Cel mai bun televizor 4K Ultra HD – NU cumpăra până nu citești Sfaturile Specialiștilor!

Îți recomand:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă....

Îți dorești cel mai bun televizor 4K Ultra HD? Atunci este timpul să te informezi corect! GhidulCumpărăturilor.ro ți-a pregătit un articol complex, ce are rolul de a te ajuta să iei cele mai bune decizii. În plus, pentru a-ți sări în ajutor, am inclus câteva dintre cele mai bune televizoare 4K de pe piață, care cu siguranță îți vor atrage atenția.

Cum să alegi cel mai bun televizor 4K Ultra HD

Așa cum ți-am prezentat în ghidul de achiziție a celui mai bun televizor și modelele 4K Ultra HD pot fi selectate în funcție de anumite criterii de bază, pe care ți le vom prezenta mai jos. Aceste televizoare sunt printre cele mai căutate în zilele noastre, fiind de altfel și cele mai comune, deoarece oferă imagini la o calitate premium, de care tu te poți bucura indiferent de sursa lor.

Diagonala ecranului

Evident, poate cea mai comună și importantă caracteristică a unui televizor 4K Ultra HD este diagonala ecranului pe care îl deține. Aceasta poate fi de 82-110 cm, 111-125 cm, 126-152 cm sau chiar de peste 152 cm.

Ai grijă să măsori bine spațiul în care vrei să plasezi dispozitivul și, în plus, cumpără unul ce se va integra bine în camera în care vrei să-l plasezi. Cele mai comune dintre modele au o diagonală situată între 126 și 152 cm, așadar televizoare ideale pentru living.

Recomandări televizor 4K Ultra HD cu diagonală de 126-152 cm

Samsung 55Q6FN LG 55UK6470PLC Samsung 55Q7FN
Samsung 55Q6FN LG 55UK6470PLC Samsung 55Q7FN
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Tehnologia și tipul display-ului

Un televizor ce oferă rezoluția 4K Ultra HD poate deține două tipuri de display. Cel mai comun de pe piață este cel LED, însă, dacă bugetul îți va permite, noi îți recomandăm călduros să optezi pentru un odel OLED, pentru a te bucura la maximum de imagini la o calitate cu mult peste medie.

De asemenea, trebuie să știi faptul că televizoarele 4K pot fi dotate atât cu display plat, dar și cu unul curbat. Cel din urmă oferă o experiență vizuală mai bună.

Tipul televizorului 4K

Sunt puține televizoare 4K pe piață care să nu vină dotate cu funcții Smart, deoarece vorbim totuși de produse care fac parte din categoria premium. Poți opta așadar pentru un model Smart, dar dacă vrei să experimentezi senzația dintr-un cinematograf, chiar la tine acasă, atunci ia în calcul și achiziția unui televizor 4K Smart 3D.

Tehnologia specială

Ei bine, aici vorbim despre gusturile fiecărui utilizator. Cel mai bun televizor 4K Ultra HD este acela care, până la urmă, ți se potrivește cel mai bine! Așadar, poți lua în calculul achiziției și aspecte legate de tehnologiile speciale: QLED, HDR 4K, Ambilight sau Super UHD.

Conectivitatea

Dacă televizorul tău va fi Smart, atunci îți recomandăm călduros să verifici dacă acesta vine dotat cu Wi-Fi integrat, pentru a nu fi nevoit să întinzi cabluri suplimentare în spatele său.

De asemenea, sfatul nostru este să alegi un model ce deține multipli conectori, precum: USB, HDMI, jack de 3.5 mm, intrare/ieșire audio, intrare/ieșire video și nu numai. Aceștia te vor ajuta să redai conținut de pe, sau pe alte dispozitive externe.

Top cele mai bune televizoare 4K Ultra HD

Iată că am ajuns la finalul ghidului și sperăm că ți-ai făcut deja o idee despre cum ar trebui să arate cel mai bun televizor 4K Ultra HD pe care vrei să-l achiziționezi. Am selectat pentru tine unele dintre cele mai populare modele și te invităm să le descoperi în rândurile de mai jos.

Televizor LED Smart Panasonic TX-49FX613E

Televizor LED Smart Panasonic TX-49FX613EBRAND: Panasonic

MODEL: TX-49FX613E

REZOLUȚIE DISPLAY: 4K Ultra HD

DIAGONALĂ: 123 cm

TIP TV: Smart

Dacă ești în căutarea unui televizor 4K de o bună calitate și cu un preț corect raportat, atunci poți opta pentru modelul Panasonic TX-49FX613E.

Acest dispozitiv încântă cu imagini redate la o super calitate, dar și cu un sunet clar și puternic redat de un sistem stereo.

În plus, vă veți bucura de conținut redat de pe orice sursă externă cu ajutorul conectorilor, plus de cel de pe internet, fiind vorba despre un Smart TV!

Televizor QLED Smart Samsung 55Q8DNA

Televizor QLED Smart Samsung 55Q8DNABRAND: Samsung

MODEL: 55Q8DNA

REZOLUȚIE DISPLAY: 4K Ultra HD

DIAGONALĂ: 139 cm

TIP TV: Smart

Următorul model de TV 4K Ultra HD din topul nostru este unul premium, cu un preț pe măsură. Samsung 55Q8DNA vine dotat cu un ecran QLED de 139 cm în diagonală, iar asta înseamnă că utilizatorii vor avea parte de o experiență vizuală nemaipomenită!

În dotarea dispozitivului veți găsi și opțiuni precum: HDR4K, sistem audio de 40 W, multiple funcții speciale de imagine și sunet, Wi-Fi, HDMI, USB, sistem operare Tizen.

Așadar, în opinia noastră Samsung 55Q8DNA este un dispozitiv de top, ce merită investiția celor mai pretențioși dintre clienți.

Televizor Smart Android LED Sony BRAVIA 65ZF9

Televizor Smart Android LED Sony BRAVIA 65ZF9BRAND: Sony

MODEL: 65ZF9

REZOLUȚIE DISPLAY: 4K Ultra HD

DIAGONALĂ: 163.9 cm

TIP TV: Smart

Sony BRAVIA 65ZF9 este un televizor chiar mai performant decât cel precedent! Vorbim despre un Smart TV marca Sony, care are un ecran de 164 cm, ce va transforma camera într-un mini cinematograf!

Acesta vine dotat cu un procesor performant, sistemul de operare android, tehnologia Trilluminos și nu numai.

Practic, Sony BRAVIA 65ZF9 este un model de top, ce încântă la orice capitol, oferind performanțe la cel mai înalt nivel.

Cele mai comune întrebări

Î: Ce este rezoluția 4K Ultra HD?

R: Televizoarele care suportă rezoluția 4K Ultra HD sunt pe locul 2 în ceea ce privește performanța calității imaginii, după televizoarele 8K. Practic, rezoluția imaginilor va fi de 3840 x 2160 pixeli.

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă. Ei bine, te invităm să...

Apple MacBook Air 13 – Recenzii, Preț, Specificații

Laptopul MacBook Air 13 este un produs de la Apple foarte apreciat în rândul utilizatorilor. În rândurile de mai jos veți putea sa descoperiți...

Cel mai bun purificator de aer – Top, Recomandări și Sfaturi!

Probabil îți dorești pentru locuința ta cel mai bun purificator de aer, însă nu știi exact ce model să alegi. În acest articol te...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -