Cel mai bun televizor cu ecran curbat – Ghid, Recenzii, Clasament!

Îți recomand:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă....

Dacă vrei să îți cumperi cel mai bun televizor cu ecran curbat, atunci te invităm să citești acest ghid de cumpărături și să descoperi care sunt principalele caracteristici de selecție ale unui astfel de dispozitiv. De asemenea, vei găsi în articol și o serie de recomandări ale unora dintre cele mai bune modele de pe piață.

Cel mai bun televizor cu ecran curbat

Televizoarele cu ecran curbat impersionează cu un aspect elegant și sunt ideale pentru living, deoarece ele sunt dispozitive dotate cu un display de dimensiuni generoase, în general de peste 152 cm. În plus, ele au avantajul de a oferi o experiență vizuală de o calitate superioară, de care te vei putea bucura împreună cu familia sau prieteniii.

Diagonala ecranului

Așa cum îți spuneam, televizoarele dotate cu ecran curbat fac parte din categoria celor de dimensiuni mari. Pe lângă modelele de peste 152 cm, vei găsi de asemenea și dispozitive ce vin cu un ecran de 111-125 cm, dar și de 126-152 cm. Rămâne la alegerea ta să alegi un model pe placul tău, care să se potrivească în același timp și în biblioteca sau încăperea în care îl vei plasa.

Recomandări televizoare Ambilight cu diagonală 126-152 cm

Samsung 55Q8CN Samsung 55MU6222 Samsung 55NU7502
Samsung 55Q8CN Samsung 55MU6222 Samsung 55NU7502
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Display-ul

Un astfel de televizor va fi aproape mereu dotat cu un display ce utilizează tehnologia LED. Tehnologia de azi încă nu permite producția la scară largă de televizoare curbate, care să vină cu un display OLED sau QLED.

Tipul televizorului

Fiind vorba despre TV-uri premium, toate modelele disponibile pe piața din România vor fi Smart. Așadar, te vei bucura de un acces rapid la ultimele informații din online, dar și la conținutul preferat din rețelele sociale, asta din confortul canapelei!

Rezoluția

În ceea ce privește rezoluția nu vei avea variante de alegere. Aceste televizoare sunt bune și la capitolul imagini oferite. Ele suportă rezoluția 4k Ultra HD, așadar vei avea parte de o experiență vizuală bună și te vei simți parte din acțiunea pe care o urmărești.

Conectivitatea

Cel mai bun televizor cu ecran curbat va veni dotat cu Wi-Fi integrat, asta pentru ca tu să nu fii nevoit să îl conectezi la internet folosind cabluri suplimentare. În același timp, noi îți recomandăm călduros să alegi un model care să vină cel puțin cu următorii conectori: HDMI, USB, intrări și ieșiri audio/video, Slot Ci+. Astfel, vei putea să redai conținut media de pe orice sursă externă, direct pe ecranul generos.

Top 3 cel mai bun televizor cu ecran curbat

Așa cum te-am obișnuit, am efectuat căutări în piața de specialitate și am descoperit pentru tine trei dintre cele mai bun televizoare dotate cu un display curbat. Îți recomandăm călduros să citești atent specificațiile fiecăruia dintre modele, pentru ca la final să îl cumperi pe cel mai potrivit nevoilor tale.

Televizor LED Curbat Smart Samsung 55NU7302

Televizor LED Curbat Smart Samsung 55NU7302BRAND: Samsung

MODEL: 55NU7302

REZOLUȚIE DISPLAY: 4K Ultra HD

DIAGONALĂ: 138 cm

TIP TV: Smart

Samsung 55NU7302 este un televizor cu ecran curbat ce măsoară 138 cm în diagonală, care poate fi cumpărat la un preț excelent.

Modelul vine cu un sistem audio stereo de 20 W, este Smart și oferă un sunet calitativ, redat de un sistem audio 2.0 de 20 W.

Televizor LED Curbat Smart Samsung 65MU6222

Televizor LED Curbat Smart Samsung 65MU6222BRAND: Samsung

MODEL: 65MU6222

REZOLUȚIE DISPLAY: 4K Ultra HD

DIAGONALĂ: 163 cm

TIP TV: Smart

Samsung 65MU6222 este un alt televizor cu ecran curbat ce merită cumpărat. Acesta are un display de 163 cm în diagonală care oferă imagini la o rezoluție 4K Ultra HD.

Modelul vine dotat cu următoarele specificații principale: aplicații și browser Web, Slot CI+, HDMI, USB, WI-Fi, LAN, funcții diverse.

Televizor QLED Curbat Smart Samsung 65Q8CN

Televizor QLED Curbat Smart Samsung 65Q8CNBRAND: Samsung

MODEL: 65Q8CN

REZOLUȚIE DISPLAY: 4K Ultra HD

DIAGONALĂ: 163 cm

TIP TV: Smart

Samsung 65Q8CN este un super televizor, unul premium, ce are un ecran QLED Curbat de 163 de centimetri.

Modelul vine cu: Sistem audio de 40 W, tehnologie QLED, Procesor quad-core, sistem de operare, multiplii conectori.

În concluzie, cei care își permit acest super TV se vor bucura de imagini perfecte, un sunet clar și puternic, dar și de tehnologii de ultimă oră!

Cele mai comune întrebări

Î: Avantajele unui televizor cu ecran curbat?

R: Un televizor dotat cu un display curbat oferă de regulă o experiență vizuală mult mai bună, deoarece imaginea este concentrată către utilizator. Acesta va avea impresia că privește practic o fereastră, ci nu un ecran digital, iar unghiul de vizualizare va fi mereu unul perfect!

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă. Ei bine, te invităm să...

Apple MacBook Air 13 – Recenzii, Preț, Specificații

Laptopul MacBook Air 13 este un produs de la Apple foarte apreciat în rândul utilizatorilor. În rândurile de mai jos veți putea sa descoperiți...

Cel mai bun purificator de aer – Top, Recomandări și Sfaturi!

Probabil îți dorești pentru locuința ta cel mai bun purificator de aer, însă nu știi exact ce model să alegi. În acest articol te...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -