Cel mai bun Balsam de Păr – 6 Produse de încercat și Sfaturi!

Îți recomand:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă....

Vrei ca părul tău să arate minunat în orice momentul al zilei? Alege să folosești după șamponare și un balsam pentru păr. Acesta descurcă firul de păr și îi conferă strălucire. În cele ce urmează ți-am pregătit o serie de sfaturi și criterii de selecție ce te vor ajuta să faci decizia potrivită – să afli cum să cumperi cel mai bun balsam pentru păr.

Cum să alegi cel mai bun balsam pentru păr

 O mare parte dintre noi folosim doar șampon atunci când se spală pe cap. Acest lucru nu este neapărat o decizie greșită, dar dacă îți dorești ca părul tău să arate minunat și să atragi admirația celor din jur, îți recomandăm să folosești și un balsam de păr.

Tip produs

Pe piață există două tipuri de balsamuri: simplu sau cu nuanțator. Cel din urmă te ajută să schimbi acoperi firele albe de păr sau să intensifici nuanța după ce ți-ai vopsit părul. Culoarea se menține destul de mult timp, iar intensitatea și dispare gradat, păstrând un aspect armonios. Balsamul normal descurcă părul și îi conferă strălucire.

Recomandări balsam cu nuanțator

Balsam colorant Milk Shake Balsam Joico Balsam Redken
Balsam colorant Milk Shake Balsam Joico Balsam Redken
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Tip balsam

În funcție de nevoile tale poți opta pentru un balsam cu clătire sau pentru unul fără. Cel din urmă se aplică mai rapid după șamponare, pe părul umed. Ambele oferă rezultate bune: hidratează, descurcă și oferă strălucire firului de păr.

Tip de păr

Atunci când decizi să folosești un balsam, trebuie să ții cont și de tipul tău de păr: normal, degradat, vopsit, uscat, subțire, gras, fragil, creț, drept, rebel sau fără volum. Poți achiziționa un produs care să fie potrivit nevoii părului tău, existând numeroase produse.

Beneficii balsam

Printre beneficiile pe care le oferă un balsam de păr se numără: hidratare, strălucire, volum, netezire, fortifiere, hrănire, menținere culoare și protecție UV.

Top cel mai bun balsam de păr

Știm că îți dorești să-ți îngrijești cât mai bine posibil părul, tocmai de aceea ți-am pregătit top 3 pentru cel mai bun balsam de păr. Sperăm ca unul dintre modelele de mai jos să fie pe placul tău!

Balsam Nashi cu ulei de Argan

Balsam Nashi cu ulei de ArganBRAND: Nashi

CANTITATE: 500 ml

TIPUL DE PAR: Toate tipurile

Balsamul Nashi Argan este unul care a primit numai recenzii pozitive din partea cumpărătorilor, lucru ce denotă calitatea sa superioară.

Acest balsam poate fi utilizat pe toate tipurile de păr și este unul BIO, ce nu conține parabeni, sodiu sau fosfați. În plus, așa cum numele o indică, în componența sa se află și ulei de argan, extrem de benefic pentru păr.

Balsam fără alcool PROLIVE cu ulei de masline si aloe vera

Balsam PROLIVE cu ulei de masline si aloe veraBRAND: PROLIVE

CANTITATE: 200 ml

TIPUL DE PAR: Toate tipurile

Un alt balsam pe care noi îl recomandăm este cel de la PROLIVE. Este un balsam ce necesită clătire, benefic pentru toate tipurile de păr.

El oferă beneficii de hidratare și strălucire, iar principalele specificații care îl definesc sunt: fără parabeni, cu vitaminte, cu aloe vera, fără alcool, fără coloranți, fără nanoparticule și fără uleiuri minerale.

Balsam Gliss Purify & Protect

Balsam Gliss Purify & ProtectBRAND: Gliss

CANTITATE: 200 ml

TIPUL DE PAR: Pentru păr Uscat, Subțire, Degradat

O variantă foarte ieftină este balsamul Gliss Purify & Protect. În ciuda prețului de aproximativ 20 lei, acesta este extrem de lăudat, primind sute de review-uri pozitive.

Balsamul este fără silicon sau coloranți și oferă revitalizare, hidratare, fortifiere și strălucire părului uscat și degradat din cauza poluării urbane.

Cele mai comune întrebări

Î: Ce beneficii oferă un balsam de păr?

R: Balsamul de păr oferă multiple beneficii. În principiu, el asigură părului un surplus de vitamine, având ca rezultat întărirea sa, îngroșarea firului, hidratarea și face ca acesta să strălucească.

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă. Ei bine, te invităm să...

Apple MacBook Air 13 – Recenzii, Preț, Specificații

Laptopul MacBook Air 13 este un produs de la Apple foarte apreciat în rândul utilizatorilor. În rândurile de mai jos veți putea sa descoperiți...

Cel mai bun purificator de aer – Top, Recomandări și Sfaturi!

Probabil îți dorești pentru locuința ta cel mai bun purificator de aer, însă nu știi exact ce model să alegi. În acest articol te...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -