Cel mai bun televizor cu Ambilight – Recomandări, Ghid și Topul modelelor!

Îți recomand:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă....

Cauți cel mai bun televizor cu Ambilight? Ai ajuns unde trebuia! Te invităm să citești care sunt principalele criterii de selecție ale unui astfel de model, iar la final să descoperi care sunt cele mai bune dintre acestea.

Cum să alegi cel mai bun televizor cu Ambilight

În primul rând, trebuie să știi faptul că un televizor cu Ambilight este printre cele mai bune, deoarece vorbim doar de produse fabricate de renumitul brand Philips. Găsești pe piața noastră câteva zeci de astfel de modele, deci cu siguranță vei putea alege unul potrivit nevoilor și gusturilor tale.

Ce este tehnologia Ambilight?

Ambilight constă într-o serie de LED-uri atașate pe laturile televizorului. Acestea au rolul de a imita practic imaginile pe care le urmărești, proiectând în încăpere, în special pe peretele din spate, lumini colorate, care dau senzația unui display mai generos.

Vei găsi pe piață televizoare cu Ambilight în două laturi, trei laturi sau chiar patru. Cele în două laturi sunt ideale pentru camerele mici, precum dormitoarele, iar cele care dispun de această tehnologie pe trei sau patru dintre laturile televizorului, sunt dedicate în special livingurilor.

Diagonala ecranului

Ai posibilitatea să achiziționezi un TV cu Ambilight în mai multe dimensiuni. Aici vorbim despre modele care vin cu un ecran de 80 cm și care poate avea chiar și peste 152. Trebuie să îți spunem însă că cele mai comune dintre ele au o diagonală de 126-152 cm.

Recomandări televizoare Ambilight cu diagonală 126-152 cm

Philips 55PUS8503/12 Philips 55OLED903/12 Philips 55PUS6482/12
Philips 55PUS8503/12 Philips 55OLED903/12 Philips 55PUS6482/12
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Tehnologia display-ului

Un televizor dotat cu Ambilight poate folosi un display LED, dar chiar și unul OLED, în ambele situații tipul acestuia fiind cel Plat. Dacă pui preț pe o experiență vizuală de calitate, atunci întotdeauna îți vom recomanda ecranele OLED, însă trebuie să ții cont că și prețul acestora este pe măsură.

Rezoluția ecranului

Chiar dacă sunt disponibile câteva televizoare Ambilight care suportă rezoluția Full HD, majoritatea dintre ele oferă imagini și conținut viedo la o rezoluție 4K Ultra HD, fiind până la urmă vorba despre televizoare de o calitate peste medie.

Conectivitatea

Dacă televizorul pe care îl vei achiziționa va fi de tip Smart, atunci sfatul nostru este să cauți un model cu Wi-Fi integrat. Vei avea acces la internet cu doar câteva apăsări de buton și nu va trebui să întinzi cabluri suplimentare în spatele dispozitivului.

În plus, pentru a putea să redai conținut media de pe sau pe alte surse externe, este bine ca televizorul să vină cel puțin cu USB, HDMI și jack de 3.5 mm pentru boxe/căști.

Cât costă un televizor Ambilight?

Televizoarele cu Ambilight pot costa de la aproxiamtiv 1500 RON și până la peste 5000 RON. Depinde doar de bugetul tău, gusturile, preferințele și nevoile pe care le ai atunci când vei cumpăra cel mai bun televizor cu Ambilight.

Top cel mai bun televizor cu Ambilight

Dacă ți-ai făcut o idee despre cum ar trebui să arate noul tău televizor cu Ambilight, este timpul să alegi modelul dorit! Noi am selectat pe cele mai apreciate și te invităm să le descoperi în rândurile de mai jos!

Televizor Smart Android Philips 43PUS7303/12

Televizor Smart Android Philips 43PUS7303/12BRAND: Philips

MODEL: 43PUS7303/12

REZOLUȚIE DISPLAY: 4K Ultra HD

DIAGONALĂ: 108 cm

TIP TV: Smart

Philips 43PUS7303/12 este un televizor dotat cu tehnologia Ambilight în 3 laturi, ce încântă cu un preț de achiziție excelent!

Acesta oferă imagini calitative, pe un ecran de 108 cm care suportă rezolutia 4K Ultra HD. În plus, sunetul este redat de un sistem audio stereo de 20 W.

De altfel, este important de menționat faptul că TV-ul folosește sistemul de operare Android, ceea ce înseamnă că majoritatea persoanelor vor fi familiarizate cu operarea funcțiilor Smart.

Televizor Smart Philips 55OLED803/12

Televizor Smart Philips 55OLED803/12BRAND: Philips

MODEL: 55OLED803/12

REZOLUȚIE DISPLAY: 4K Ultra HD

DIAGONALĂ: 139 cm

TIP TV: Smart

Philips 55OLED803/12 este cu adevărat un televizor premium, dedicat celor mai pretențioși dintre cumpărători.

Acest TV cu Ambilight vine dotat cu specificații precum: HDR 4K și Ambilight, Sistem audio stereo de 50 W, caracteristici superioare de imagine și sunet, ecran OLED.

Așadar, veți avea parte de funcții Smart de ultimă oră, imagini impecabile, dar și un sunet extrem de puternic și clar.

Televizor LED Smart Android Philips 49PUS8503/12

Televizor LED Smart Android Philips 49PUS8503/12BRAND: Philips

MODEL: 49PUS8503/12

REZOLUȚIE DISPLAY: 4K Ultra HD

DIAGONALĂ: 123 cm

TIP TV: Smart

Un alt televizor dotat cu Ambilight în 3 laturi este Philips 49PUS8503/12, unul foarte apreciat de către cei care deja l-au utilizat.

Acesta vine cu un ecran de 123 cm care oferă imagini la o rezoluție 4K Ultra HD. În dotarea sa găsim de asemenea și un sistem audio Triple Ring de 2 x 22.5 W, sistemul de operare Android, aplicații web, dar și toți conectorii de care poți avea nevoie!

Cele mai comune întrebări

Î: Ce avantaje oferă tehnologia Ambilight?

R: Tehnologia Ambilight face ca utilizatorul să aibă parte de o experiență vizuală unică. LED-urile speciale imită culorile imaginilor redate de televizor și proiectează lumini pe peretele din spate, dând impresia unui ecran mai generos!

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă. Ei bine, te invităm să...

Apple MacBook Air 13 – Recenzii, Preț, Specificații

Laptopul MacBook Air 13 este un produs de la Apple foarte apreciat în rândul utilizatorilor. În rândurile de mai jos veți putea sa descoperiți...

Cel mai bun purificator de aer – Top, Recomandări și Sfaturi!

Probabil îți dorești pentru locuința ta cel mai bun purificator de aer, însă nu știi exact ce model să alegi. În acest articol te...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -