Cel mai bun televizor cu diagonală sub 80 cm – Cum să îl cumperi!

Îți recomand:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă....

Îți dorești cel mai bun televizor cu diagonală sub 80 cm? Ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă un articol informativ, care să te ajute să iei cele mai bune decizii! Află care sunt cele mai bune televizoare cu o diagonală de sub 80 cm și ține cont de sfaturile noastre pentru achiziție!

Cum să alegi cel mai bun televizor cu diagonală sub 80 cm

Televizoarele cu diagonală mică, de sub 80 cm, sunt ideale pentru dormitoarele mai puțin spațioase, bucătării, holuri, garsoniere și nu numai. Acestea au un preț de achiziție redus și au marele avantaj că multe dintre ele pot fi folosite chiar pe post de monitor, astfel ca tu să te bucuri de un dispozitiv 2 în 1.

Tipul televizorului

Un televizor cu o diagonală de sub 80 cm va fi în general unul Non Smart. Totuși, pasionații de tehnologie vor găsi modele din această categorie, care vin cu funcția Smart. Recomandăm Smart TV-urile pentru toți cei care doresc să acceseze conținutul preferat din online, asta din confortul patului sau a canapelei.

Recomandări televizoare cu diagonală de sub 80 cm Smart

Wellington 24HD279 LG 24MT49S-PZ Horizon 24HL7131H
Wellington 24HD279 LG 24MT49S-PZ Horizon 24HL7131H
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Rezoluția suportată

În ceea ce privește rezoluția, televizoarele de sub 80 cm sunt ceva mai simpliste. Cele mai multe dintre dispozitive oferă o rezoluție High Definition, însă modelele ceva mai performante vor reda conținutul video/foto preferat, la rezoluția Full HD.

Clasa energetică

Cel mai bun televizor cu diagonală sub 80 cm ar trebui să îți ofere o clasă energetică superioară, pentru că, să fim sinceri, cu toții ne dorim un dispozitiv care să nu încarce excesiv factura curentului electric.

Veștile sunt bune, deoarece toate produsele de pe piață au o clasă minimă A, iar multe dintre ele vin cu clasa energetică A+ și chiar A+++.

Funcțiile televizorului

Pe lângă toate astea, poți achiziționa un televizor mic și ținând cont de câteva aspecte ce țin mai degrabă de gusturi sau pretențiile fiecăruia. Iată câteva dintre funcțiile pe care un bun televizor ți le poate oferi: tehnologia Ambilight, teletext, modul eco, multiple posibilități de conectare ale surselor externe, browser WEB, aplicații Web, timer și nu numai.

Top cel mai bun televizor cu diagonală sub 80 cm

Ajunți la final, a venit timpul să îți prezentăm câteva dintre cele mai bune televizoare de dimensiuni mici. Te invităm să le descoperi și, dacă unul dintre modele este pe placul tău, să profiți de prețul bun pe care noi l-am descoperit pentru tine!

Televizor LED Star-Light 24DM350

Televizor LED Star-Light 24DM350BRAND: Star-Light

MODEL: 24DM350

REZOLUȚIE DISPLAY: HD

DIAGONALĂ: 60 cm

TIP TV: Non-Smart

Star-Light 24DM350 este un televizor de mici dimensiuni, ideal pentru birouri, bucătării sau alte spații înguste. El are un aspect modern și va putea fi folosit chiar și pe post de monitor, asta pentru că vine cu intrare PC.

În plus, modelul vine dotat cu un sistem audio 2.0 de 5W, caracteristici superioare de imagine, Slot CI+, intrări USB, porturi HDMI, Teletext, Sleep Timer și multe alte opțiuni interesante. Recomandăm dispozitivul datorită calității sale destul de bune, dar și pentru că poate fi achiziționat la o ofertă medie de sub 600 RON!

Televizor LED Samsung LT24D391EW

Televizor LED Samsung LT24D391EWBRAND: Samsung

MODEL: LT24D391EW

REZOLUȚIE DISPLAY: Full HD

DIAGONALĂ: 59 cm

TIP TV: Non-Smart

Samsung LT24D391EW este de asemenea un televizor Non-Smart, însă lipsa acestei caracteristici nu va fi resimțită, asta pentru că el vine dotat cu toți conectorii de care aveți nevoie pentru a reda content de pe diferite surse externe.

Sunetul redat este unul bun, de 5 W, iar imaginile vor avea o rezoluție Full HD. Ambele vor fi îmbunătățite constant de mai multe caracteristici speciale, indiferent de modul în care ele vin din partea sursei.

 

Televizor LED LG 24MT48DG-BZ

Televizor LED LG 24MT48DG-BZBRAND: LG

MODEL: 24MT48DG-BZ

REZOLUȚIE DISPLAY: HD

DIAGONALĂ: 60 cm

TIP TV: Non-Smart

LG 24MT48DG-BZ este un televizor ce măsoară doar 60 cm în diagonală. El va putea fi plasat fără probleme în orice cameră de mici dimensiuni, acolo unde se va potrivi perfect, datorită designului său destul de modern.

În dotarea lui găsim următoarele caracteristici speciale: Sunet stereo 2x 5W, teletext, gaming mode, intrare PC, port HDMI, intrare USB, ieșiri sunet, Motion Eye Care.

Precum modelele de mai sus și acesta va putea fi utilizat pe post de monitor, astfel ca voi să economisiți spațiu, dar și ceva bani.

Cele mai comune întrebări

Î: Ce dimensiune trebuie să aibă un televizor pentru bucătărie?

R: În opinia noastră, un televizor pentru bucătărie poate avea dimensiuni de maximum 60 de centimetri. Acesta nu va ocupa mult spațiu și va putea fi plasat pe frigider, de exemplu.

Î: Televizoarele ieftine sunt de calitate?

R: După cum probabil ați observat, televizoarele recomandate de către noi au prețuri mici. Totuși, asta nu înseamnă că ele nu sunt de calitate! Noi am selectat pentru tine doar acele modele care oferă un raport preț/performanțe cât mai convenabil!

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă. Ei bine, te invităm să...

Apple MacBook Air 13 – Recenzii, Preț, Specificații

Laptopul MacBook Air 13 este un produs de la Apple foarte apreciat în rândul utilizatorilor. În rândurile de mai jos veți putea sa descoperiți...

Cel mai bun purificator de aer – Top, Recomandări și Sfaturi!

Probabil îți dorești pentru locuința ta cel mai bun purificator de aer, însă nu știi exact ce model să alegi. În acest articol te...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -