Cel mai bun irigator (duș) Bucal – Modele de TOP, Ghid, Review

Îți recomand:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă....

Irigatoarele bucale sunt de folos atât persoanelor care au aparat dentar și nu-și pot curăța dinții foarte ușor cu o periuță dentară, cât și celor care-și doresc să aibă o dantură sănătoasă, fără carii și o respirație proaspătă întreaga zi. Aceste dispozitive ajută la îndepărtarea bacteriilor dintre dinți și de sub linia gingiei, unde nu putem ajunge cu periajul normal. În rândurile de mai jos vei afla cum să alegi cel mai bun irigator bucal de pe piață. Echipa GhidulCumpărăturilor.ro a făcut o selecție ținând cont de raportul calitate preț, dar și de opiniile consumatorilor care au încercat deja un astfel de produs.

Cele mai bune irigatoare bucale portabile

Irigatoarele bucale fără fir, adică cele portabile, oferă evident avantajul faptului că pot fi transportate fără probleme în orice loc. Fie că veți pleca în vacanță, fie că doriți să aveți la voi mereu un aparat de întreținere a danturii, un astfel de produs este extrem de eficient.

Mai jos puteți vedea un top al dușurilor bucale dotate cu acumulator. Te invităm să le descoperi pe fiecare în parte, pentru a vedea care ți se potrivește cel mai bine!

Irigator bucal Philips Sonicare AirFloss HX8211/02

Philips Sonicare AirFloss HX8211/02

BRAND: Philips

MODEL: Sonicare Airfloss HX8211/02

TIP MIȘCARE: Sonică

Un alt irigator extrem de căutat datorită performanțelor sale este modelul Philips Sonicare AirFloss HX8211/02.

Acesta vine cu un singur program și un singur capăt, însă este special conceput pentru a putea fi folosit în orice situație, el fiind ușor de transportat.

Modelul vine dotat cu un acumulator Li-Ion ce oferă o autonomie de 24 ore, deci nu vei avea grija încărcării sale.

PRO:

 • Preț corect;
 • Acumulator generos;
 • Ușor de utilizat.

CONTRA:

 • Un singur cap/program.

Dus bucal Dr. Mayer WT3500

Dus bucal Dr. Mayer WT3500

BRAND: Dr. Mayer

MODEL: WT3500

TIP MIȘCARE: Oscilare

Dr. Mayer WT3500 este un duș bucal portabil de o calitate foarte bună, care este de altfel foarte apreciat în rândul cumpărătorilor.

Acesta vine cu două capete de curățare incluse și oferă nu mai puțin de 3 programe diferite. Aparatul este perfect pentru curățare, dar și pentru îngrijirea gingiilor, având o putere de 1700 pulsații/minut.

PRO:

 • Rezistent la apă;
 • Preț convenabil;
 • 2 capete;

CONTRA:

 • Rezervorul de mici dimensiuni.

Irigator Bucal Fynllur

Irigator Bucal Fynllur

BRAND: Fynllur

MODEL: –

TIP MIȘCARE: Oscilare

Un alt irigator bucal fără fir este modelul de la Fynllur, unul ce poate fi cumpărat la un preț destul de accesibil.

Împreună cu aparatul veți primi 4 capete separate, iar el poate fi setat în trei programe diferite.

Dușul bucal este destul de puternic, el oferind 1600 pulsații/minut. De altfel, acumulatorul este unul calitativ și oferă un timp de funcționare generos.

PRO:

 • Patru capete incluse;
 • Trei programe diferite;
 • Rezervor de apă generos.

CONTRA:

 • Nimic raportat la preț.

Cum alegi cel mai bun irigator bucal

Cel mai bun irigator bucal este acela care curăță cum trebuie dinții stimulând și masând gingiile. Dispozitivul de acest tip sunt mai dificil de folosit spre deosebire de periuțele electrice, dar și rezultatele sunt mai bune, deoarece curăță în profunzime dantura.

Principalele criterii după care trebuie să te ghidezi atunci când cumperi un irigator bucal sunt:

Tipul irigatorului

Pe piață există două tipuri: electric și manual. Pentru o manevrare mult mai ușoară a dispozitivului și pentru o curățare mai în profunzime noi îți recomandăm să achiziționezi varianta electrică.

Tipul de alimentare

Majoritatea irigatoarelor bucale disponibile pe piață sunt la retea sau cu acumulatori, dar există și pe baterie câteva modele. Dacă-ți dorești un dispozitiv pe care să-l transporți ușor și să-l folosești de oriune fără grija cablului, ideal ar fi să achiziționezi un produs cu acumulatori, pentru că poți să-i încarci când vrei tu și apoi să te folosești de acesta fără griji.

Număr de capete incluse

 Majoritatea irigatoarelor au un număr destul de mare de capete incluse 4-5, dar există și câteva modele cu mai puține, sub 4 sau cu mai multe, peste 5. În funcție de nevoile tale poți alege de câte capete ai nevoie, dar cel mai bine ar fi să optezi pentru un aparat cu mai mult de 4, pentru a avea de rezervă în cazul în care se sparge vreunul.

Număr de trepte presiune

Cele mai multe modele existente pe piață au sub 3 trepte de presiune, dar există și unele între 4-7 sau peste nouă. În principiu un model cu mai puțin de 3 trepte este suficient, pentru că și acesta curăță foarte bine dinții, iar prețul este mai accesibil decât în cazul celorlalte.

Top cele mai bune dușuri bucale

La final de articol, te invităm să descoperi un top 3 al unora dintre cele mai bune irigatoare bucale! Am ales modelele în funcție de toate detaliile prezentate mai sus, dar și după raportul preț/calitate la care pot fi achiziționate.

Dus bucal Oral-B

Irigator bucal Oral-BBRAND: Oral-B

MODEL:

TIPUL: Electric

TIP MIȘCARE: Oscilare

Irigatorul bucal de la Oral-B este unul de o calitate superioară, fiind de altfel foarte apreciat de către cumpărători.

El vine împreună cu 4 capete intradentare și poate fi folosit cu 3 programe diferite. Aparatul oferă multiple beneficii dinților, printre care: albire, curățare, dar și pentru gingii, deoarece are efect de îngrijire.

PRO:

 • 4 capete;
 • Rezervor de 600 ml;
 • Multiple programe.

CONTRA:

 • Presiune slabă.

Irigator bucal Dr. Mayer WT5000

Irigator bucal Dr. Mayer WT5000

BRAND: Dr. Mayer

MODEL: WT5000

TIPUL: Electric

Dr. Mayer WT5000 este un duș bucal de o calitate superioară, fiind unul dintre cele mai cumpărate de pe piață.

Acesta vine cu nu mai puțin de 8 capete incluse și oferă funcții de curățare și masaj pentru dinți și gingii.

Modelul oferă 1700 pulsații/minut, are o presiune de 6.1 atm, vine cu un rezervor de 1600 ml și poate fi reglat, el având 6 trepte de presiune diferite.

PRO:

 • 8 capete incluse;
 • Putere bună;
 • Multe funcții.

CONTRA:

 • Nimic în raportul cu prețul.

Irigator bucal Dr. Mayer WT6000

Irigator bucal Dr. Mayer WT6000

BRAND: Dr. Mayer

MODEL: WT6000

TIPUL: Electric

Dr. Mayer WT6000 este un irigator bucal ceva mai performant față de cel de mai sus. Acesta vine dotat cu un rezervor de apă de 600 ml și este ideal pentru curățarea dinților și gingiilor.

Modelul vine împreună cu 4 capete incluse și, cel mai important, oferă 10 trepte de presiune, care poate ajunge până la 6.1 atm!

PRO:

 • Puternic;
 • Preț avantajos;
 • 10 trepte de presiune.

CONTRA:

 • Nimic.

Dus Bucal Panasonic EW1211W845

Dus Bucal Panasonic EW1211W845

BRAND: Panasonic

MODEL: EW1211W845

TIPUL: Electric

Panasonic EW1211W845 este unul dintre cele mai apreciate dușuri bucale fără fir. El funcționează pe bază de baterii și deține un rezervor de apă de 130 ml.

Modelul este perfect pentru orice situație, el putând fi transportat cu ușurință. În dotarea lui găsim două capete, dar și 3 programe diferite. Pe lângă faptul că va curăța dinții perfect, el propune și funcția de masaj.

PRO:

 • 1400 pulsații/minut;
 • 2 Duze incluse;
 • Preț corect.

CONTRA:

 • Nimic.

Cum folosești un duș bucal?

 • Dușurile bucale sunt foarte ușor de folosit. Ele practic folosesc presiunea apei pentru a putea curăța dinții, gingiile și pentru a oferi funcția de masaj;
 • Nu trebuie decât să umpleți rezervorul de apă a aparatului. Acesta poate fi încărcat de asemenea cu apă de gură, de exemplu;
 • Apoi, selectați programul dorit și curățați fiecare dinte în parte;
 • Aveți grijă ca puterea să nu fie prea mare, deoarece presiunea apei vă poate răni gingia;
 • Dacă dușul bucal dețiunt oferă mai multe programe, respectați-le conform indicațiilor;
 • Nu uitați să curățați irigatorul de fiecare dată după folosire.

Avantaje/Păreri irigator bucal

 • Avantajele folosirii unui irigator bucal sunt date de faptul că presiunea apei poate pătrunde cu ușurință chiar și în cele mai greu accesibile locuri, acolo unde o periuță nu o va putea face;
 • Irigatoarele bucale curăță atât suprafața dinților, cât și spațiile dintre aceștia. Ba mai mult, ajută la masarea gingiilor;
 • Părerea noastră este că un irigator bucal este o achiziție bună pentru orice persoană. Recomandăm în special modelele portabile, ce pot fi transportate cu ușurință.

Cele mai comune întrebări

Î: Ce este și cum funcționează un irigator bucal?

R: Irigatoarele bucale sunt aparate de igienă dentară ce utilizează în general presiunea apei pentru curățarea dinților și gingiilor.

Î: Ce beneficii ne oferă un irigator bucal?

R: Beneficiile de care veți avea parte atunci când folosiți un irigator bucal sunt multiple. Acest aparat va curăța dinții, va îndepărta depunerile din locurile greu accesibile, masează și întreține gingiile.

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă. Ei bine, te invităm să...

Apple MacBook Air 13 – Recenzii, Preț, Specificații

Laptopul MacBook Air 13 este un produs de la Apple foarte apreciat în rândul utilizatorilor. În rândurile de mai jos veți putea sa descoperiți...

Cel mai bun purificator de aer – Top, Recomandări și Sfaturi!

Probabil îți dorești pentru locuința ta cel mai bun purificator de aer, însă nu știi exact ce model să alegi. În acest articol te...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -