Cel mai bun Birou – TOP, Sfaturi, Review și Recomandări!

Îți recomand:

Motive pentru care să cumperi un tablou pentru bebeluși!

Tablourile personalizate pentru bebeluși și nou-născuți sunt cadouri adorabile și cu adevărat speciale, care pot avea un impact deosebit...

De ce să cumperi un tablou personalizat pentru cupluri?

Cumpărarea unui tablou personalizat pentru un cuplu poate fi o alegere minunată și memorabilă din mai multe motive. Iată...

Cum alegi un tablou personalizat?

Află din acest articol cum să alegi un tablou personalizat care să reflecte cu adevărat personalitatea și gusturile tale! Tablourile...

Ai nevoie de cel mai bun birou pentru acasă sau pentru la muncă? Nu îți face griji, ai ajuns unde trebuie! GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă toate caracteristicile de care trebuie să ții cont înainte de achiziție și îți oferă un top al celor mai bune produse.

Cum să alegi cel mai bun birou pentru calculator

Înainte de a cumpăra un birou, este bine să te informezi în legătură cu specificațiile sale. Asigură-te că produsul se va potrivi în camera/spațiul în care îl vei folosi, deci măsoară corect înainte. În plus, ține cont și de caracteristicile din rândurile de mai jos.

Utilizarea biroului

Un birou poate fi folosit în mai multe încăperi, în funcție de designul său. Mai precis, poți cumpăra un model pentru Biroul de acasă sau de la muncă, pentru dormitor, dar și pentru living.

Dacă biroul este suficient de încăpător, îl vei putea utiliza și pe post de comodă pentru televizor. În plus, pe acesta vei putea plasa, pe lângă monitor sau laptop, chiar și imprimanta, mai ales că multe dintre modele vin dotate cu un spațiu special în acest sens.

Recomandări birouri office

Birou Nero 100 Birou Coral Wooden Art Birou Function
Birou Nero 100 Birou Coral Wooden Art Birou Function
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Designul biroului

Un birou poate avea mai multe stiluri, iar tu trebuie să te decizi și în această privință. Mai exact, recomandarea noastră este ca tu să alegi un birou care se va integra perfect în ambientul casei tale. Poți opta pentru un birou care face parte din următoarele categorii:

  • Clasic;
  • Contemporan;
  • Modern;
  • Vintage;
  • Tradițional;

Materialul

Rama – rama unui birou poate fi confecționată din materiale diverse, dar cel mai utilizat dintre ele este PAL-ul. Totuși, dacă vrei un corp de mobiler ceva mai rezistent, caută ca rama lui să fie fabricată din lemn sau un material metalic.

Blatul – cel mai utilizat material în producerea blatului unui birou este de asemenea PAL-ul. La fel ca în situația cadrului/ramei, vei găsi pe piață și birouri ce au un blat din alte materiale, printre care: lemn, melamină, MDF sau chiar sticlă.

Top cele mai bune birouri

Îți prezentăm mai jos un top trei al celor mai apreciate și bune birouri. Am ținut cont în momentul selecției de mai mulți factori, inclusiv de opinia cumpărătorilor sau de raportul preț/calitate.

Birou de Colt Luca

Birou de Colt LucaBRAND: Laguna Euromob

DIMENSIUNIE: 75 x 102 x 102 cm

FORMĂ: Colțar

PENTRU: Birou sau Dormitor

Biroul de colț Luca este unul ideal pentru dormitor sau pentru office. Acesta vine în culoarea stejar ferrara și este dotat cu o poliță glisantă pentru tastatură, raft pentru unitate PC, dar și cu o poliță înaltă pentru monitor.

Dat fiind raportul calitate/preț excelent la care poate fi achiziționat, noi recomandăm acest birou cu multă încredere!

Birou calculator Tetris Homs

Birou Tetris HomsBRAND: Homs

DIMENSIUNIE: 74 x 70 x 45 cm

FORMĂ: Standard

PENTRU: Birou sau Dormitor

Pentru cei care caută un birou de calculator cu dimensiuni reduse, recomandăm cu multă încredere modelul Tetris Homs.

Acesta este fabricat din PAL Laminat și vine dotat cu raft pentru imprimantă, poliță tastatură glisantă, dar și un raft special pentru unitatea PC.

Birou modern Adore New York Profesional

Birou Adore New York ProfesionalBRAND: Adore

DIMENSIUNIE: 180 x 76 cm

FORMĂ: Colțar

PENTRU: Birou, Dormitor sau Living

Adore New York Profesional este un birou de dimensiuni generoase, ideal pentru office, dar și pentru acasă.

Acesta este un birou pentru colț, ce are un design modern și care vine în culoarea albă. Modelul este fabricat din PAL de 18 mm și este extrem de apreciat în rândul cumpărătorilor, fapt ce ne-a determinat să îl includem în acest top!

Alte criterii de selecție

Lungimea

Cel mai bun birou trebuie să fie și acela care se va potrivi corect în spațiul în care îl vei amplasa. Aici ne referim la dimensiunea lui, în special la lungime. Găsești pe piață birouri ce pot avea sub 50 cm, dar care pot depăși cu ușurință peste 200 de centimetri.

Spații depozitare, rafturi și sertare

Nu în ultimul rând, un birou de calitate îți va oferi și spații de depozitare pentru rechizite, cum ar fi agendă, pixuri, capsatoare și alte produse de papetărie.

Noi îți recomandăm ca noul tău birou să fie dotat și cu rafturi diverse, dar și cu sertare. Cu ajutorul lor vei putea să îți organizezi cât mai bine spațiul de lucru.

De asemenea, trebuie să ai în vedere ca biroul să vină dotat cu sertar pentru tastatură, spațiu pentru unitate PC, dar și spațiu special pentru mouse sau imprimantă. În plus, unele birouri au o poliță înaltă pentru plasarea monitorului.

Cele mai comune întrebări

Î: Din ce material trebuie să fie fabricat biroul?

R: Dacă bugetul îți permite, îți recomandăm întotdeauna să alegi mobilier fabricat din lemn masiv. Totuși, majoritatea modelelor sunt construite din PAL. Așadar, asigură-te că grosimea plăcilor va fi una generoasă, asta pentru ca durata de viață a biroului tău să fie una cât mai îndelungată.

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Motive pentru care să cumperi un tablou pentru bebeluși!

Tablourile personalizate pentru bebeluși și nou-născuți sunt cadouri adorabile și cu adevărat speciale, care pot avea un impact deosebit...

De ce să cumperi un tablou personalizat pentru cupluri?

Cumpărarea unui tablou personalizat pentru un cuplu poate fi o alegere minunată și memorabilă din mai multe motive. Iată câteva motive pentru care ar...

Cum alegi un tablou personalizat?

Află din acest articol cum să alegi un tablou personalizat care să reflecte cu adevărat personalitatea și gusturile tale! Tablourile personalizate au devenit din ce...

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală pentru orice casă, deoarece niciodată...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -