Cel mai bun irigator Bucal – Modele de TOP, Ghid, Review

0
161

Irigatoarele bucale sunt de folos atât persoanelor care au aparat dentar și nu-și pot curăța dinții foarte ușor cu o periuță dentară, cât și celor care-și doresc să aibă o dantură sănătoasă, fără carii și o respirație proaspătă întreaga zi. Aceste dispozitive ajută la îndepărtarea bacteriilor dintre dinți și de sub linia gingiei, unde nu putem ajunge cu periajul normal. În rândurile de mai jos vei afla cum să alegi cel mai bun irigator bucal de pe piață. Echipa GhidulCumpărăturilor.ro a făcut o selecție ținând cont de raportul calitate preț, dar și de opiniile consumatorilor care au încercat deja un astfel de produs.

Cum alegi cel mai bun irigator bucal

Cel mai bun irigator bucal este acela care curăță cum trebuie dinții stimulând și masând gingiile. Dispozitivul de acest tip sunt mai dificil de folosit spre deosebire de periuțele electrice, dar și rezultatele sunt mai bune, deoarece curăță în profunzime dantura.

Principalele criterii după care trebuie să te ghidezi atunci când cumperi un irigator bucal sunt:

Tipul irigatorului

Pe piață există două tipuri: electric și manual. Pentru o manevrare mult mai ușoară a dispozitivului și pentru o curățare mai în profunzime noi îți recomandăm să achiziționezi varianta electrică.

Recomandări irigatoare bucale electrice

Dr. Mayer WT3100 Dr. Mayer WT6000 Panasonic EW1211W845
Dr. Mayer WT3100 Dr. Mayer WT6000 Panasonic EW1211W845
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Tipul de alimentare

Majoritatea irigatoarelor bucale disponibile pe piață sunt la retea sau cu acumulatori, dar există și pe baterie câteva modele. Dacă-ți dorești un dispozitiv pe care să-l transporți ușor și să-l folosești de oriune fără grija cablului, ideal ar fi să achiziționezi un produs cu acumulatori, pentru că poți să-i încarci când vrei tu și apoi să te folosești de acesta fără griji.

Număr de capete incluse

 Majoritatea irigatoarelor au un număr destul de mare de capete incluse 4-5, dar există și câteva modele cu mai puține, sub 4 sau cu mai multe, peste 5. În funcție de nevoile tale poți alege de câte capete ai nevoie, dar cel mai bine ar fi să optezi pentru un aparat cu mai mult de 4, pentru a avea de rezervă în cazul în care se sparge vreunul.

Număr de trepte presiune

Cele mai multe modele existente pe piață au sub 3 trepte de presiune, dar există și unele între 4-7 sau peste nouă. În principiu un model cu mai puțin de 3 trepte este suficient, pentru că și acesta curăță foarte bine dinții, iar prețul este mai accesibil decât în cazul celorlalte.

Top cele mai bune irigatoare bucale

La final de articol, te invităm să descoperi un top 3 al unora dintre cele mai bune irigatoare bucale! Am ales modelele în funcție de toate detaliile prezentate mai sus, dar și după raportul preț/calitate la care pot fi achiziționate.

Irigator bucal Oral-B

Irigator bucal Oral-BBRAND: Oral-B

MODEL:

TIPUL: Electric

TIP MIȘCARE: Oscilare

Irigatorul bucal de la Oral-B este unul de o calitate superioară, fiind de altfel foarte apreciat de către cumpărători.

El vine împreună cu 4 capete intradentare și poate fi folosit cu 3 programe diferite. Aparatul oferă multiple beneficii dinților, printre care: albire, curățare, dar și pentru gingii, deoarece are efect de îngrijire.

Irigator bucal Dr. Mayer WT5000

Irigator bucal Dr. Mayer WT5000

BRAND: Dr. Mayer

MODEL: WT5000

TIPUL: Electric

Dr. Mayer WT5000 este un duș bucal de o calitate superioară, fiind unul dintre cele mai cumpărate de pe piață.

Acesta vine cu nu mai puțin de 8 capete incluse și oferă funcții de curățare și masaj pentru dinți și gingii.

Modelul oferă 1700 pulsații/minut, are o presiune de 6.1 atm, vine cu un rezervor de 1600 ml și poate fi reglat, el având 6 trepte de presiune diferite.

Irigator bucal Philips Sonicare AirFloss HX8211/02

Philips Sonicare AirFloss HX8211/02

BRAND: Philips

MODEL: Sonicare Airfloss HX8211/02

TIPUL: Electric

TIP MIȘCARE: Sonică

Un alt irigator extrem de căutat datorită performanțelor sale este modelul Philips Sonicare AirFloss HX8211/02.

Acesta vine cu un singur program și un singur capăt, însă este special conceput pentru a putea fi folosit în orice situație, el fiind ușor de transportat.

Modelul vine dotat cu un acumulator Li-Ion ce oferă o autonomie de 24 ore, deci nu vei avea grija încărcării sale.

Cele mai comune întrebări

Î: Ce este și cum funcționează un irigator bucal?

R: Irigatoarele bucale sunt aparate de igienă dentară ce utilizează în general presiunea apei pentru curățarea dinților și gingiilor.

Î: Ce beneficii ne oferă un irigator bucal?

R: Beneficiile de care veți avea parte atunci când folosiți un irigator bucal sunt multiple. Acest aparat va curăța dinții, va îndepărta depunerile din locurile greu accesibile, masează și întreține gingiile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here