Cel mai bun televizor pentru dormitor – Modele de TOP, Sfaturi, Review!

Îți recomand:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă....

Te invităm să descoperi azi cum poți să cumperi cel mai bun televizor pentru dormitor, ținând cont de principalele criterii de selecție, pe care ți le vom prezenta mai jos. În plus, pentru ca tu să nu fii nevoit să cauți foarte mult, îți oferim și câteva dintre cele mai populare modele de pe piața din România.

Cum să alegi cel mai bun televizor pentru dormitor

Un televizor pentru dormitor va fi în general unul ce vine dotat cu un ecran de dimensiuni medii, cuprinse între 60 cm și 110 cm. Totuși, dacă camera va fi una ceva mai spațioasă, poți opta fără probleme și pentru un TV de diagonala 111-125 centimetri.

Tipul televizorului pentru dormitor

Există trei tipuri de televizoare din care poți alege: Smart, Non Smart, dar și Smart TV 3D. Chiar dacă nu de mult cele mai comune erau televizoarele ce nu ofereau acces la internet, odată cu evoluția tehnologiei, în ziua de azi ne găsim în situația în care majoritatea modelelor sunt Smart. Așadar, poți opta fără probleme pentru un astfel de televizor, deoarece prețul lui nu este unul ridicat.

Recomandări televizoare pentru dormitor Smart

LG 43UK6950PLB Sony Bravia 32WD757
LG 43UK6950PLB Wellington 32FHD289 Sony Bravia 32WD757
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Tipul display-ului

În această categorie de televizoare, vei găsi doar modele cu ecran plat. Dacă îți dorești un televizor cu u ecran curbat, atunci ar fi bine să te orientezi către modelele pentru living. Tehnologia utilizată de display poate fi de două feluri: LCD sau LED. În ziua de azi, cele mai comune televizoare vin cu un ecran LED, acesta fiind mult mai evoluat, performant și economic.

Rezoluția

În funcție de bugetul și preferințele tale, vei putea cumpăra televizorul și ținând cont de rezoluția pe care acesta o suportă. Cele mai multe televizoare cu o diagonală de până în 110 cm vor avea rezoluția HD, însă noi recomandăm cu încredere modele Full HD sau 4K Ultra HD, asta pentru ca experiența ta vizuală să fie una cât mai bună.

Conectivitatea

În cazul în care televizorul tău va fi unul Smart, atunci te sfătuim călduros să te asiguri ca acesta vine cu WI-Fi integrat, asta pentru ca tu să nu fii nevoit să trebuiască să achiziționezi un dispozitv separat pentru conectarea la internet.

În plus, în opinia noastră, cel mai bun televizor pentru dormitor trebuie să vină și cu toți conectorii de care ai nevoie pentru a reda conținut de pe alte surse! De aici nu ar trebui să lipsească: porturile HDMI, intrările USB și intrările/ieșirile pentru sunet.

Top cel mai bun televizor pentru dormitor

Ai aflat care sunt principalele caracteristici pentru a cumpăra un televizor bun pentru dormitor. Totuși, acum este vremea să alegi un model! Iată mai jos câteva selectate de noi, care încântă cu un raport calitate/preț foarte bun.

Televizor LED Star-Light 24DM3500

Televizor LED Star-Light 24DM3500BRAND: Star-Light

MODEL: 24DM3500

REZOLUȚIE DISPLAY: HD

DIAGONALĂ: 60 cm

TIP TV: Non Smart

Începem topul cu Star-Light 24DM3500, un televizor cu o diagonală de doar 60 cm, dar care a primit peste 1000 de recenzii pozitive datorită calității sale.

Acesta oferă imagini HD și un sunet stereo, de 2 x 8 W. Chiar dacă nu este un Smart TV, acest model vine cu mulți conectori ce permit folosirea împreună cu surse externe. De altfel, el vine cu Teletext, Sleep Timer și nu numai!

Televizor LED Horizon 32HL5320H

Televizor LED Horizon 32HL5320HBRAND: Horizon

MODEL: 32HL5320H

REZOLUȚIE DISPLAY: HD

DIAGONALĂ: 80 cm

TIP TV: Non Smart

Al doilea model recomandat este Horizon 32HL5320H. Diagonala ecranului său LED măsoara 80 cm, suficientă pentru un dormitor clasic.

Printre cele mai importante specificații ale sale, enumerăm: Mod ECO, Sleep Timer, sistem audio stereo de 2 x 8 W, diverși conectori.

Recomandăm Horizon 32HL5320H cu toată încrederea, mai ales că poate fi cumpărat la un preț sub media pieței.

Televizor LED Nei 24NE5000

Televizor LED Nei 24NE5000BRAND: NEI

MODEL: 24NE5000

REZOLUȚIE DISPLAY: Full HD

DIAGONALĂ: 61 cm

TIP TV: Non Smart

Nei 24NE5000 este un TV de dormitor ieftin, ce costă sub 650 lei! Modelul are un ecran de 61 cm și vine dotat cu Slot CI+, USB, HDMI, Teletext, sistem audio Nicam/A2.

Acest televizor vă oferă imagini calitative, la o rezoluție Full HD, iar noi ți-l recomandăm cu drag.

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă. Ei bine, te invităm să...

Apple MacBook Air 13 – Recenzii, Preț, Specificații

Laptopul MacBook Air 13 este un produs de la Apple foarte apreciat în rândul utilizatorilor. În rândurile de mai jos veți putea sa descoperiți...

Cel mai bun purificator de aer – Top, Recomandări și Sfaturi!

Probabil îți dorești pentru locuința ta cel mai bun purificator de aer, însă nu știi exact ce model să alegi. În acest articol te...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -