Cel mai bun stand pentru laptop – Top 3 modele, Ghid, Caracteristici

Îți recomand:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă....

În articolul de astăzi îți vom arăta cum poți să achiziționezi cel mai bun stand pentru laptop, ținând cont de principalele caracteristici de selecție ale unui astfel de dispozitiv. În plus, pentru a-ți veni în ajutor, îți arătăm și un top al celor mai apreciate modele.

Cum să alegi cel mai bun stand pentru laptop

Standurile pentru laptop sunt de cele mai multe ori ușor de confundat cu dispozitivele de tip cooler, deoarece multe dintre ele vin cu aceleași funcții și specificații. Trebuie să știi însă că un stand pentru laptop este un produs special conceput pentru ca utilizatorii să plaseze laptopul pe el, având posibilitatea de a regla unghiul și de a-l utiliza în diferite ipostaze.

Compatibilitatea cu laptopul

În primul rând, înainte de a cumpăra un stand pentru laptop, ai grijă să măsori diagonala sa. Standurile pot fi compatibilie cu laptopuri sau notebook-uri ce au o diagonală de 13 – 15.9 inch sau de peste 16 inch. Cele mai multe dintre ele fac parte din a 2-a categorie, deci cu siguranță nu vei avea probleme din pricina acestui aspect.

Recomandări standuri pentru laptop de peste 16 inch

Avantree TB101L Avantree TB101S
Avantree TB101L Stand A+ SL1 Avantree TB101S
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Ventilatoarele

Dacă alegi să cumperi un stand dotat cu ventilatoare, vei scuti practic niște bani, deoarece nu vei mai fi nevoit să achiziționezi și un cooler separat. În cazul în care ai luat această decizie, ar fi bine să verifici numărul de ventilatoare pe care standul le deține. Mai precis, pe piață vei găsi produse dotate cu 1, 2 sau 4 ventilatoare.

Nivelul de zgomot

În aceeași idee, standul tău va trebui să fie și unul silențios dacă va veni dotat cu ventilatoare. Alege un produs care oferă maximum 20-25 decibeli, asta pentru ca el să nu devină deranjant în timpul utilizării.

Viteza de rotație

Cel mai bun stand pentru laptop dotat cu ventilatoare trebuie să ofere un flux de aer suficient de puternic care să îmbunătățească performanțele laptopului sau a notebook-ului. Așadar, ai în vedere și viteza maximă de rotație. Recomandarea noastră este ca aceasta să fie de 1000 – 1400 RPM.

Top cel mai bun stand pentru laptop

În continuare te invităm să descoperi trei dintre cele mai bune standuri pentru laptop. În momentul selecției, am ținut cont de aspectele mai sus menționate, dar și de alte criterii definitorii pentru achiziția unui stand de calitate.

Stand desktop reglabil pentru birou A+

Stand desktop reglabil pentru birou A+BRAND: A+

MODEL: DSL1

COMPABILITATE LAPTOP: 17 inch

VENTILATOARE: NU

A+ DSL1 este un stand pentru laptop reglabil, ce poate fi folosit În mai multe situații. Acesta poate fi utilizat atât când stați în pat sau canapea, dar poate fi și plasat pe un birou sau pe o masă.

Modelul este fabricat din plastic, oțel, aluminiu, melamină și MDF și vine dotat cu funcții precum: mânere și spații pentru pixuri și cu funția de înălțime ajustabilă.

Masuta laptop iSkew 5463356

Masuta laptop iSkew 5463356BRAND: iSkew

MODEL: 5463356

COMPABILITATE LAPTOP: 17 inch

VENTILATOARE: 2

iSkew 5463356 este un stand de laptop ce are forma unei măsuțe, dar care poate fi folosit și independent.

Acesta deține de asemenea și 2 ventilatoare, dar și 2 conectori USB. El oferă o viteză de 1000 RPM, exact precum un cooler. În plus, acest stand este ajustabil pe înălțime, dar și în ceea ce privește unghiul. De altfel, vine dotat cu funcția anti-alunecare, iar la prețul de sub 300 RON considerăm că este un produs ce merită achiziția!

Stand pentru laptop HAMA-95828

Stand pentru laptop HAMA-95828BRAND: Hama

MODEL: 95828

COMPABILITATE LAPTOP: 15.6 inch

VENTILATOARE: NU

HAMA-95828 este un stand interesant, ce joacă rolul unui supliment pentru monitor. El este fabricat în mare parte din metal și este ajustabil în toate direcțiile.

Recomandăm cu drag acest produs celor care doresc să plaseze laptopul lângă un monitor, la un unghi perfect.

De ce să ții cont când cumperi cel mai bun stand pentru laptop

Materialul

Îți recomandăm călduros să cumperi un stand de laptop fabricat din materiale de calitate și durabile. Multe dintre produse sunt confecționate din plastic, MDF, Metal sau Aluminiu. Rămâne la alegerea ta să alegi un model preferat.

Funcțiile

Poate că standurile de laptop sunt produse simple, însă chiar și așa, ele pot fi dotate cu anumite funcții extrem de utile. Iată mai jos o listă cu unele dintre cele mai importante dintre ele:

  • Posibilitatea de a regla înălțimea;
  • Posibilitatea de a regla unghiul;
  • Suport pahar;
  • Suport pixuri;
  • Suport pentru mouse;
  • Picioare pliabile;
  • Suprafață anti-alunecare;
  • Sistem prindere laptop.
- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă. Ei bine, te invităm să...

Apple MacBook Air 13 – Recenzii, Preț, Specificații

Laptopul MacBook Air 13 este un produs de la Apple foarte apreciat în rândul utilizatorilor. În rândurile de mai jos veți putea sa descoperiți...

Cel mai bun purificator de aer – Top, Recomandări și Sfaturi!

Probabil îți dorești pentru locuința ta cel mai bun purificator de aer, însă nu știi exact ce model să alegi. În acest articol te...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -