Cel mai bun televizor HD – Sfaturi, Top 6 Modele Recomandate!

Îți recomand:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă....

Cauți cel mai bun televizor HD? Află care este citind acest ghid! Descoperă top modele și principalele caracteristici de selecție a unui TV High Definition de o calitate superioară.

Cum alegi cel mai bun televizor HD

Televizoarele cu rezoluție HD, mai precis de 1366 x 768 pixeli, sunt unele dintre cele mai comune. Deși ele au fost depășite de modelele Full HD, 4K Ultra HD sau chiar 8K, acestea sunt încă la mare căutare, deoarece au un preț de achiziție mult mai avantajos pentru cumpărători.

Tipul televizorului HD

Un televizor HD poate fi atât Non Smart, cât și Smart. Pasionații de tehnologie și de online cu siguranță vor căuta ca noul lor televizor să dețină posibilitatea de conectare la internet, implicit acces la aplicațiile web.

Dacă vei cumpăra un televizor HD Smart, atunci îți recomandăm să alegi un model ce vine cu o placă Wi-FI integrată, asta ca tu să nu fii nevoit să îl conectezi la rețea folosind cablul de internet.

Recomandări televizoare HD Smart

Star-Light 32DM6500 Sony 32WE610 LG 32LK610BPLB
Star-Light 32DM6500 Sony 32WE610 LG 32LK610BPLB
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Diagonala ecranului

Evident, o altă caracteristică extrem de importantă pentru un televizor bun, este dat chiar de diagonala ecranului său. Vei găsi modele ce au sub 80 cm, între 80-81 cm diagonală, dar și dispozitive dotate cu un ecran ce poate ajunge la 110 cm.

Sfatul nostru este să cumperi un TV potrivit camerei în care îl vei utiliza. Cele de dimensiuni reduse sunt excelente pentru bucătării, holuri, dormitoare mici, iar modelele cu o diagonală a ecranului de la 80 la 110 cm pot fi folosite fără probleme în livingurile de apartament.

Funcțiile televizorului HD

Cel mai bun televizor HD ar trebui să-ți ofere și o serie de funcții cât mai interesante, asta pentru ca tu să te bucuri de un confort sporit. Aici ne referim la: teletext, blocare acces pentru copii, timer pentru oprire/pornire și aplicații web în cazul în care vorbim de un Smart TV.

Conectivitatea televizorului

Știi bine că un televizor poate fi conectat la mai multe surse externe, precum: telefon, PC, laptop, sistem audio, stick USB, hard extern și nu numai. Așadar, ai grijă ca noul tău televizor High Definition să vină cu cel puțin următorii conectori: porturi USB, intrări HDMI, ieșiri și intrări audio/video, jack de 3.5 mm, Slot Ci+, intrare LAN.

Top cele mai bune televizoare HD

Am încercat, pe final de articol, să realizăm un mic top al celor mai apreciate televizoare HD disponibile pe piața din România. Am ținut cont în special de recenziile utilizatorilor, dar și de raportul preț/calitate pe care produsele îl oferă.

Televizor LED Star-Light 32DM3500

Televizor LED Star-Light 32DM3500BRAND: Star-Light

MODEL: 32DM3500

REZOLUȚIE DISPLAY: HD

DIAGONALĂ: 80 cm

TIP TV: Non-Smart

Star-Light 32DM3500 este un televizor simplu, perfect pentru persoanele care nu au nevoie de un dispozitiv complicat.

Acesta are o diagonala de 80 cm și un ecran LED ce oferă imagini la o rezoluție High Definition. Cu toate că nu este Smart, deține toți conectorii importanți cu ajutorul cărora puteți reda contentul preferat de pe alte surse.

Modelul are un preț foarte bun și a primit peste 1200 de recenzii pozitive, așadar îl recomandăm cu drag.

Televizor LED Samsung 32N4002

Televizor LED Samsung 32N4002BRAND: Samsung

MODEL: 32N4002

REZOLUȚIE DISPLAY: HD

DIAGONALĂ: 80 cm

TIP TV: Non-Smart

Samsung 32N4002 este un alt televizor HD pe care îl recomandăm, ce are o diagonală tot de 80 centimetri.

Dispozitivul a fost dotat cu superioare imagine și sunet, sistem audio de 10 W, USB, HDMI, Slot CI+, Teletext, Game Mode, Auto Power off.

Așadar, avem de-a face cu un televizor simplu, ideal pentru persoanele ce au nevoie de un model la un preț sub media pieței.

Televizor LED NEI 32NE4000

Televizor LED NEI 32NE4000BRAND: NEI

MODEL: 32NE4000

REZOLUȚIE DISPLAY: HD

DIAGONALĂ: 80 cm

TIP TV: Non-Smart

În acest top am inclus și televizorul NEI 32NE4000, unul care costă sub 900 RON! Un Non-Smart TV ce oferă imagini HD și care vine dotat cu Conectori pentru dispozitive externe, Teletext, Sunet Stereo 2 x 10 W.

Utilizatorii i-au acordat note foarte bune, iar pentru prețul la care poate fi cumpărat, cu siguranță merită investiția!

Cele mai comune întrebări

Î: Ce este rezoluția High Definition?

R: Rezoluția HD este practic cea mai accesibilă din gama televizoarelor. Imaginile vor avea o rezoluție de 1366 x 768 pixeli. Totuși, pentru locurile în care nu este nevoie de mai mult, TV-urile din această gamă merită cumpărate!

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă. Ei bine, te invităm să...

Apple MacBook Air 13 – Recenzii, Preț, Specificații

Laptopul MacBook Air 13 este un produs de la Apple foarte apreciat în rândul utilizatorilor. În rândurile de mai jos veți putea sa descoperiți...

Cel mai bun purificator de aer – Top, Recomandări și Sfaturi!

Probabil îți dorești pentru locuința ta cel mai bun purificator de aer, însă nu știi exact ce model să alegi. În acest articol te...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -