Cel mai bun televizor cu diagonala de 111-125 cm – Top și Păreri!

Îți recomand:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă....

Probabil iti doresti cel mai bun televizor cu diagonală de 111-125 cm, dar nu știi ce model să alegi. Ai ajuns unde trebuie, deoarece rolul nostru este să te ajutăm! Iată, mai jos, care sunt principalele criterii de selecție ale unui astfel de produs. În plus, te invităm să vezi care sunt cele mai bune și ieftine TV cu această diagonală!

Cum alegi cel mai bun televizor cu diagonala de 111-125 cm

În primul rând, noi considerăm că televizoarele care au un ecran ce măsoară în diagonală între 111 și 125 cm sunt ideale atât pentru dormitoarele ceva mai spațioase, cât și pentru camera de zi. Dacă ești în căutarea unui televizor pentru un spațiu mai restrâns, recomandăm cu drag cele care au o diagonală de 82-110 cm.

Rezoluția televizorului

Pentru că vorbim despre televizoare cu un ecran relativ mare, majoritatea modelelor de pe piață vin cu o rezoluție 4K Ultra HD. Totuși, dacă bugetul nu îți permite, vei avea și varianta unui dispozitiv ce suportă rezoluția Full HD. Evident, aici vorbim despre calitatea video, care este cu mult mai bună în ceea ce privește prima categorie menționată.

Recomandări televizoare de 82-110 cm Smart

Samsung 49NU7302 Panasonic TX-49FX700E
LG 49UK6200PLA Samsung 49NU7302 Panasonic TX-49FX700E
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Tehnologia specială folosită

Pe piață găsim televizoare ce folosesc o mulțime de tehnologii speciale, deoarece marile branduri se întrec la acest capitol. Printre cele mai cunoscute dintre ele amintim: Super UHD, QLED, HDR 4K și Ambilight.

Tipul display-ului

Deși vei găsi peste 100 de televizoare cu diagonală 111-125 cm ce au un display plat, există disponibile și câteva modele care vin cu un ecran curbat. Cele din urmă impresionează atât la design, dar oferă și un plus în ceea ce privește experiența vizuală.

Tipul televizorului

Puține dintre aceste televizoare sunt Non Smart. Așadar, fanii mediului online vor fi bucuroși să audă faptul că cele mai multe dintre modele sunt de tipul Smart TV. Dacă cu adevărat îți dorești o experiență unică, chiar la tine acasă, poți opta pentru un model Smart TV 3D, însă prețul acestor produse este ceva mai ridicat.

Conectivitatea televizorului

Cel mai bun televizor este acela care îți oferă și conectori diverși, ce te vor ajuta să redai conținutul media dorit de pe diferite surse externe. Așadar, recomandăm ca noul tău TV să dețină următorii conectori: Slot CI+, WI-FI integrat, LAN, USB, HDMI, jack de 3.5 mm, intrări audio și video, dar chiar și Bluetooth.

Top cel mai bun televizor cu diagonlă de 111-125 cm

După cum probabil ți-ai dat seama, cel mai bun televizor cu diagonală de 111-125 cm este acela care îți va îndeplini până la urmă pretențiile și care va fi pe placul tău. Noi încercăm să te ajutăm și am selectat pentru tine o serie de produse, care sunt printre cele mai căutate și bune la ora actuală.

Televizor LED LG Smart 49UK6470PLC

Televizor LED LG Smart 49UK6470PLCBRAND: LG

MODEL: 49UK6470PLC

REZOLUȚIE DISPLAY: 4K Ultra HD

DIAGONALĂ: 123 cm

TIP TV: Smart

LG 49UK6470PLC este un Smart TV de o calitate superioară, ce poate fi cumpărat la un preț sub media pieței. Acesta folosește sistemul de operare webOS, așadar unul dintre cele mai apreciate și intuitive de pe piață.

Modelul vine dotat cu toți conectorii de care ai nevoie, printre care: Wi-Fi, LAN, USB, HDMI și mulți alții, cu ajutorul cărora vei putea reda content de pe diferite surse.

Imaginile redate de 49UK6470PLC au o super calitate, deoarece rezoluția pe care o suportă este 4K Ultra HD. În plus, ele vor fi completate de un sunet clar și puternic, emis de un sistem audio 2.0 de 20 W.

Televizor LED Smart Panasonic TX-49FX600E

Televizor LED Smart Panasonic TX-49FX600EBRAND: Panasonic

MODEL: TX-49FX600E

REZOLUȚIE DISPLAY: 4K Ultra HD

DIAGONALĂ: 123 cm

TIP TV: Smart

Panasonic TX-49FX600E este și el un televizor apreciat în rândul cumpărătorilor. Modelul arată bine și surprinde plăcut la capitolul imagine, suportând o rezoluție 4K Ultra HD.

Dispozitivul vine dotat cu conectori diverși, iar conexiunea la internet se va face prin intermediul Wi-Fi-ului integrat sau prin LAN.

Recomandăm acest TV Panasonic și datorită raportului calitate/preț foarte bun pe care îl are.

Televizor LED Smart Horizon 49HL7530U

Review Horizon 49HL7530U

BRAND: Horizon

MODEL: 49HL7530U

REZOLUȚIE DISPLAY: 4K Ultra HD

DIAGONALĂ: 124 cm

TIP TV: Smart

Cei ce caută un televizor cu diagonală generoasă, în cazul acesta de 124 cm, dar ieftin, pot opta pentru Horizon 49HL7530U, un model ce costă sub 2000 RON.

Acesta oferă imagini la o calitate peste medie, rezoluția suportată fiind 4K Ultra HD. În plus, nici sunetul nu se lasă mai prejos, el fiind rezultatul unui sistem audio stereo de 20 W. Printre altele, vă veți bucura și de funcții Smart, dar și de cele mai comune aplicații web deja instalate!

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă. Ei bine, te invităm să...

Apple MacBook Air 13 – Recenzii, Preț, Specificații

Laptopul MacBook Air 13 este un produs de la Apple foarte apreciat în rândul utilizatorilor. În rândurile de mai jos veți putea sa descoperiți...

Cel mai bun purificator de aer – Top, Recomandări și Sfaturi!

Probabil îți dorești pentru locuința ta cel mai bun purificator de aer, însă nu știi exact ce model să alegi. În acest articol te...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -