Cel mai bun Epilator IPL – Top, Review, Sfaturi! Epilare definitivă la tine acasă!

Îți recomand:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă....

Îți dorești să scapi de firele nedorite? Folosește un epilator IPL! Dacă nu ai timp și nici buget să apelezi la un salon profesionist, te poți epila rapid în confortul casei tale. În prezent, există numeroase dispozitive care te pot ajuta să ai definitiv o piele fină și frumoasă, acestea folosesc fascicule de lumină care distrug foliculul de păr, atâcandu-l de la rădăcină. Deși este mai scump decât un epilator clasic, rezultatele sunt mai bune și de durată. Află din rândurile de mai jos cum poți alege cel mai bun epilator IPL.

Epilatoare IPL Philips

Epilatoarele IPL marca Philips sunt poate cele mai apreciate la ora actuală. Modelele sunt diverse și prețurile lor de asemenea. Pentru a te ajuta, am realizat un mic top al celor mai bune epilatoare IPL Philips.

Epilator IPL Philips Lumea SC1997/00

Epilator IPL Philips Lumea SC1997/00

BRAND: Philips

MODEL: Lumea SC1997/00

NUMĂR IMPULSURI: 250.000

Philips Lumea SC1997/00 este un epilator IPL ideal pentru toate zonele corpului, fiind destinat pentru a fi folosit pe pielea uscată.

Modelul oferă nu mai puțin de 250.000 impulsuri și oferă posibilitatea de a alege dintre 5 trepte diferite. În plus, în dotarea sa găsim un senzor special pentru nuanța pielii, iar în pachet veți primi de altfel și o husă, o lavetă pentru curățare, dar și accesorii pentru corp sau față.

PRO:

 • Raport preț/calitate bun;
 • 5 trepte de viteză;
 • Ușor de folosit.

CONTRA:

 • Nimic raportat la preț.

Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI950/00

Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI950/00

BRAND: Philips

MODEL: Lumea Prestige BRI950/00

NUMĂR IMPULSURI: 250.000

Lumea Prestige BRI950/00 este cel de-al doilea epilator IPL Philips pe care noi îl recomandăm. El poate fi utilizat pe față, corp, mâini și picioare, asta în condițiile unei piele uscate.

Aparatul folosește funcția SmartSkin și oferă 250000 de impulsuri de lumină. Modelul poate fi folosit atât cu fir, cât și fără, fiind dotat cu un acumulator de 4000 mAh.

PRO:

 • Poate fi folosit fără fir;
 • Putere bună;
 • Diverse accesorii.

CONTRA:

 • Utilizatorii nu se plâng de produs.

Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00

Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00

BRAND: Philips

MODEL: Lumea Prestige BRI956/00

NUMĂR IMPULSURI: 250.000

Ultimul din această listă este epilatorul IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00. Precum modelul de mai sus, acesta este de asemenea unul hibrid, ce poate fi folosit cu fir și fără.

Spre deosebire de restul, acest epilator IPL vine cu mai multe accesorii: pentru față, pentru corp, pentru zona axială și pentru zona inghinală.

PRO:

 • Multe accesorii;
 • Senzor pentru piele;
 • Mai multe trepte de putere;

CONTRA:

 • Prețul.

Epilatoare IPL Braun

Un alt brand renumit în ceea ce privește producția de epilatoare IPL este Braun. După cum veți observa din topul de mai jos, aceste produse au un preț ceva mai scăzut și oferă funcții similare cu cele marca Philips.

Epilator IPL Braun BD3001

Epilator IPL Braun BD3001

BRAND: Braun

MODEL: BD3001

NUMĂR IMPULSURI: 250.000

Braun BD3001 este un epilator IPL ce se bucură doar de recenzii pozitive din parte utilizatorilor, lucru ce denotă o bună calitate a acestuia.

Modelul oferă 250.000 pulsații de lumină și poate fi setat cu una dintre cele două trepte de viteză. Vorbim despre un epilator cu fir, ideal pentru pielea uscată.

PRO:

 • Raport preț/calitate foarte bun;
 • Senzor pentru piele;
 • Poate fi folosit pe întreg corpul.

CONTRA:

 • Nimic de notat.

Epilator IPL Braun Silk-expert PRO 3 PL3132

BRAND: Braun

MODEL: Silk-expert PRO 3 PL3132

NUMĂR IMPULSURI: 300.000

Dacă vă doriți un epilator IPL cu adevărat puternic, atunci  Braun Silk-expert PRO 3 PL3132 este un model ce trebuie luat în considerare. El oferă 300.000 de impulsuri și poate fi utilizat pe orice zonă corporală.

Epilatorul vine cu un săculeț pentru transport, dar și cu un cap special pentru o epilare mai detaliată. În plus, el deține și un senzor de citire a nuanței pielii.

PRO:

 • Putere mare;
 • Cap pentru precizie;
 • Senzor pentru piele.

CONTRA:

 • Prețul ușor ridicat.

Epilator IPL Braun BD3005

Epilator IPL Braun BD3005

BRAND: Braun

MODEL: BD3005

NUMĂR IMPULSURI: 250.000

Ultimul epilator IPL Braun recomandat, dar nu cel din urmă, este modelul BD3005. Acesta este destinat spre a fi folosit pe corp și axilă.

Precum modelele de mai sus, în dotarea celui prezent găsim de asemenea un senzor pentru nuanța pielii. Recomandăm produsul și datorită raportului calitate/preț bun.

PRO:

 • Senzorul de piele;
 • Husă pentru călătorie;
 • Putere bună.

CONTRA:

 • Nu vine cu accesorii.

Epilatoare IPL Remington

Dacă vă doriți un epilator IPL marca Remington, vă invităm să descoperiți cele două modele pe care noi le recomandăm. Acestea sunt de o calitate bună și pot fi achiziționate la un preț destul de accesibil!

Epilator IPL Remington i-Light Luxe IPL8500

BRAND: Remington

MODEL: i-Light Luxe IPL8500

NUMĂR IMPULSURI: 300.000

Remington i-Light Luxe IPL8500 este un epilator IPL destul de performant, ce oferă o putere de 300.000 impulsuri care poate fi reglată în 5 trepte.

Dispozitivul poate fi folosit pe orice zonă a corpului și vine dotat cu o mulțime de funcții, printre care: tehnologie IPL Pro Pulse, Filtru UV Integrat sau senzorul pentru tonul pielii.

PRO:

 • Ergonomic;
 • Multe funcții;
 • Număr mare de impulsuri IPL.

CONTRA:

 • Nimic raportându-ne la preț.

Epilator Remington IPL6500

Epilator Remington IPL6500

BRAND: Remington

MODEL: IPL6500

NUMĂR IMPULSURI: 30.000

Remington IPL6500 este un epilator ieftin, dar care oferă o putere de 30.000 impulsuri. Totuși, el poate fi reglat în 5 trepte, iar dacă va fi utilizat conform indicațiilor, va oferi rezultate notabile.

Modelul vine de altfel și cu un cap special pentru părul facial, iar panoul de comandă este unul ușor de utilizat de către oricine!

PRO:

 • Preț accesibil;
 • Ușor de folosit;
 • Capăt pentru părul facial;

CONTRA:

 • Puterea este mică.

Cum alegi cel mai bun epilator IPL

Atunci când te gândești să achiziționezi un epilator IPL, trebuie să ții cont de mai multe criterii. Perioada în care poți folosi un astfel de dispozitiv este foarte importantă și ține în mare parte de numărul de impulsuri.

Număr de impulsuri

Cu cât numărul de impulsuri este mai mare, cu atât durată de viață a aparatului este mai mare. Marea majoritate a dispozitivelor au impulsuri cuprinse între 50001 – 200000 și 200001 – 500000.

Tip de alimentare

Un alt aspect de care trebuie să ții cont este tipul de alimentare: acumulator sau la rețea. Cel mai bine ar fi să-l achiziționezi pe cel din urmă, pentru a uita de grija încărcării bateriilor.

Tipuri de piele

În plus, trebuie să ții cont și de faptul că epilatoarele IPL nu sunt potrivite pentru fire de păr foarte deschise sau închise, iar bronzul poate influența rezultatele. Nu uita că nu este recomandat să stai la soare după ce ai folosit aceasta metodă pentru a scăpa de părul nedorit.

Eficiență

Rezultatele nu apar peste noapte, fiind nevoie de minim 10-12 ședințe pentru a te asigura că nu vei avea o piele fină. Dacă ai răbdare și te ții de lucru, cu siguranță vei fi mulțumită în aproximativ 3 luni.

Zona corporală

Epilatoarele IPL pot fi alese și în funcție de zona corporală pe care pot fi folosite. Aici, vei avea de ales dintre: față, axilă, mâini, picioare, inghinal. Totuși, majoritatea dintre modele pot fi utilizate fără probleme pe întreg corpul.

Top epilatoare IPL bune

 Îți recomandăm să fii mereu informat atunci când decizi să cumperi un epilator, deoarece este o investiție destul de costisitoare. Dacă ții cont de sfaturile prezentate mai sus, cu siguranță te vei bucura din plin de epilarea definitivă la tine acasă.

Nu uita că online găsești cele mai multe modele, la prețuri atractive. Nu mai este nevoie sa te deplasezi în magazin pentru a găsi produsul ideal. Mai jos găsești o listă cu cele mai bune epilatoare raport calitate/preț, dar și luând în calcul informațiile de mai sus.

Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI953/00

Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI953/00BRAND: Philips

MODEL: Lumea Prestige BRI953/00

NUMĂR IMPULSURI: 250.000

Philips Lumea Prestige BRI953/00 este un epilator IPL de top, poate unul dintre cele mai apreciate de pe piață. Acesta poate fi folosit pentru față, corp, mâini, picioare, axilă și chiar în zona inghinală, oferind o epilare pe piele uscată, cu până la 250000 impulsuri.

Dispozitivul poate fi conectat atât la rețea, cât și funcționa cu ajuotul unui acumulator de 4000 mAh. Împreună cu el veți primi mai multe accesorii, dar și o husă specială pentru păstrarea acestuia în condiții bune.

Recomandăm cu toată încrederea epilatorul Philips Lumea Prestige BRI953/00 tuturor celor care își doresc un model premium, de o foarte bună calitate și care își va face treaba perfect!

PRO:

 • Utilizare cu fir sau fără;
 • Foarte eficient;
 • Diferite accesorii.

CONTRA:

 • Nimic de scos în evidență.

Epilator Remington i-Light Prestige IPL6750

Epilator Remington i-Light Prestige IPL6750BRAND: Remington

MODEL: i-Light Prestige IPL6750

NUMĂR IMPULSURI: 150.000

Remington i-Light Prestige IPL6750 este un epilator IPL ceva mai ieftin, dar la fel de apreciat în rândul cumpărătorilor. Acesta poate fi folosit pentru față și corp și oferă un număr de 150.000 de impulsuri IPL.

Acesta poate fi folosit pentru pielea uscată și vine cu un sistem special pentru iluminare, dar și cu 5 trepte de viteză diferite. Modelul este cu fir și este compus din epilator, unitate, cap pentru părul facial și cap pentru zonele sensibile.

PRO:

 • Preț foarte bun;
 • Diverse accesorii;
 • Poate fi folosit pe față și pe corp.

CONTRA:

 • Puterea destul de mică.

Epilator IPL Braun Silk-expert PRO 5 PL5124

Epilator IPL Braun Silk-expert PRO 5 PL5124

BRAND: Braun

MODEL: Silk-expert PRO 5 PL5124

NUMĂR IMPULSURI: 400.000

Braun Silk-expert PRO 5 PL5124 este un epilator IPL premium, ce oferă nu mai puțin de 400.000 impulsuri, fiind așadar unul mai puternic decât majoritatea de pe piață.

Dispozitivul vine cu un senzor special pentru citirea nuanței pielii și dispune de o geantă pentru călătorie, dar și cu un cap special conceput pentru precizie.

PRO:

 • Poate fi folosit pe orice zonă corporală;
 • Capăt de precizie;
 • Număr mare de impulsuri.

CONTRA:

 • Prețul destul de ridicat.

Epilatoare IPL ieftine

Trebuie înțeles faptul că aceste epilatoare nu sunt ieftine de regulă, fiind produse destul de sofisticate. Totuși, am încercat să selectăm pentru tine trei epilatoare IPL ce au un preț de achiziție mai redus, dar care oferă o calitate bună.

Epilator portabil IPL Shark

Epilator portabil IPL Shark

BRAND: Shark

MODEL: Portabil

NUMĂR IMPULSURI: 500.000

Epilator Remington i-LIGHT IPL6780

BRAND: Remington

MODEL: i-LIGHT IPL6780

NUMĂR IMPULSURI: 150.000

Epilator Rowenta Instant Soft Compact IPL EP9603

Epilator Rowenta Instant Soft Compact IPL EP9603

BRAND: Rowenta

MODEL: Instant Soft Compact IPL EP9603

NUMĂR IMPULSURI: 75.000

Cum folosesti corect un epilator IPL?

 • Încearcă să eviți expunerea la soare cu câteva zile înaintea unei epilări IPL;
 • NU mai smulge firele de păr. Permite firului să crească 2/3 săptămâni;
 • NU folosi uleiuri de corp sau alte creme de acest gen;
 • Efectuează ședințele de epilare în funcție de indicațiile producătorului. Acestea pot fi de la 2 săptămâni și chiar până la câteva luni;
 • NU folosi medicamentele pe care producătorul nu le recomandă;
 • Încearcă să testezi epilatorul IPL cu mai multe trepte de putere. Procedeul poate părea dureros pentru unii utilizatori, chiar dacă de regulă el nu ar trebui să fie așa.

Cele mai comune întrebări

Î: Care sunt avantajele unui epilator IPL?

R: Epilatoarele IPL oferă o serie de avantaje, iar cel mai important dintre ele este strict legat de eficiența lor. După mai multe ședințe de epilare cu ajutorul unui astfel de aparat, veți constata faptul că firele de păr vor crește din ce în ce mai rar și mai lent.

Î: Doare epilarea cu ajutorul unui epilator IPL?

R: NU! Epilarea prin tehnologia IPL este complet lipsită de durere! Așadar, pe lângă eficiența sa, un epilator IPL oferă și un confort sporit persoanelor care îl utilizează!

- Advertisement -

1 COMENTARIU

 1. Am reusit sa scap de firele nedorite cu un epilator IPL. Imi place la nebunie cum arata pielea si nu mai am nevoie sa la salon sau sa ma chinui acasa. Recomand tuturor acest produs.

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă. Ei bine, te invităm să...

Apple MacBook Air 13 – Recenzii, Preț, Specificații

Laptopul MacBook Air 13 este un produs de la Apple foarte apreciat în rândul utilizatorilor. În rândurile de mai jos veți putea sa descoperiți...

Cel mai bun purificator de aer – Top, Recomandări și Sfaturi!

Probabil îți dorești pentru locuința ta cel mai bun purificator de aer, însă nu știi exact ce model să alegi. În acest articol te...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -