Cel mai bun espressor incorporabil – Cum îl cumperi, Recenzii și Sfaturi

0
91

Dacă ești un iubitor al cafelei și deții o bucătărie modernă, cel mai probabil îți trebuie și un espressor pe măsură. În acest ghid practic te vom învăța cum să cumperi cel mai bun espressor incorporabil și, în plus, îți vom supune atenției unele dintre cele mai bune modele de pe piața noastră.

Cum alegi cel mai bun espressor incorporabil

Așa cum ți-am spus în articolul dedicat espressoarelor obișnuite, cele incorporabile oferă exact același confort al preparării unei băuturi calde, fără mult efort. Acestea au însă avantajul dat de designul lor modern și elegant, ideal pentru bucătăriile cele mai sofisticate.

Presiunea espressorului incorporabil

Un criteriu important de selecție a unui espressor incorporabil este dat de presiunea acestuia. Ea poate fi de 15 sau 19 bar.

Capacitate cești

Capacitate ceștilor este o caracteristică de care trebuie să ții cont în funcție de volumul băuturilor pe care crezi că trebuie să le prepari zi de zi. Vei găsi espressoare incorporabile ce oferă o capacitate de 6 sau 8, dar cele mai comune au o capacitate de 2 cești.

Recomandări espressoare incorporabile cu capacitate de 2 cești

MIELE CVA 6805 Siemens CT 636LEW1 MIELE CVA 6431
MIELE CVA 6805 Siemens CT 636LEW1 MIELE CVA 6431
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Alimentarea espressorului incoporabil

Aici lucrurile sunt mai puțin complicate spre deosebire de espressoarele simple. Cele incorporabile funcționează doar cu cafea boabe sau măcinată. Avantajul celor ce pot fi încărcate cu cafea boabe, este dat de faptul că aroma cafelei va fi întotdeauna una proaspătă!

Tipul băuturii

Cel mai bun espressor incorporabil trebuie să fie capabil să-ți prepare o gamă largă de băuturi! Astfel, producătorii dotează majoritatea aparatelor cu următoarele funcții de preparare: cafea, caffe latte, cappuccino, espresso, espresso lung, espresso macchiato, ceai, ciocolată caldă și nu numai!

Top cele mai bune espressoare incorporabile

După ce ai trecut pe o foaie funcțiile pe care noul tău espressor incorporabil ai vrea să le dețină, este timpul să alegi un model potrivit pentru tine! Noi încercăm să-ți venim în ajutor și am selectat mai jos câteva dintre cele mai populare dintre modele.

Espressor incorporabil Bosch CTL636ES1

Espressor incorporabil Bosch CTL636ES1BRAND: Bosch

MODEL: CTL636ES1

CAPACITATE CEȘTI: 2

Dacă sunteți în căutarea unui espressor incorporabil premium, atunci modelul Bosch CTL636ES1 este unul pe care ar trebui să îl aveți în vedere.

Acesta oferă o putere de 1600 W și are o presiune de 19 bar. În dotarea sa găsim un rezervor de 2.4 litri, un display TFT cu Touch Control, râșniță, dispozitiv de spumare, sistem cappuccino și un sistem special pentru decalcifiere.

Recomandăm acest produs fără rețineri celor mai pretențioși dintre cumpărători.

Espressor incorporabil Whirlpool ACE010IX

Espressor incorporabil Whirlpool ACE010IXBRAND: Whirlpool

MODEL: ACE010IX

CAPACITATE CEȘTI: 2

Whirlpool ACE010IX este un espressor incorporabil extrem de apreciat de către cumpărători. Acesta este foarte ușor de utilizat, fiind dotat cu un panou de control mecanic, format din trei butoane fixe și unul rotativ.

Modelul are o capacitate a rezervorului de apă de 1.5 litri, iar presiunea suportată este de 15 bari. Acesta funcționează cu cafea măcinată și vine dotat cu un dispozitiv special de spumare, dar și cu funcția de preparare cappuccino.

Espressor incorporabil AEG PE4571-M

Espressor incorporabil AEG PE4571-MBRAND: AEG

MODEL: PE4571-M

CAPACITATE CEȘTI: 6

Ultimul produs recomandat, dar nu cel din urmă, se numește AEG PE4571-M. Vorbim despre un espressor incorporabil modern, ce impresionează la capitolul design. El se va integra fără probleme în orice bucătărie, indiferent de modul în care mobilierul arată.

Dispozitivul este ușor de setat, cu o simplă apăsare, deoarece vine dotat cu un panou de comandă cu touch control. Acesta deține de asemenea un display LCD, sistem cappuccino, râșniță, dispozitiv de spumare și funcționează atât cu cafea boabe, cât și cu cafea măcinată.

Cele mai comune întrebări

Î: Merită să cumperi un espressor incorporabil?

R: Dacă bucătăria ta va fi una modernă, în care majoritatea electrocasnicelor vor fi incorporate în mobilier, atunci cu siguranță ar fi ideal ca și espressorul să fie de acest gen. El se va integra perfect în ambient și nu va ocupa spațiu suplimentar!

Î: Ce cafea folosește un espressor incorporabil?

R: Fiind vorba despre espressoare destul de performante, majoritatea dintre ele vin dotate cu râșnițe, iar asta înseamnă că vei putea folosi cafea boabe. Totuși, dacă espressorul achiziționat este manual (dar nu numai), vei putea folosi și cafea deja măcinată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here