Cel mai bun televizor cu diagonala de peste 152 cm – Top 6 modele!

Îți recomand:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă....

Astăzi vei descoperi cum să achiziționezi cel mai bun televizor cu diagonala de peste 152 cm. Totuși, înainte de a-ți prezenta cele mai populare dintre modele, noi te invităm să afli cum poți să cumperi un televizor bun, ținând cont de câțiva factori importanți.

Cum alegi cel mai bun televizor cu diagonala de peste 152 cm

Atunci când vorbim despre un televizor cu o asemenea diagonală a ecranului, este clar că ne referim la modele premium, dedicate în special camerelor de zi și celor foarte spațioase. Poate că un astfel de TV se va integra și într-un dormitor de mari dimensiuni, dar pentru această situație recomandăm modelele de 82-110 cm.

Tipul televizorului de peste 152 cm

Așa cum ți-am prezentat și în articolul general dedicat celui mai bun televizor, și modelele despre care azi vorbim pot fi cumpărate în funcție de tipul lor. Vei avea de ales între Smart TV-uri, Non Smart sau chiar Smart TV 3D.

Rezoluția ecranului

Cele mai multe televizoare cu ecran generos oferă o rezoluție 4K Ultra HD. Modelele Full HD sunt mai puține, însă pentru cei mai pretențioși dintre cumpărători, sunt disponibile și televizoare cu rezoluția 8K, cea mai performantă de pe piață.

Recomandări televizoare de peste 152 cm cu rezoluție 4K

Philips 65PUS6503/12 LG 75UK6200PLB Samsung 65NU7102
Philips 65PUS6503/12 LG 75UK6200PLB Samsung 65NU7102
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Tehnologia și tipul display-ului

Display-ul poate fi de două tipuri: Curbat sau Plat. Cele curbate oferă bineînțeles o experiență vizuală mai bună, deoarece dau impresia unei imagini mai bine captate și concentrate către utilizator.

Tehnologia poate fi și ea un factor de decizie, fiind vorba de asemenea tot despre calitatea vizuală. Modelele fac parte din două subcategorii în ceea ce privește acest aspect: LED sau OLED.

Conectivitatea

Un TV de calitate vine întotdeauna dotat cu toți conectorii de care ai nevoie. Cei mai cunoscuți și importanți sunt: Wi-Fi, LAN, USB, HDMI, jack de 3.5 mm pentru sunet, ieșiri audio și video, intrări diverse și nu numai. Odată ce televizorul tău va avea măcar conectorii menționați, vei putea reda conținut media de pe orice altă sursă externă, lucru ce nu poate fi decât un atu.

Alte criterii de selecție

Dacă vrei cel mai bun televizor cu diagonala de peste 152 cm, atunci el ar trebui să îți ofere și alte opțiuni speciale, cum ar fi: tehnologii diverse, procesor performant, aplicații web, child lock, teletext, timer, browser web ș.a.

Top cel mai bun televizor cu diagonală de peste 152 cm

Am selectat pentru tine unele dintre cele mai bun televizoare ce au un ecran de peste 152 cm. Noi am ținut cont de cele spuse mai sus, de raportul calitate/preț, dar și de opinia cumpărătorilor, care este de asemenea un factor foarte important de achiziție.

Televizor LED Smart Android Star-Light 65DM7500

Televizor LED Smart Android Star-Light 65DM7500BRAND: Star-Light

MODEL: 65DM7500

REZOLUȚIE DISPLAY: 4K Ultra HD

DIAGONALĂ: 165 cm

TIP TV: Smart

Star-Light 65DM7500 este un televizor Smart cu o diagonală a ecranului de 165 cm, așadar una foarte generosă. Modelul este unul de buget, fiind destul de accesibil pentru toate buzunarele.

Acesta vine dotat cu un sistem audio stereo de 2 x 8 W, sistemul de operare Android și cu toți conectorii de care aveți nevoie.

În plus, dispozitivul este foarte ușor de utilizat, iar funcțiile Smart pot fi accesate cu o simplă apăsare de buton!

Televizor QLED Smart Samsung 65Q6FN

Televizor QLED Smart Samsung 65Q6FNBRAND: Samsung

MODEL: 65Q6FN

REZOLUȚIE DISPLAY: 4K Ultra HD

DIAGONALĂ: 163 cm

TIP TV: Smart

Samsung 65Q6FN este un televizor premium, cu o diagonală a ecranului de 163 cm. Pentru că folosește tehnologia QLED și oferă imagini la rezoluția 4K Ultra HD, veți avea parte de o experiență vizuală de o calitate excelentă!

În dotarea televizorului găsim și sistem audio Stereo de 40 W, sistem de operare Tizen, multipli conectori, diferite aplicații web.

Fie că vrei să vizionezi conținutul de pe cablu, fie de pe internet sau fie de pe surse externe, cu Samsung 65Q6FN întreaga experianță va fi una de un nivel foarte înalt!

Televizor LED Android Smart Philips 75PUS7803/12

Televizor LED Android Smart Philips 75PUS7803/12BRAND: Philips

MODEL: 75PUS7803/12

REZOLUȚIE DISPLAY: 4K Ultra HD

DIAGONALĂ: 189 cm

TIP TV: Smart

Dacă vrei să ai un adevărat mini-cinematograf la tine în casă, atunci poți opta pentru Philips 75PUS7803/12, un televizor dotat cu un ecran LED ce măsoară nu mai puțin de 189 cm în diagonală!

Acesta vine de altfel și cu tehnologia Ambilight, cea care proiectează lumini pe perete, ce imită imgaginile redate.

TV-ul oferă un sunet puternic de 30 W, imagini 4K, și vine cu sistemul de operare Android, plus o mulțime de conectori, printre care: HDMI, Slot CI+, USB, WI-FI, LAN, dar și diverse ieșiri/intrări audio-video.

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă. Ei bine, te invităm să...

Apple MacBook Air 13 – Recenzii, Preț, Specificații

Laptopul MacBook Air 13 este un produs de la Apple foarte apreciat în rândul utilizatorilor. În rândurile de mai jos veți putea sa descoperiți...

Cel mai bun purificator de aer – Top, Recomandări și Sfaturi!

Probabil îți dorești pentru locuința ta cel mai bun purificator de aer, însă nu știi exact ce model să alegi. În acest articol te...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -