Cel mai bun Side by Side – Sfaturi de cumpărături și Modele de top!

Îți recomand:

Motive pentru care să cumperi un tablou pentru bebeluși!

Tablourile personalizate pentru bebeluși și nou-născuți sunt cadouri adorabile și cu adevărat speciale, care pot avea un impact deosebit...

De ce să cumperi un tablou personalizat pentru cupluri?

Cumpărarea unui tablou personalizat pentru un cuplu poate fi o alegere minunată și memorabilă din mai multe motive. Iată...

Cum alegi un tablou personalizat?

Află din acest articol cum să alegi un tablou personalizat care să reflecte cu adevărat personalitatea și gusturile tale! Tablourile...

Un aparat frigorfic de tipul Side by side este o alegere ideală pentru bucătăriile moderne, de mari dimensiuni și mai ales pentru familiile formate din mulți membri. Azi îți vom arăta cum să cumperi cel mai bun side by side, dar și un top al celor mai populare și apreciate modele.

Top Side by Side și Reduceri

Vrei să vezi care este cel mai bun side by side? Descoperă topul din fiecare categorie amintită mai jos și descoperă reducerile oferite de magazinele de top.

Cum să cumperi un frigider side by side?

Precum la majoritatea aparatelor frigorifice, sunt câteva criterii importante de care trebuie să ții cont atunci când îți dorești un side by side. Aceste electrocasnice sunt ideale pentru spațiile mari, dar și pentru familiile numeroase. În plus, vei achiziționa practic două dispozitive într-unul singur, deoarece un side by side conține un congelator de mari dimensiuni, dar și o combină frigorifică.

Tipul

Side by Side cu No Frost

Aparatele frigorifice Side by Side dotate cu sistemul de răcire No Frost sunt printre cele mai comune. Această tehnologie va fi prezentă în unul dintre compartimente și va face ca gheața excesivă să nu fie formată.

Side by Side cu Full No Frost

Așa cum numele o spune, tehnologia de răcire Full No Frost se referă la faptul că ea este prezentă atât în compartimentul frigider, cât și în cel congelator. Vorbim despre aparate frigorifice foarte eficiente, ce vor păstra alimentele în cele mai bune condiții.

Side by Side incorporabil

Pentru că modelele disponibile de frigidere side by side incorporabile sunt foarte puține, am decis să vă prezentăm unul dintre ele. Trebuie menționat faptul că prețul de achiziție este ridicat, iar aparatul este disponibil doar la comandă.

Volumul total

Spre deosebire de o combină frigorifică, un electrocasnic side by side este mult mai spațios, poate chiar dublu. Cele mai comune modele au un volum situat între 501 și 600 litri, însă se pot găsi, chiar câteva zeci de modele, ce depășesc 600 litri.

Alege așadar un model conform nevoilor tale. Dacă știi că ai multe alimente pe care vrei să le depozitezi la rece într-un mod regulat, atunci ar fi bine să optezi pentru modelele cele mai încăpătoare.

Numărul de uși

În general, un side by side are un număr de 2 uși. Totuși, există produse care vin dotate cu 3 sau chiar 4 uși, acestea reprezentând accesul către diferite comparimente, cum ar fi barul incorporat.

Cele două uși vă oferă un acces cât mai ușor atât în frigider, cât și în congelator, compartimentele fiind separate.

Sistemul de răcire

Tot mai mulți cumpărători caută aparate frigorifice ce utilizează sistemul de răcire No Frost. El poate fi prezent și în frigider, dar și în congelator. Acesta este extrem de util, deoarece nu permite formarea de gheață în cele două compartimente și oferă alimentelor un proces de congelare mai bun. De asemenea, atunci când vei dori să dezgheți aparatul, întreg procesul va fi ușor de realizat.

Numărul de compartimente și rafturi

În funcție de nevoi, puteți alege un side by side cu un număr mai ridicat sau mai scăzut de rafturi și compartimente. Cele mai comune modele au între 2 și 6 din ambele categorii. Aici ne referim atât la compartimentul frigider, cât și la compartimentul congelator.

Funcțiile

Deși acest aspect ține doar de pretențiile fiecărui client, vă vom prezenta și câteva dintre cele mai interesante funcții care pot fi găsite în dotările unui side by side de o bună calitate:

  • Iluminare LED
  • dozator Gheață
  • dozator apă
  • child lock
  • mod Eco
  • Wi-Fi control
  • semnal audio
  • sistem antibacterian sau controlul umidității.

Sistemul de răcire

Recomandăm ca noul tău side by side să vină dotat cu un sistem de răcire eficient, cum ar fi cele de tipul No Frost sau Full No Frost. Acestea fac ca gheața să nu fie formată în compartimente, lucru ce duce implicit la o mai bună păstrare a alimentelor.

Tipul de încastrare

Cele mai multe astfel de aparate frigorifice fac parte din categoria standard. Totuși, vei găsi pe piață și câteva modele incorporabile, însă trebuie notat faptul că prețul lor nu este deloc unul mic.

Eficiența energetică

Dacă vrei ca side by side-ul tău să aibă un consum de curent electric cât mai mic, îți recomandăm să optezi pentru un model ce are o eficiență energetică superioară, mai exact: Clasa A+++, Clasa A++ sau Clasa A+.

Panoul de comandă

Frigiderele Side by Side sunt în general dispozitive moderne, deci majoritatea vor veni cu un panou de comandă electronic. În plus, cele mai multe dintre ele dețin și un display, care poate fi LCD sau cu Touchscreen. Acesta îți va oferi informații prețioase despre modul de funcționare, cum ar fi: temperatura din compartimente, timp, eventuale erori și multe, multe altele.

Întrebări frecvente

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Articol util. Ne-a ajutat sa cumparam cel mai bun side by side care se potriveste de minune in bucataria noastra recent renovata. Multumesc echipei Ghidul Cumparaturilor pentru informatii.

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Motive pentru care să cumperi un tablou pentru bebeluși!

Tablourile personalizate pentru bebeluși și nou-născuți sunt cadouri adorabile și cu adevărat speciale, care pot avea un impact deosebit...

De ce să cumperi un tablou personalizat pentru cupluri?

Cumpărarea unui tablou personalizat pentru un cuplu poate fi o alegere minunată și memorabilă din mai multe motive. Iată câteva motive pentru care ar...

Cum alegi un tablou personalizat?

Află din acest articol cum să alegi un tablou personalizat care să reflecte cu adevărat personalitatea și gusturile tale! Tablourile personalizate au devenit din ce...

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală pentru orice casă, deoarece niciodată...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -