Cel mai bun televizor pentru bucatarie – TOP 6 Modele și Ghid pentru Cumpărături!

Îți recomand:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă....

Vrei să îți cumperi cel mai bun televizor pentru bucătărie și nu știi pe care să îl alegi? Ei bine, te invităm atunci să citești acest ghid util. Îți vom explica cele mai importante criterii de selecție ale unui astfel de dispozitiv, dar și un mic top al celor mai bune dintre modelele disponibile pe piața noastră.

Cum alegi cel mai bun televizor pentru bucatarie

Televizoarele de bucătărie sunt cele de mici dimensiuni. Acestea sunt plasate în general pe frigider, pe masă sau pe un dulap. Ele nu trebuie să ocupe mult spațiu, ci doar să ne țină ocupați atunci când așteptăm ca mâncarea să fie gătită. În opinia noastră, cel mai bun televizor pentru bucătărie ar trebui să aibă o diagonală de sub 80 cm.

Tehnologia și rezoluția display-ului

Acum că am convenit faptul că un televizor dedicat utilizării în bucătărie trebuie să aibă o diagonală de sub 80 cm, să vorbim despre display-ul său. Acesta poate fi LCD sau LED, însă cele mai comune dintre modele vin cu un ecran din cea de-a doua categorie menționată.

De asemenea, rezoluția este și ea un factor important, deoarece aceasta ne oferă practic calitatea vizuală a conținutului preferat. Vei găsi televizoare de bucătărie cu o rezoluție HD, acestea fiind cele mai multe, însă câteva dintre ele vin cu rezoluția Full HD, iar noi le recomandăm cu încredere!

Recomandări televizoare pentru bucătărie Full HD

Star-Light 22DM3500 Nei 24NE5000 Allview 24ATC5000
Star-Light 22DM3500 Nei 24NE5000 Allview 24ATC5000
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Tipul televizorului

Un televizor de bucătărie este în general Non Smart. Însă, dacă vei dori să ai acces la ultimele informații din online, atunci cu siguranță trebuie să cumperi un model Smart. În același timp, vei putea căuta rețetele preferate sau le vei putea urmări în format video, astfel ca tu să devii un bucătar mai bun!

Conexiunea la rețea

Dacă ai ales un Smart TV pentru bucătărie, atunci noi îți recomandăm să te asiguri că modelul va fi unul dotat cu Wi-Fi integrat. Cele Wi-Fi Ready sunt mai puțin apreciate, deoarece vei fi nevoit să achiziționezi un dispozitiv separat sau să întinzi cabluri suplimentare în spatele său.

Conectivitatea TV-ului

Nu uita că un televizor bun trebuie să vină și cu o serie de conectori, cât mai diverși, pentru ca tu să poți reda conținut media direct de pe surse externe. Iată care sunt cei mai comuni și importanți: Slot CI+, USB, HDMI, ieșiri și intrări audio, ieșiri și intrări video.

Top cel mai bun televizor pentru bucătărie

După ce ai notat dotările pe care ai vrea să le dețină noul tău televizor pentru bucătărie, a venit momentul să alegi modelul preferat! Noi îți sărim în ajutor și îți oferim o listă cu unele dintre cele mai apreciate televizoare de acest gen în rândul cumpărătorilor români.

Televizor LED Smart LG 28MT49S-PZ

Televizor LED Smart LG 28MT49S-PZBRAND: LG

MODEL: 28MT49S-PZ

REZOLUȚIE DISPLAY: HD

DIAGONALĂ: 70 cm

TIP TV: Smart

LG 28MT49S-PZ este un televizor perfect pentru bucătăria ta, fiind un model foarte apreciat, asta deoarece vine dotat cu o mulțime de caracteristici de top.

Cu toate că are un ecran de doar 70 cm în diagonală, modelul este unul Smart și îți permite să accesezi rapid informațiile preferate din mediul online.

În plus, trebuie să știi faptul că televizorul vine cu toți conectorii de care ai nevoie și oferă un sunet bun, dar și imagini calitative!

Televizor LED Smart Horizon 24HL7130H

Televizor LED Smart Horizon 24HL7130HBRAND: Horizon

MODEL: 24HL7130H

REZOLUȚIE DISPLAY: HD

DIAGONALĂ: 61 cm

TIP TV: Smart

Horizon 24HL7130H este un televizor de asemenea Smart, care este totuși ceva mai ieftin, având un preț excelent de sub 800 lei.

Acesta vine dotat cu: Sistem audio stereo, caracteristici superioare de sunet și imagine, Slot CI+, Wi-Fi, LAN, USB, HDMI, dar și multe altele.

Calitatea imaginilor va fi una bună, deoarece rezoluția suportată este cea High Definition.

Televizor LED Samsung LT24D391EW

Televizor LED Samsung LT24D391EWBRAND: Samsung

MODEL: LT24D391EW

REZOLUȚIE DISPLAY: Full HD

DIAGONALĂ: 59 cm

TIP TV: Non Smart TV

Dacă îți dorești un model marca Samsung, poți opta pentru LT24D391EW. Acesta vine în culoarea albă, având un design cel puțin interesant.

Pe ecranul de 24 inch veți putea urmări conținutul foto/video preferat la o rezoluție Full HD. Cu toate că nu este Smart, aveți disponibili toți conectorii care vă vor permite redarea de fișiere media de pe absolut orice sursă externă.

Cele mai comune întrebări

Î: Ce mărime trebuie să aibă televizorul din bucătărie?

R: Totul diferă în funcție de mărimea bucătăriei tale, însă noi considerăm că un televizor de maximum 70 cm este suficient. În general, televizoarele din bucătărie sunt montate în perete sau plasate pe frigider, așadar ele nu trebuie să ocupe mult spațiu.

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă. Ei bine, te invităm să...

Apple MacBook Air 13 – Recenzii, Preț, Specificații

Laptopul MacBook Air 13 este un produs de la Apple foarte apreciat în rândul utilizatorilor. În rândurile de mai jos veți putea sa descoperiți...

Cel mai bun purificator de aer – Top, Recomandări și Sfaturi!

Probabil îți dorești pentru locuința ta cel mai bun purificator de aer, însă nu știi exact ce model să alegi. În acest articol te...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -