Cel mai bun șifonier – Modele Frumoase, Recenzii, Sfaturi și TOP

Îți recomand:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă....

În articolul de astăzi vei învăța cum să cumperi cel mai bun șifonier, ținând cont de principalele criterii de selecție ale unui astfel de corp de mobilier. Pentru a te ajuta, noi îți vom propune și câteva dintre cele mai apreciate modele de pe piață!

Cum să cumperi cel mai bun șifonier

Șifonierul este un corp de mobilier de nelipsit din nicio locuință. Acesta poate fi amplasat în absolut orice cameră și este ideal pentru depozitarea hainelor, dar nu numai. Înainte de a achiziționa unul, te sfătuim să ții cont de caracteristicile de mai jos. Ai grijă ca noul tău șifonier să îți îndeplinească pretențiile și nevoile, dar să fie și potrivit pentru locul în care vrei să îl amplasezi.

Tipul de uși

Un șifonier poate fi dotat cu două tipuri de uși: Cu balamale sau Culisante. Cele mai multe dintre ele fac parte din cea de-a doua categorie, deoarece sunt mai practice în ceea ce privește spațiul. Spre deosebire de modelele cu uși pe balamale, care au nevoie de loc în jurul lor atunci când vor fi deschise, cele culisante nu necesită acest lucru. Totuși, ține cont că ușile culisante pot fi folosite doar pe rând!

Recomandări șifoniere cu uși culisante

Dressing OVIDIU 10 Dulap D-04-15 Dressing Roma
Dressing OVIDIU 10 Dulap D-04-15 Dressing Roma
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Numărul de uși

Cel mai bun șifonier pentru tine este acela care îți asigură spațiul necesar nevoilor tale! În funcție de numărul de haine sau de membri familiei, ar fi bine să alegi un dulap în funcție de numărul de uși. Cele mai comune dintre ele vor fi dotate cu două uși, însă pe piață găsim modele care au chiar și peste 10!

Numărul de sertare

Îți recomandăm călduros să cumperi un șifonier dotat cu sertare, indiferent de numărul lor. Ele sunt foarte utile, pentru că îți permit să depozitezi lenjerie, prosoape sau orice alte articole de îmbrăcăminte care nu necesită agățarea pe umerașe sau aranjarea pe rafturi. Un șifonier poate avea de la 1 sertar și chiar până la 10.

Utilizarea șifonierului

Pe piață vei găsi șifoniere dedicate oricărei încăperi, aici vorbim despre Birou, Bucătărie, Dormitor Hol sau Living. Asigură-te că vei alege un produs destinat camerei în care îl vei amplasa, deoarece aici vorbim despre modul său de construcție.

Designul

Stilul șifonierului poate fi de mai multe feluri, cele mai multe dintre modele fiind Moderne. Totuși, vei mai avea de ales dintre: Clasic, Contemporan, Vintage sau Tradițional. Totul ține de amenajarea locuinței tale și, bineînțeles, de restul mobilierului. Spre exemplu, într-un dormitor este aproape obligatoriu ca șifonierul să se potrivească cu canapeaua, patul sau noptierele pe care le deții.

Materialele

În ziua de azi cele mai multe dulapuri sunt confecționate din PAL, deoarece costurile de producție sunt reduse. Însă, dacă vrei ceva mai calitativ, atunci noi îți recomandăm să alegi un șifonier fabricat din lemn, ele fiind atât mai elegante, cât și mai durabile în timp. Nu uita să ții cont de tipul fronturilor, esența lemnului, dar și de finisajul exterior.

Dimensiunea

Înainte de a cumpăra un șifonier, este absolut necesar să măsori corect spațiul în care vrei să-l amplasezi. Apoi, citește specificațiile produsului și ține cont de: Înălțime, Lățime și Adâncime. Nu ai vrea ca noul mobilier să nu se potrivească în cameră!

Top cele mai bune șifoniere

Chiar dacă este dificil de făcut un top al celor mai bune șifoniere, deoarece modelele diferă în funcție de toți factorii prezentați mai sus, am încercat să alegem pentru tine trei dintre cele mai popular produse. Sperăm ca unul dintre ele să fie ceea ce cauți!

Șifonier Kring Modern

Dulap Kring ModernBRAND: Kring

DIMENSIUNIE: 200 x 120 x 52 cm

NUMĂR UȘI: 3

TIP: Cu Balamale

PENTRU: Living/Dormitor/Hol

Kring Modern este un șifonier de dimensiuni reduse, ce poate fi folosit aproape în orice tip de cameră.

Modelul vine dotat cu 2 sertare, 1 bară pentru haine, dar și 3 rafturi. În plus, pe centrul său, găsim și o oglindă. Dulapul este confecționat din PAL și vine în culoarea maro.

Șifonier cu usi glisante si oglinda CB

Dulap cu usi glisante si oglinda CBBRAND: CB Furniture

DIMENSIUNIE: 200 x 216 x 58 cm

NUMĂR UȘI: 2

TIP: Culisante

PENTRU: Living/Dormitor/Hol

Dacă îți dorești un șifonier ce încântă la capitolul design, atunci cu siguranță ar trebui să optezi pentru acest model marca CB Furniture.

Vorbim despre un dulap de haine de dimensiuni generoase, ce vine dotat cu: 1 bară de haine și 10 rafturi.

Corpul de mobilier vine de asemenea cu două uși glisante, dotate cu oglindă. El este fabricat din PAL, are culoarea wenge și este disponibil în dimensiuni diverse.

Dulap organizator haine Melisa

Dulap organizator haine MelisaBRAND: Modella

DIMENSIUNIE: 135 x 180 x 41 cm

NUMĂR UȘI: 4

TIP: Cu balamale

PENTRU: Dormitor

Ultimul model de șifonier este unul marca Modella. El este ideal în special pentru dormitor, dar va putea fi utilizat și pe hol, spre exemplu.

Dulapul este dotat cu 10 rafturi și cu o bară pentru haine, dar și cu un sertar. Acesta vine în culoarea albă, fiind fabricat din PAL laminat, metal și plastic.

Cele mai comune întrebări

Î: Ce șifonier să aleg?

R: Alege șifonierul în funcție de volumul hainelor pe care vrei să le depozitezi, dar și de numărul persoanelor care îl vor folosi. De asemenea, îți recomandăm să măsori cât mai atent spațiul în care vrei să-l amplasezi, asta pentru a nu avea surprize neplăcute.

Î: Cum cureți corect șifonierul?

R: Pentru a curăța șifonierul corect de praf, te sfătuim să folosești doar produse special concepute. Apoi, alege doar lavete sau cârpe fine, care nu vor zgâria suprafața mobilierului.

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă. Ei bine, te invităm să...

Apple MacBook Air 13 – Recenzii, Preț, Specificații

Laptopul MacBook Air 13 este un produs de la Apple foarte apreciat în rândul utilizatorilor. În rândurile de mai jos veți putea sa descoperiți...

Cel mai bun purificator de aer – Top, Recomandări și Sfaturi!

Probabil îți dorești pentru locuința ta cel mai bun purificator de aer, însă nu știi exact ce model să alegi. În acest articol te...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -