Ambilight și HDR 4K.

Top cele mai bune Smart TV

Așa cum te-am obișnuit, îți vom prezenta la final de articol o serie dintre cele mai populare produse. De data asta vorbim despre televizoarele Smart. Am încercat să selectăm modelele care sunt printre cele mai apreicate în rândul cumpărătorilor.

Televizor LED Smart LG 55UK6300MLB

Televizor LED Smart LG 55UK6300MLBBRAND: LG

MODEL: 55UK6300MLB

REZOLUȚIE DISPLAY: 4K Ultra HD

DIAGONALĂ: 139 cm

LG 55UK6300MLB este un televizor Smart, ce are un preț de achiziție bun, de sub 2500 lei. Acesta vine cu un ecran ce măsoară 139 cm și oferă imagini la o calitate 4K Ultra HD.

Televizorul utilizează sistemul de operare webOS, specific LG, iar asta înseamnă că veți avea acces la ultimele informații din online și la cele mai cunoscute aplicații web într-un singur loc, din confortul canapelei.

Televizor LED Smart Samsung 43NU7192

Televizor LED Smart Samsung 43NU7192BRAND: Samsung

MODEL: 43NU7192

REZOLUȚIE DISPLAY: 4K Ultra HD

DIAGONALĂ: 108 cm

Un alt Smart TV pe care îl recomandăm cu încredere este Samsung 43NU7192. Acesta este ideal pentru dormitoare, deoarece vine cu un ecran de 108 cm.

În dotarea sa găsim următoarele specificații principale: Sistem audio Dolby Digital Plus de 20 W, Wi-Fi integrat, LAN, intrări USB, porturi HDMI, jack căști de 3.5 mm.

Televizor Smart LED Sony BRAVIA 50WF660

Televizor Smart LED Sony BRAVIA 50WF660BRAND: Sony

MODEL: 50WF660

REZOLUȚIE DISPLAY: Full HD

DIAGONALĂ: 125 cm

Un televizor Smart de calitate este și modelul Sony BRAVIA 50WF660, ultimul din topul nostru.

Acesta se va conecta le internet prin Wi-Fi sau LAN, iar în dotarea sa vei mai găsi și alți conectori extrem de utili.

Calitatea imaginilor va fi una superioară cu acest TV, iar sunetul nu se va lăsa mai prejos. Așadar, îl recomandăm cu multă încredere!

Cele mai comune întrebări

Î: Ce este un televizor Smart (Smart TV)?

R: Televizoarele Smart sunt acele modele care permit conectarea la internet. Datorită acestei tehnologii, vei putea urmări conținutul preferat din online și chiar te vei putea conecta la rețelele sociale. De altfel, ai posibilitatea de a instala multiple aplicații, direct pe noul tău TV.

Î: Cum conectezi Smart TV-ul la internet?

R: În ziua de azi, majoritatea televizoarelor inteligente vin dotate atât cu LAN, cât și cu Wi-FI integrat. Prima variantă este pentru conectarea la rețea direct prin cablu, în timp ce wi-fi-ul permite conectarea la routerul wireless din casă. Recomandăm a doua variantă deoarece te scapă de cablurile întinse din spatele TV-ului.

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă. Ei bine, te invităm să...

Apple MacBook Air 13 – Recenzii, Preț, Specificații

Laptopul MacBook Air 13 este un produs de la Apple foarte apreciat în rândul utilizatorilor. În rândurile de mai jos veți putea sa descoperiți...

Cel mai bun purificator de aer – Top, Recomandări și Sfaturi!

Probabil îți dorești pentru locuința ta cel mai bun purificator de aer, însă nu știi exact ce model să alegi. În acest articol te...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -