Cel mai bun televizor cu diagonala de 82-110 cm – Review TOP 3 modele!

Îți recomand:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă....

Vrei să cumperi cel mai bun televizor cu diagonala de 82-110 cm, dar nu știi ce model să alegi? Noi te ajutăm! Descoperă din acest ghid care sunt cele mai bune modele de pe piață, dar și aspectele de care trebuie să ții cont atunci când vei achiziționa un astfel de produs!

Cum alegi cel mai bun televizor cu diagonala de 82-110 cm

Noi recomandăm televizoarele ce dispun de un ecran care măsoară între 82 și 110 cm pentru dormitoare, dar și pentru livingurile de dimensiuni mici sau medii, precum cele de apartament. Dacă ești în căutarea unui model pentru dormitor, atunci ai face bine să te îndrepți către un dispozitiv ce vine dotat cu un ecran de 80-81 centimetri.

Tipul televizorului

Televizoarele cu diagonală de 82-110 cm pot fi de mai multe feluri. Mai precis, vorbim despre Smart TV-uri, Smart TV-uri 3D și Non Smart TV-uri. Cele mai comune sunt cele care îți permit conexiunea la internet, implicit accesul la ultimele informații din online și la aplicațiile web speciale.

Recomandări televizoare de 82-110 cm Smart

Philips 43PUS6503/12 Samsung 40NU7122 LG 43UK6950PLB
Philips 43PUS6503/12 Samsung 40NU7122 LG 43UK6950PLB
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Rezoluția televizorului cu ecran de 82-110 cm

Un alt aspect extrem de important atunci când vrei să cumperi cel mai bun televizor, este legat de rezoluția pe care acesta o suportă. Ea poate fi HD, Full HD sau 4k Ultra HD. Evident, în funcție de buget și preferințe poți alege un model în funcție de acest criteriu.

Cele mai comune sunt televizoarele de până în 110 cm Full HD, dar noi recomandăm cu încredere achiziția celor 4K, pentru a te bucura la maximum de conținutul video preferat.

Conexiunea la rețea

Dacă vei opta pentru un Smart TV, atunci ar trebui să ai în vedere modul în care acesta îți oferă posibilitatea de a-l conecta la rețea. Deși majoritatea dispozitivelor vin cu Wi-Fi integrat, sunt pe piață și modele ce au Wi-Fi ready. Evident, recomandăm produsele ce fac parte din prima categorie.

Alte criterii de selecție a unui televizor

Cel mai bun televizor cu diagonala de 82-110 cm va fi acela care îți oferă și alte opțiuni și funcții necesare, dar și utile. Cele mai comune dintre ele sunt: procesor puternic, sistem audio de calitate, teletext, browser web, caracteristici superioare de sunet și imagine, dar nu numai.

Top cele mai bune televizoare cu diagonală de 82-110 cm

Acum că ai descoperit care sunt cele mai comune criterii de selecție ale unui astfel de televizor, te invităm să vezi și un top al celor mai populare dintre produse. Îți recomandăm să dai click pe butoanele atașate, deoarece acolo vei găsi modelele la prețuri sub media pieței.

Televizor LED Smart LG 43UK6200PLA

Televizor LED Smart LG 43UK6200PLABRAND: LG

MODEL: 43UK6200PLA

REZOLUȚIE DISPLAY: 4K Ultra HD

DIAGONALĂ: 108 cm

TIP TV: Smart

LG 43UK6200PLA este un televizor ce vine dotat cu un ecran de 108 cm în diagonală, fiind un model care a primit sute de recenzii pozitive datorită calității sale.

El oferă imagini impecabile la o rezoluție 4K Ultra HD, dar și un sunet clar și puternic, cu ajutorul unui sistem audio stereo de 20 W.

Vorbim de asemenea despre un TV Smart, ce utilizează sistemul webOS. Veți avea parte de conectori precum: Wi-Fi, LAN, HDMI, Bluetooth, USB și mulți alții pentru a utiliza dispozitivul împreună cu altele externe.

Televizor Smart Android Philips 43PUS7303/12

Televizor Smart Android Philips 43PUS7303/12BRAND: Philips

MODEL: 43PUS7303/12

REZOLUȚIE DISPLAY: 4K Ultra HD

DIAGONALĂ: 108 cm

TIP TV: Smart

Philips 43PUS7303/12 este de asemenea un televizor cu o digonală a ecranului de 108 centimetri. Acesta folosește tehnologia specială Ambilight, cea care oferă o experiență vizuală unică, proiectând pe perete lumini ce imită imaginile.

Display-ul de 43 inch propune o rezoluție 4K Ultra HD, iar sunetul are o putere de 20 W. Indiferent de sursa audio și video, acestea vor fi mereu ajustate de către tehnologiile superioare folosite de televizor.

Dispozitivul vine cu toți conectorii de care aveți nevoie, dar și cu funcții și aplicații Smart, pe care le puteți accesa cu o simplă apăsare de telecomandă!

Televizor LED Smart LG 43UK6470PLC

Televizor LED Smart LG 43UK6470PLCBRAND: LG

MODEL: 43UK6470PLC

REZOLUȚIE DISPLAY: 4K Ultra HD

DIAGONALĂ: 108 cm

TIP TV: Smart

LG 43UK6470PLC este ultimul televizor aflat în topul nostru. El, precum cele de mai sus, dispune de un ecran LED de 43 inch, care suportă rezoluția 4K Ultra HD.

Practic, veți avea parte de o experiență vizuală excelentă, deoarece imaginile afișate vor avea o calitate peste medie.

Puteți să vizionați conținutul preferat din online fără probleme, iar dacă doriți să redați fișiere media de pe alte surse, veți putea utiliza unul dintre conectorii pe care îi deține.

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă. Ei bine, te invităm să...

Apple MacBook Air 13 – Recenzii, Preț, Specificații

Laptopul MacBook Air 13 este un produs de la Apple foarte apreciat în rândul utilizatorilor. În rândurile de mai jos veți putea sa descoperiți...

Cel mai bun purificator de aer – Top, Recomandări și Sfaturi!

Probabil îți dorești pentru locuința ta cel mai bun purificator de aer, însă nu știi exact ce model să alegi. În acest articol te...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -