Cel mai bun prăjitor de pâine (toaster) – Top și Sfaturi de Cumpărături!

Îți recomand:

Motive pentru care să cumperi un tablou pentru bebeluși!

Tablourile personalizate pentru bebeluși și nou-născuți sunt cadouri adorabile și cu adevărat speciale, care pot avea un impact deosebit...

De ce să cumperi un tablou personalizat pentru cupluri?

Cumpărarea unui tablou personalizat pentru un cuplu poate fi o alegere minunată și memorabilă din mai multe motive. Iată...

Cum alegi un tablou personalizat?

Află din acest articol cum să alegi un tablou personalizat care să reflecte cu adevărat personalitatea și gusturile tale! Tablourile...

Dacă vrei să achiziționezi cel mai bun prăjitor de pâine, însă nu știi pe care să îl alegi, nu îți face probleme, noi te vom ajuta! În acest articol, echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți arată cum să cumperi un toaster bun și ieftin și îți arată un top trei modele!

Prăjitoare Tefal

Dacă ești în căutarea unui prăjitor de pâine marca Tefal, te invităm să vezi mai jos trei recomandări. Am ales doar modele apreciate de către clienți și care impresionează de asemenea cu un raport calitate/preț foarte bun!

Tefal Express TT3601

Prajitor de paine Tefal Express TT3601BRAND: Tefal

MODEL: Express TT3601

PUTERE: 850 W

Tefal Express TT3601 este un toaster apreciat, acesta primind peste 60 de recenzii pozitive.

2 felii este capacitatea pe care o deține prăjitorul, însă el oferă o treaptă de prăjire în plus, adică un total de 7. Modelul vine și el dotat cu câteva opțiuni, iar aici ținem să amintim: suportul pentru firmituri, funcție reîncălzire, funcție decongelare, suport pentru chifle.

PRO:

 • Preț bun;
 • Funcție decongelare;
 • Suport chifle.

CONTRA:

 • Nimic.

Tefal TT420D30 Equinox

Toaster Tefal TT420D30 Equinox

BRAND: Tefal

MODEL: TT420D30 Equinox

PUTERE: 900W

Tefal TT420D30 Equinox este de asemenea un toaster foarte apreciat. El oferă o putere ceva mai mare, mai precis de 900 W și vine cu 7 niveluri pentru prăjirea pâinii.

Modelul are o capacitate de 2 felii, este fabricat în mare parte din oțel și a fost dotat cu funcția de reîncălzire, decongelare, dar vine și cu o tavă de firmituri detașabilă.

PRO:

 • Tavă detașabilă;
 • Preț accesibil;
 • Materiale de calitate.

CONTRA:

 • Nimic de obiectat.

Tefal Express TT410D38

Prajitor Tefal Express TT410D38

BRAND: Tefal

MODEL: Express TT410D38

PUTERE: 850 W

Ultimul, dar nu cel din urmă, este Tefal Express TT410D38. Acest prăjitor de pâine are de asemenea o capacitate de 2 felii și propune o putere de 850 W.

Veți putea cu ajutorul său să rumeniți pâinea folosind una dintre cele 7 trepte disponibile. În plus, vă veți bucura și de funcția pentru decongelare sau de o tavă de firmituri detașabilă.

PRO:

 • Funcție pentru decongelare;
 • Putere bună;
 • Ușor de folosit.

CONTRA:

 • Unii utilizatori se plâng de timpul ridicat pentru prăjire.

Prăjitoare Bosch

Un alt brand renumit pentru producția de prăjitoare de pâine calitative este Bosch. Astfel, avem pentru tine trei recomandări de modele, care cu siguranță te vor încânta cu calitatea pe care o oferă.

Bosch TAT6A114

Prajitor de paine Bosch TAT6A114

BRAND: Bosch

MODEL: TAT6A114

PUTERE: 1090 W

TAT6A114 este unul dintre cele mai apreciate prăjitoare de pâine de la Bosch. Acesta oferă o putere generoasă de peste 1000 W și are o capacitate de 2 felii.

Modelul oferă 6 trepte pentru prăjire și vine cu o tavă de firmituri detașabilă, dar și cu un suport pentru chifle. În plus, în dotarea lui găsim funcțiile: centrare automată, decongelare și protecție pentru supraîncălzire.

PRO:

 • Diverse funcții;
 • Putere generoasă;
 • Centrare automată.

CONTRA:

 • Nu există.

Bosch TAT6A001

Prajitor Bosch TAT6A001

BRAND: Bosch

MODEL: TAT6A001

PUTERE: 1090 W

Bosch TAT6A001 are un design slim, ce îi permite să se potrivească chiar și în cele mai mici spații. El are o capacitate de 2 felii de pâine, ce vor fi introduse “în linie”, dar poate prăji și feliile de dimensiuni mari.

Aparatul deține funcțiile celui de mai sus și este la fel de apreciat de către cumpărători. Așadar, îl recomandăm și noi cu multă încredere.

PRO:

 • Preț corect;
 • Putere bună;
 • Tavă detașabilă.

CONTRA:

 • Nimic de scos în evidență.

Bosch TAT8611

Toaster Bosch TAT8611

BRAND: Bosch

MODEL: TAT8611

PUTERE: 860 W

Ultimul toaster din acest mic top se numește Bosch TAT8611. Acesta are o putere de 860 W, o capacitate de 2 felii și oferă 5 trepte pentru prăjire.

Spre deosebire de cele două modele de mai sus, cel de față stă mai bine la capitolul funcții, asta pentru că a fost dotat cu: oprire automată, protecție supraîncălzire, decongelare, reîncălzire sau anulare.

PRO:

 • Multe funcții;
 • Tavă firmituri;
 • Suport chifle.

CONTRA:

 • Prețul ceva mai ridicat.

Prăjitoare Philips

Ultimul top bazat pe branduri este bazat pe prăjitoare de pâine de la Philips. Avem plăcerea să vă oferim mai jos trei dintre cele mai bune și, ca de obicei, vă recomandăm să descoperiți prețul pentru fiecare dintre ele.

Philips HD2581/00

Prajitor de paine Philips HD2581/00

BRAND: Philips

MODEL: HD2581/00

PUTERE: 750 W

Philips HD2581/00 este un prăjitor destul de simplu, ce poate fi achiziționat la un preț excelent. Cu toate astea, el oferă specificații foarte bune: putere 750 W, capacitate 2 felii și 8 trepte de prăjire.

În dotarea sa găsim de altfel funcțiile: reîncălzire, auto pop-up, decongelare și oprire automată, dar și o tavă detașabilă plus un suport pentru chifle.

PRO:

 • Preț accesibil;
 • Funcții de siguranță;
 • Accesorii.

CONTRA:

 • Puterea.

Philips HD2515/00

Prajitor de paine Philips HD2515/00

BRAND: Philips

MODEL: HD2515/00

PUTERE: 850 W

Continuăm recomandările cu Philips HD2515/00, un model similar, dar care are o putere ceva mai bună, mai precis de 850 W.

Acest toaster vine cu multiple funcții, iar aici ținem să notăm: oprire automată, loc depozitare pentru cablu, centrare automată, decongelare, reîncălzire sau anulare.

PRO:

 • Raport calitate/preț corect;
 • Multe funcții;
 • Putere bună.

CONTRA:

 • Carcasa se încinge.

Philips HD2650/80

Prajitor de paine Philips HD2650/80

BRAND: Philips

MODEL: HD2650/80

PUTERE: 950 W

Philips HD2650/80 propune o putere de 950 W, 8 trepte de prăjire și o capacitate pentru două felii de pâine.

Prăjitorul are un design modern, iar cei de la Philips l-au dotat cu: suport chifle, funcție dezghețare, reîncălzire, tavă firmituri detașabilă, oprire automată și nu numai.

PRO:

 • Designul;
 • Funcții diverse;
 • Putere generoasă.

CONTRA:

 • Nimic.

Cum alegi un prăjitor de pâine?

Un prăjitor de pâine, cunoscut și sub numele de toaster, este un electrocasnic de bucătărie extrem de comun, poate mult mai utilizat decât un cuptor cu microunde sau o cafetieră, de exemplu. Deși știi despre aceste produse, nu ar strica să ții cont și de factorii de selecție!

Numărul de felii

După cum bine probabil știi, cele mai multe dintre prăjitoarele de pâine sunt concepute pentru a prăji două felii de pâine. Dacă familia ta este numeroasă, sau conduci un restaurant/cafenea/bar și ai nevoie de un volum mai mare, află că există pe piață aparate ce pot prăji 4, 6 sau chiar 10 felii de pâine simultan!

Treptele de prăjire

Mai moale, mai crocantă sau extră prăjită! Nu contează gusturile, contează ca aparatul tău să le poată satisface! Un toaster poate fi dotat cu de la o singură treaptă de prăjire a pâinii, cu până la 9! În opinia noastră, aparatele de prăjit pâine sunt suficient de bune dacă îți vor oferi 5/7 trepte.

Puterea

Cele mai comune dintre modele oferă o putere de 500 – 800 W. Acestea sunt practice, deoarece nu consumă mult curent, dar trebuie să știi că fac parte din categoria celor de nivel mediu/scăzut. Dacă bugetul îți permite, bine ar fi să optezi pentru un prăjitor de pâine care oferă o putere de 1200-1500 W.

Materialul

Evident, cel mai bun prăjitor de pâine trebuie să fie construit și din materiale de o calitate superioară. Astfel tu te vei bucura de o durată de viață îndelungată a acestuia. Aici ne referim în principiu la carcasă, care poate fi fabricată din: plastic, inox, metal, aluminiu, oțel sau chiar sticlă.

Garanția producătorului

Înainte de a cumpăra un prăjitor, ai grijă ca acesta să aibă o garanție de minim doi ani. Mulți dintre producători pun de asemenea la dispoziție și garanții extinse, al căror preț nu este unul foarte ridicat.

Avantajele unui prăjitor

În concluzie, un prăjitor de pâine de calitate este întotdeauna o alegere bună, pentru orice locuință. În doar câteva minute, te vei bucura de o pâine prăjită după preferințe, cu care îți vei începe dimineața la micul dejun sau la cafea.

Top prăjitoare de pâine

Pentru ca ție să îți fie cât mai ușor în ceea ce privește achiziția unui prăjitor pentru pâine, îți prezentăm mai jos trei dintre cele mai bune modele. Îți recomandăm să dai click pe butoane și să descoperi prețul și specificațiile complete pentru fiecare în parte! Și nu uita, de preferat ar fi ca pâinea să fie preparată în casă cu ajutorul unui aparat special!

Bosch TAT6A117

Prajitor de paine Bosch TAT6A117BRAND: Bosch

MODEL: TAT6A117

PUTERE: 1090 W

Bosch TAT6A117 este un prăjitor de pâine ieftin și bun, care se bucură de popularitate în rândul cumpărătorilor.

Cu ajutorul lui veți putea prăji simultan două felii de pâine, iar asta folosind una dintre cele 6 trepte pe care le oferă.

În dotarea sa găsim și următoarele opțiuni extrem de interesante și folositoare: Tavă pentru firmituri detașabilă, suport chifle, termostat, reîncălzire, centrare automată, decongelare.

PRO:

 • Putere mare;
 • Termostat;
 • Alte funcții utile.

CONTRA:

 • Nu deține buton pentru oprire.

Philips HD4825/90

Prajitor de paine Philips HD4825/90BRAND: Philips

MODEL: HD4825/90

PUTERE: 800 W

Dacă vă doriți un prăjitor de pâine la fel de calitativ și cu un preț de sub 200 lei, atunci vă recomandăm cu drag Philips HD4825/90.

Modelul are un design modern și oferă o putere de 800 W, 7 trepte pentru prăjire și o capacitate de 2 felii.

Precum cele de mai sus, din dotările sale nu lipsesc funcțiile speciale: Funcții pentru decongelare și reîncălzire, tavă pentru firmituri detașabilă.

PRO:

 • Control variabil;
 • Anulare prăjire;
 • Design compact.

CONTRA:

 • Tava de firmituri nu este detașabilă.

Heinner Charm TP-1000BG

Prajitor de paine Heinner Charm TP-1000BG

BRAND: Heinner

MODEL: Charm TP-1000BG

PUTERE: 850 W

Heinner Charm TP-1000BG este un alt prăjitor de pâine de calitate. El are o capacitate de 2 felii, putere de 850 W și oferă 6 trepte diferite pentru prăjire.

În dotarea acestui Heinner găsim multiple funcții, precum: decongelare, anulare, reîncălzire, centrare automată, dar și o tavă de firmituri ce poate fi detașabilă cu ușurință.

PRO:

 • Tavă detașabilă;
 • Preț bun;
 • Centrare automată.

CONTRA:

 • Nu sunt obiecții.

Toastere ieftine

Iată, mai jos, o listă cu trei dintre cele mai ieftine prăjitoare de pâine. Nu am ținut cont însă doar de preț, ci și de calitatea lui. Așadar, am selectat produse deja testate, care au primit recenzii pozitive din partea cumpărătorilor!

Star-Light TD-G750

Prajitor de paine Star-Light TD-G750

BRAND: Star-Light

MODEL: TD-G750

PUTERE: 750 W

Daewoo DBT40R

Prajitor de paine Daewoo DBT40R

BRAND: Daewoo

MODEL: DBT40R

PUTERE: 750 W

Heinner TP-750GR

Prajitor de Paine Heinner TP-750GR

BRAND: Heinner

MODEL: TP-750GR

PUTERE: 750 W

Cum folosești un toaster?

 • Aprinde aparatul și setează treapta de prăjire dorită;
 • Apoi, trebuie doar să introduci feliile de pâine și să aștepți ca acestea să fie rumenite. În cele mai multe dintre cazuri, toasterul le va scoate automat atunci când procesul este finalizat;
 • Dacă vrei să reîncălzești chiflele, atașează accesoriul special, pornește funcția de reîncălzire și plasează chiflele deasupra;
 • NU depozita prăjitorul de pâine lângă o sursă de apa;
 • NU folosi prăjitorul pentru alte alimente;
 • NU introdu în timpul funcționării obiecte metalice în interiorul prăjitorului.

Cum cureți prăjitorul?

 • Prăjitorul de pâine trebuie să nu fie alimentat la curent;
 • Șterge-l folosind o lavetă umedă;
 • Golește tava pentru firmituri;
 • De altfel, ar fi bine să te asiguri că nu rămân rămășițe de pâine în interiorul grilajelor.

Întrebări frecvente

✅ De ce să cumperi un prăjitor de pâine?

Aceste mici electrocasnice de bucătărie sunt ideale pentru cei care vor să savureze o pâine crocantă, rumenită sau prăjită. Au un cost de achiziție mic și sunt foarte ușor de folosit!

✅ Ce putere trebuie să aibă toasterul?

Un toaster care are o putere de peste 700 W ar trebui să fie suficient pentru nevoile de zi cu zi. Totuși, dacă vrei ca acesta să fie mai eficient și rapid, poți opta pentru un model ce are o putere de aproximativ 1000 W.

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Motive pentru care să cumperi un tablou pentru bebeluși!

Tablourile personalizate pentru bebeluși și nou-născuți sunt cadouri adorabile și cu adevărat speciale, care pot avea un impact deosebit...

De ce să cumperi un tablou personalizat pentru cupluri?

Cumpărarea unui tablou personalizat pentru un cuplu poate fi o alegere minunată și memorabilă din mai multe motive. Iată câteva motive pentru care ar...

Cum alegi un tablou personalizat?

Află din acest articol cum să alegi un tablou personalizat care să reflecte cu adevărat personalitatea și gusturile tale! Tablourile personalizate au devenit din ce...

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală pentru orice casă, deoarece niciodată...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -