Cel mai bun televizor cu diagonală de 126-152 cm – Top și Review!

Îți recomand:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă....

Dacă vrei să cumperi un televizor cu diagonlă de 126-152 cm, atunci ar fi bine să te informezi corect înainte de achiziție. GhidulCumpărăturilor.ro ți-a pregătit un articol ce are rolul de a te ajuta! Descoperă principalele criterii de selecție ale unui astfel de produs și vezi recomandările noastre de televizoare care fac parte din această categorie!

Cum alegi cel mai bun televizor cu diagonală de 126-152 cm

Un televizor care vine dotat cu o diagonală de 126-152 cm este ideal pentru încăperi spațioase. Aici ne referim în special la livinguri. Dacă îți dorești un model de dimensiuni mai reduse, pentru dormitor, spre exemplu, poți opta pentru unul ce are un display care măsoară 82-110 cm.

Tipul televizorului

Dat fiind faptul că televizoarele cu diagonală de 126-152 cm sunt dispozitive premium, majoritatea modelelor de pe piață vor veni cu funcția Smart. Însă, pentru cei cu un buget mai redus, sunt disponibile și dispozitive Non Smart.

Display-ul

Televizoarele din această categorie vin dotate cu două tipuri de display: LED sau OLED. Evident, cele mai multe sunt modelele care fac parte din prima subcategorie menționată. Totuși, dacă vrei să ai parte de o experiență vizuală de un nivel superior, îți recomandăm cu încredere TV-urile cu display OLED.

Tot la capitolul display, putem vorbi de forma sa. El este de cele mai multe ori plat, dar câteva modele de top vin cu un ecran curbat, oferind o vizionare mult mai eficientă a conținutului dorit.

Recomandări televizor de 126-152 cm cu display OLED

Sony BRAVIA 55AF8
LG OLED55B8PLA Sony BRAVIA 55AF8 Panasonic TX-55EZW954
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Rezoluția ecranului

Un televizor bun va oferi întotdeauna utilizatorilor o rezoluție de calitate. Din fericire, puține modele oferă imagini și videoclipuri la rezoluția Full HD. Majoritatea televizoarelor de mari dimensiuni suportă rezoluția 4K Ultra HD.

Tehnologia specială utilizată

Marii producători de televizoare se întrec în tehnologiile pe care le atribuie produselor. Oferta este una largă, iar totul depinde de gustul și bugetul fiecărui client. Iată câteva dintre tehnologiile pe care noul tău TV le-ar putea avea: Ambilight, QLED, HDR 4K sau Super UHD.

Conectivitatea

Cel mai bun televizor cu diagonală de 126-152 cm este și acela care vine dotat cu toți conectorii de care ai nevoie pentru a reda content de pe sau pe alte surse. Noi îți recomandăm să te asiguri că produsul selectat va fi dotat cu următorii: Wi-Fi integrat, LAN, porturi HDMI, intrări USB, ieșiri/intrări pentru sunet și video, Slot CI+ și nu numai.

Top cel mai bun televizor cu diagonală de 126-152 cm

Ajunși la final, așa cum deja te-am obișnuit, îți vom prezenta unele dintre cele mai bune televizoare din categoria despre care vorbim. Te invităm călduros să accesezi link-urile pe care le-am atașat, deoarece acolo vei găsi modelele la un preț avantajos.

Televizor LED Smart Philips 55PUS6503/12

Televizor LED Smart Philips 55PUS6503/12BRAND: Philips

MODEL: 55PUS6503/12

REZOLUȚIE DISPLAY: 4K Ultra HD

DIAGONALĂ: 139 cm

TIP TV: Smart

Philips 55PUS6503/12 este un televizor dotat cu un ecran LED ce măsoară 139 cm, așadar este unul ideal pentru livinguri sau dormitoare spațioase.

Modelul încântă cu imagini de o calitate premium, redate la o rezoluție 4K Ultra HD. Ele sunt completate de un sunet clar și puternic, rezultat dintr-un sistem audio 2.0 de 20 W.

Pe lângă aplicațiile Web deja instalate, vă veți bucura și de toți conectorii de care aveți nevoie pentru a reda conținut media de pe alte surse externe.

Televizor LED Smart LG 55UK6950PLB

Televizor LED Smart LG 55UK6950PLBBRAND: LG

MODEL: 55UK6950PLB

REZOLUȚIE DISPLAY: 4K Ultra HD

DIAGONALĂ: 139 cm

TIP TV: Smart

LG 55UK6950PLB este un alt televizor ce merită un loc în topul nostru, el fiind extrem de apreciat de către cei care l-au cumpărat, dar și pentru raportul preț/calitate bun pe care îl oferă.

În dotarea lui găsim: sistemul de operare webOs, aplicații Smart, USB, HDMI, video composite, Wi-Fi, LAN, minijack căști de 3.5 mm, Bluetooth, Slot CI+, teletext, browser web, procesor Quad Core și multe alte opțiuni de top!

LG 55UK6950PLB este un televizor premium, care oferă imagini extrem de clare la rezoluția 4K, dar și un sunet fără distorsiuni.

Televizor QLED Smart Samsung 55Q6FN

BRAND: Samsung

MODEL: 55Q6FN

REZOLUȚIE DISPLAY: 4K Ultra HD

DIAGONALĂ: 138 cm

TIP TV: Smart

Ultimul televizor din acest top se numește Samsung 55Q6FN, fiind vorba despre un model dotat cu un ecran OLED de 138 cm. Așadar, experiența vizuală cu dispozitivul va fi una de o calitate cu mult peste medie.

În plus, în dotarea lui găsim și un sistem audio puternic, ce are o ieșire RMS de 40 W. Vă veți bucura din confortul canapelei de toate funcțiile Smart și veți putea folosi TV-ul împreună cu orice tip de dispozitiv extern, asta cu ajutorul conectorilor din dotarea sa. Îl recomandăm cu încredere!

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă. Ei bine, te invităm să...

Apple MacBook Air 13 – Recenzii, Preț, Specificații

Laptopul MacBook Air 13 este un produs de la Apple foarte apreciat în rândul utilizatorilor. În rândurile de mai jos veți putea sa descoperiți...

Cel mai bun purificator de aer – Top, Recomandări și Sfaturi!

Probabil îți dorești pentru locuința ta cel mai bun purificator de aer, însă nu știi exact ce model să alegi. În acest articol te...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -