Cel mai bun televizor cu diagonală de 80-81 cm – TOP 3 modele și Recenzii!

Îți recomand:

Motive pentru care să cumperi un tablou pentru bebeluși!

Tablourile personalizate pentru bebeluși și nou-născuți sunt cadouri adorabile și cu adevărat speciale, care pot avea un impact deosebit...

De ce să cumperi un tablou personalizat pentru cupluri?

Cumpărarea unui tablou personalizat pentru un cuplu poate fi o alegere minunată și memorabilă din mai multe motive. Iată...

Cum alegi un tablou personalizat?

Află din acest articol cum să alegi un tablou personalizat care să reflecte cu adevărat personalitatea și gusturile tale! Tablourile...

Cel mai bun televizor cu diagonală de 80-81 cm este acela care se potrivește perfect nevoilor tale. Nu știi însă ce model să alegi? Noi te ajutăm! Te invităm să citești un ghid în acest sens. Îți prezentăm principalele criterii de selecție, dar și unele dintre cele mai apreciate modele de pe piața din România.

Cum alegi cel mai bun televizor cu diagonală de 80-81 cm

Spre deosebire de televizoarele de sub 80 cm, pe care le recomandăm cu drag în special încăperilor precum: bucătării, holuri, garsoniere, cele ce dispun de o diagonală de 80-81 cm sunt ideale pentru dormitoarele clasice. În același timp, ele vor putea fi folosite și în livingurile de dimensiuni mici, cum ar fi cele dintr-un apartament.

Rezoluția televizorului de 80-81 cm

Un televizor de 80-81 cm poate oferi utilizatorilor o rezoluție High Definition sau Full HD. Aici ține de bugetul fiecăruia dintre noi, însă pentru o mai bună experiență vizuală, recomandăm modelele mai performante.

Recomandări televizoare cu diagonala de 80-81 cm cu rezoluție Full HD

Samsung 32M5502 Sony Bravia 32WD757
Samsung 32M5502 Philips 32PFS5823/12 Sony Bravia 32WD757
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Tipul TV-ului

Un TV de acest gen poate fi bineînțeles atât Smart, cât și Non Smart. Dacă ești pasionat de mediul online și vrei să fii la curent cu ultimele informații din lumea virtuală, trebuie să alegi un dispozitiv care permite conexiunea la internet.

Apropo de acest aspect, noi recomandăm un televizor dotat cu Wi-Fi integrat, pentru a nu fi nevoit să întinzi cabluri suplimentare în spatele dispozitivului.

Conectivitatea

Cel mai bun televizor cu diagonală de 80-81 cm trebuie să îți ofere toți conectorii de care ai nevoie! Aceștia joacă un rol foarte important, deoarece cu ajutorul lor vei putea reda conținut media de pe alte surse, cum ar fi: telefon, laptop, PC și nu numai.

Te sfătuim ca noul tău TV să vină dotat cu următorii conectori: Slot CI+, porturi USB, intrări HDMI, ieșiri și intrări audio, ieșiri și intrări Video și nu numai.

Funcțiile televizorului

Nu în ultimul rând, un televizor bun vine bineînțeles dotat și cu funcții speciale și utile, printre care: tehnologii superioare de prelucrare a imaginilor și sunetului, teletext, timer, control parental, browser și aplicații web etc.

Top cel mai bun televizor cu diagonală de 80-81 cm

Acum, pentru a-ți ușura munca, te invităm să vezi care sunt cele mai bune televizoare cu diagonală de 80 și 81 cm. Topul a fost realizat în funcție de criteriile de mai sus, prețul produsului, dar și de opinia celor care l-au cumpărat în trecut.

Televizor LED Philips 32PHS4503/12

Televizor LED Philips 32PHS4503/12BRAND: Philips 

MODEL: 32PHS4503/12

REZOLUȚIE DISPLAY: HD

DIAGONALĂ: 80 cm

TIP TV: Non-Smart

Philips 32PHS4503/12 este un televizor perfect pentru dormitoare, dotat cu un ecran LED de 80 cm, ce suportă rezoluția HD.

Modelul utilizează un sistem audio stereo de 10 W și folosește caracteristici superioare de sunet și imagine, pentru o mai bună experiență audiovizuală. Deși nu este Smart, veți putea conecta la el orice tip de dispozitiv extern, folosind conectorii din dotarea sa!

Televizor LED Smart Toshiba 32W2863DG

Televizor LED Smart Toshiba 32W2863DGBRAND: Toshiba

MODEL: 32W2863DG

REZOLUȚIE DISPLAY: HD

DIAGONALĂ: 81 cm

TIP TV: Smart

De data asta vorbim despre un televizor Smart, pe numele lui Toshiba 32W2863DG. Acesta are o diagonală de 81 cm și încântă cu un design modern.

Evident, dintre dotările sale nu lipsesc aplicațiile și browserul web. El oferă de asemenea și toți conectorii de care aveți nevoie pentru a-l folosi împreună cu alte surse externe, printre care: HDMI, USB, minijack de 3.5 mm, Slot CI+, Wi-Fi sau USB.

Televizor LED Samsung 32N4002

Televizor LED Samsung 32N4002BRAND: Samsung

MODEL: 32N4002

REZOLUȚIE DISPLAY: HD

DIAGONALĂ: 80 cm

TIP TV: Non-Smart

Samsung 32N4002 este un televizor care a primit multe note pozitive din partea utilizatorilor, lucru ce denotă o bună calitate a acestuia.

Modelul vine dotat cu un ecran LED de 80 cm, ce oferă imagini la o calitate HD. Sunetul nu se lasă mai prejos, el fiind redat de un sistem audio stereo, ce are o ieșire RMS de 10 W.

Din dotările televizorului nu lipsesc conectorii cunoscuți, dar nici funcții precum: EPG, Teletext, Game Mode, sleep timer, Connect Share.

Cele mai comune întrebări

Î: Televizor Smart sau Non-Smart?

R: Dat fiind faptul că vorbim despre televizoare ce au o diagonală de 80/81 de centimetri, poți renunța la această funcție, mai ales dacă îl vei plasa într-un dormitor. Dacă vei cumpăra televizorul pentru camera de zi, atunci poți opta pentru un model Smart.

Î: Cum montezi televizorul în perete?

R: Orice tip de televizor, indiferent de dimensiunea sa, va putea fi montat în perete cu ajutorul unui suport VESA. Va trebui să achiziționezi un astfel de produs în funcție de dimensiunea televizorului tău. Apoi, nu-ți mai rămâne decât să selectezi locul dorit, să dai găurile și să montezi suportul pe care vei plasa TV-ul.

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Motive pentru care să cumperi un tablou pentru bebeluși!

Tablourile personalizate pentru bebeluși și nou-născuți sunt cadouri adorabile și cu adevărat speciale, care pot avea un impact deosebit...

De ce să cumperi un tablou personalizat pentru cupluri?

Cumpărarea unui tablou personalizat pentru un cuplu poate fi o alegere minunată și memorabilă din mai multe motive. Iată câteva motive pentru care ar...

Cum alegi un tablou personalizat?

Află din acest articol cum să alegi un tablou personalizat care să reflecte cu adevărat personalitatea și gusturile tale! Tablourile personalizate au devenit din ce...

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală pentru orice casă, deoarece niciodată...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -