Cel mai bun televizor OLED – Cum il alegi si Top 6 modele pe care NU le stiai!

Îți recomand:

Motive pentru care să cumperi un tablou pentru bebeluși!

Tablourile personalizate pentru bebeluși și nou-născuți sunt cadouri adorabile și cu adevărat speciale, care pot avea un impact deosebit...

De ce să cumperi un tablou personalizat pentru cupluri?

Cumpărarea unui tablou personalizat pentru un cuplu poate fi o alegere minunată și memorabilă din mai multe motive. Iată...

Cum alegi un tablou personalizat?

Află din acest articol cum să alegi un tablou personalizat care să reflecte cu adevărat personalitatea și gusturile tale! Tablourile...

Vrei să achiziționezi cel mai bun televizor OLED? Atunci te invităm, ca de fiecare dată, să citești articolul pregătit de noi! GhidulCumpărăturilor.ro îți va prezenta cele mai bune televizoare OLED, dar și modul în care poți achiziționa un produs potrivit nevoilor tale, ținând cont de câteva aspecte foarte importante.

Cum să alegi cel mai bun televizor OLED

Televizoarele OLED sunt dispozitive premium, dedicate celor mai pretențioși dintre cumpărători, deoarece oferă o experiență vizuală mult mai bună spre deosebire de restul modelelor. Diferența dintre OLED (Organic Light Emitting Diode) și LED, este dată de faptul că pixelii oferă propria sursă de iluminare, fiind vorba practic despre o tehnologie cu mult superioară.

Diagonala ecranului

Atunci când discutăm despre TV-uri OLED, vorbim despre modele ce vin dotate cu un ecran de mari dimensiuni, așadar potrivite în general pentru living. Dacă consideri că ai nevoie de un televizor de dimensiuni mai mici, atunci bine ar fi să optezi pentru unul de dormitor. Cele mai multe dispozitive din această categorie au un display de peste 152 cm în diagonală.

Recomandări televizoare OLED cu ecran de peste 152 cm

LG OLED65B8PLA Sony BRAVIA 65AF8
LG OLED65B8PLA Sony BRAVIA 65AF8 Panasonic TX-65FZ950E
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Tipul televizorului

Așa cum era de așteptat, un televizor OLED va fi întotdeauna unul Smart. În acest sens, îți recomandăm călduros să verifici ca acesta să fie dotat cu Wi-Fi integrat, pentru ca tu să nu fii nevoit să îl conectezi la rețea cu ajutorul unor cabluri suplimentare. Practic, din confortul canapelei sau chiar al patului, te vei bucura de conținutul preferat din online și de ultimele noutăți din rețelele sociale.

Rezoluția ecranului

Fiind vorba de unele dintre cele mai bune televizoare de pe piață, acest lucru se reflectă și în ceea ce privește calitatea imaginilor. Ecranul unui televizor OLED va reda imagini la o super rezoluție 4K Ultra HD.

Tehnologia specială

În funcție de modelul ales, te vei bucura și de o serie de tehnologii speciale, cum ar fi HDR 4K, Super UHD și Ambilight. Repetăm, modelele OLED sunt produse ce au un preț de achiziție ceva mai ridicat, deci toate dotările lor sunt la un nivel peste media pieței.

Conectivitate

Cel mai bun televizor OLED va fi mereu dotat cu conectori diverși, care îți vor permite să redai conținutul preferat de pe orice tip de sursă externă, sau invers. În acest sens, sfatul nostru este ca tu să te asiguri ca noul tău televizor să vină cu cel puțin următorii conectori: HDMI, USB, Slot jack de 3.5 mm, Slot CI+, Wi-Fi, LAN, intrări/ieșiri audio și video.

Top cel mai bun televizor OLED

Pentru ca ție să îți fie cât mai ușor în ceea ce privește cumpărarea unui televizor OLED de calitate, noi am selectat pentru tine trei dintre cele mai bune. Le descoperi în rândurile de mai jos și te invităm să accesezi link-urile atașate de noi, deoarece acolo le vei găsi la un preț convenabil.

Televizor OLED Philips 55OLED803/12

Televizor OLED Philips 55OLED803/12BRAND: Philips

MODEL: 55OLED803/12

REZOLUȚIE DISPLAY: 4K Ultra HD

DIAGONALĂ: 139 cm

TIP TV: Smart

Dacă vrei un televizor dotat cu tehnologia OLED, atunci poți opta pentru Philips 55OLED803/12, unul ce vine cu un ecran generos de 139 cm.

Modelul oferă imagini impecabile și, în plus, deține și tehnologia Ambilight. Acesta este unul Smart, care utilizează sistemul de operare Android, ceea ce înseamnă că vei avea acces ușor la cele mai cunoscute aplicații din mediul online.

Televizor OLED LG OLED55B8PLA

Televizor OLED LG OLED55B8PLABRAND: LG

MODEL: OLED55B8PLA

REZOLUȚIE DISPLAY: 4K Ultra HD

DIAGONALĂ: 139 cm

TIP TV: Smart

LG OLED55B8PLA este un televizor dotat cu un ecran OLED de 139 cm, unul premium, foarte apreciat de către cumpărători.

În dotarea lui găsim specificații precum:  Sistem audio 2.0 40 W, Ultra Luminance Pro, WI-Fi, HDMI, USB, LAN, Slot CI+, intrări audio, sistem operare webOS.

De asemenea, vă veți bucura de filmele, emisiunile și serialele preferate redate la o super rezoluție 4K Ultra HD.

Televizor OLED Sony BRAVIA 55AF8

Televizor OLED Sony BRAVIA 55AF8BRAND: Sony Bravia

MODEL: 55AF8

REZOLUȚIE DISPLAY: 4K Ultra HD

DIAGONALĂ: 138.8 cm

TIP TV: Smart

De pe lista noastră nu avea cum să lipsească un TV marca Sony, pe numele său 55AF8. Acesta este unul de top, ce oferă o imagini printre cele mai calitative de pe piață.

Rezoluția ecranului este 4K Ultra HD, iar imaginea și sunetul sunt în permanență îmbunătățite de mai multe caracteristici superioare.

De altfel, trebuie să mai știți că Sony BRAVIA 55AF8 vine cu sistemul de operare Android și că a fost dotat cu toți conectorii de care aveți nevoie!

Cele mai comune întrebări

Î: Ce înseamnă OLED?

R: OLED vine de la Organic Light Emitting Diode și reprezintă tehnologia ecranelor bazată pe un material organic aflat între doi electrozi care emit lumină.

Î: Avantajele televizoarelor cu ecran OLED?

R: Televizoarele dotate cu un ecran OLED oferă o experiență vizuală mult mai calitativă, asta deoarece pixelii lor sunt iluminați independent.

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Salut,

    Dacă vrei să beneficiezi de experiența oferită de tehnologia Ambilight, atunci poți opta pentru modelul de la Philips. Îl găsești aici la un preț bun: https://bit.ly/2Z1jxqi

    Totuși, în momentul de față 55Q7FN are un preț ceva mai bun, iar când vine vorba despre calitatea imaginilor, personal prefer Samsung. Uite-l aici https://bit.ly/2OWcs6G

    Oricum, în gama aceasta de preț, oricare dintre televizoarele menționate au o calitate premium și cu siguranță nu vei fi dezamăgit.

    O zi bună!

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Motive pentru care să cumperi un tablou pentru bebeluși!

Tablourile personalizate pentru bebeluși și nou-născuți sunt cadouri adorabile și cu adevărat speciale, care pot avea un impact deosebit...

De ce să cumperi un tablou personalizat pentru cupluri?

Cumpărarea unui tablou personalizat pentru un cuplu poate fi o alegere minunată și memorabilă din mai multe motive. Iată câteva motive pentru care ar...

Cum alegi un tablou personalizat?

Află din acest articol cum să alegi un tablou personalizat care să reflecte cu adevărat personalitatea și gusturile tale! Tablourile personalizate au devenit din ce...

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală pentru orice casă, deoarece niciodată...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -