Dacă a sosit momentul să îți mobilezi bucătăria cu un congelator incorporabil, atunci trebuie să citești acest ghid! Te vom învăța cum să iei cele mai bune decizii, bazându-te pe criterii importante de selecție. Află care este cel mai bun congelator incorporabil!

Cum alegi cel mai bun congelator incorporabil

Spre deosebire de clasicele congelatoare, modelele incorporabile oferă un plus în ceea ce privește ambientul și designul. Spunem asta, deoarece acest tip de electrocasnice se integrează în mobiler, ele putând fi chiar ascunse.

Volumul congelatorului incorporabil

Cel mai bun congelator incorporabil pentru tine este acela care îți oferă suficient spațiu de depozitare a alimentelor în raport cu nevoile tale. Acesta este practic principalul criteriu de selecție. Modelele de pe piață pot avea între 50-70 litri, dar și peste 100 litri. Îți recomandăm să te gândești bine la acest aspect și să alegi produsul și în funcție de spațiul disponibil sau mobilier.

Recomandări congelatoare incorporabile cu volum de peste 100 litri

Electrolux EUN2244AOW Liebherr SIGN 3524 Bosch GIN81AE30
Electrolux EUN2244AOW Liebherr SIGN 3524 Bosch GIN81AE30
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Numărul de compartimente și rafturi

Congelatoarele de acest gen pot avea între 1-3, între 3-5 sau chiar peste 5 compartimente. În plus, poți achiziționa dispozitive cu 2-4 rafturi sau care dețin peste 4.

Așa cum mai sus am precizat, și acest aspect ține de nevoia fiecărui cumpărător. Evident, un congelator incorporabil cu cât mai multe compartimente și rafturi este întotdeauna de preferat.

Sistemul de răcire al congelatorului

Tot mai multe persoane caută să achizițoneze aparate frigorifice care dețin tehnologia de răcire No Frost. Este de înțeles, deoarece aceasta permite congelarea alimentelor în acest caz, fără depunerea excesivă de gheață.

Sistemul de dezghețare

Pentru a scăpa de grija periodică a dezghețării congelatorului, îți recomandăm să alegi un model care vine dotat cu funcția de dezghețare automată, mai ales că tot mai multe produse de pe piață o dețin deja.

Top cele mai bune congelatoare incorporabile

Acum că ai aflat cele mai importante criterii de care trebuie să ții cont în momentul în care îți dorești să cumperi cel mai bun congelator incorporabil, a venit momentul să alegi modelul potrivit! Noi ți-am pregătit mai jos o scurtă listă cu trei dintre cele mai apreciate de pe piață și sperăm să te ajute!

Congelator incorporabil Whirlpool AFB 1842

Congelator incorporabil Whirlpool AFB 1842BRAND: Whirlpool

MODEL: AFB 1842

VOLUM TOTAL: 203 litri

Whirlpool AFB 1842 este un congelator incorporabil de o calitate premium, apreciat în rândul cumpărătorilor dintre cei mai pretențioși.

Acesta oferă un volum total generos, de 203 litri și vine dotat cu tehnologia Al 6-lea Simț. În plus, acesta vine și cu: No Frost, 5 sertare, 1 raft, 2 compartimente pentru congelarea rapidă, iluminare, termostat reglabil.

Modelul este recomandat pentru bucătăriile spațioase, iar acesta se va integra perfect în mobilier.

Congelator incorporabil Electrolux EUN1000AOW

Congelator incorporabil Electrolux EUN1000AOWBRAND: Electrolux

MODEL: EUN1000AOW

VOLUM TOTAL: 98 litri

Al doilea model recomandat este Electrolux EUN1000AOW, fiind vorba despre unul de dimensiuni ceva mai mici, dar și mai ieftin.

Congelatorul oferă un volum total de 98 litri, ce este compartimentat cu ajutorul a 4 sertare de diferite dimensiuni. Setarea lui se face ușor, folosind butoanele din partea superioară, acolo unde veți găsi și LED-uri ce au rolul de informare. Modelul utilizează Clasa A+, ceea ce înseamnă că este unul economic, iar printre funcțiile pe care le deține mai enumerăm ușile reversibile, LowFrost, dar și Action Freeze.

Congelator incorporabil Bosch GIV11AF30

Congelator incorporabil Bosch GIV11AF30BRAND: Bosch

MODEL: GIV11AF30

VOLUM TOTAL: 72 litri

Ultimul, dar nu cel din urmă, este congelatorul incorporabil Bosch GIV11AF30. Modelul este de mici dimensiuni, fiind ideal pentru a fi integrat în mobilierul din bucătăriile clasice, dar și pentru a fi utilizat în baruri.

În interiorul lui se află trei sertare ce oferă un volum total de 72 litri, dar și termostatul reglabil. Dispozitivul vine dotat cu funcția pentru super-congelare, dar și cu semnal de avertizare pentru situația în care temperatura este prea ridicată în interior.

Cele mai comune întrebări

Î: Merită să cumperi un congelator incorporabil?

R: Dacă bucătăria ta este una modernă, iar spațiul îți permite, cu siguranță un congelator incorporabil va fi o alegere bună pentru tine. Acesta dă un plus de design întregului ambient, fiind în același timp și foarte practic, deoarece nu va trebui amplasat într-un loc diferit.

Î: Ce este tehnologia No Frost?

R: Tehnologia No Frost este una dintre cele mai apreciate. Ea face ca gheața din compartimentul congelator să nu se formeze excesiv, păstrând astfel alimentele într-o formă de conservare foarte bună. În plus, datorită ei, vei scăpa de excesul de gheață atât de greu de îndepărtat în momentul decongelării aparatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here