Cel mai bun Aspirator Vertical – Topul Specialiștilor, Sfaturi de achiziție, Recenzii modele

Îți recomand:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă....

Îți dorești cel mai bun aspirator vertical, dar nu știi ce criterii trebuie să îndeplinească? Te ajutăm noi și, pe lângă ghidul de achiziție, îți vom prezenta și topul celor mai bune aspiratoare verticale de pe piața din România!

Recomandări

Înainte de topul de mai jos, te invităm să descoperi și alte trei recomandări de aspiratoare verticale. Am selectat modele în funcție de preț, caracteristicile deținute, dar nu numai.

Bosch Athlet BCH6ZOO

Star-Light ASBC-2040BB

Philips FC6409/01

Bosch Athlet BCH6ZOOStar-Light ASBC-2040BBPhilips FC6409/01

Autonomie 60 minute, Perie ProAnimal, Capacitate 0.9 litri

0.4 litri, Autonomie 30 minute, Aspirator 2 in 1

Aspirator 3 in 1, 0.6 l capacitate, Autonomie 60 minute

Vezi oferta!
Vezi oferta! Vezi oferta!

Top cel mai bun aspirator vertical

După ce vei ține cont de criteriile de selecție și vei creiona un model pe placul tău, este timpul chiar să alegi unul! Noi îți prezentăm mai jos un top cu trei dintre cele mai populare aspiratoare verticale, acestea fiind extrem de apreciate în rândul celor care în trecut le-au achiziționat. Sperăm să fie pe placul tău!

Philips FC6725/01

Aspirator vertical Philips FC6725/01

Philips FC6725/01 este un aspirator vertical ce are cu siguranță un design foarte interesant. Vorbim despre un model 2 în 1, deoarece partea superioară poate fi detașată.

Acesta oferă o capacitate de colectare de 0.4 litri și deține funcții precum: indicator luminos, control pe mâner, dar și un variator de putere. Trebuie menționat faptul că modelul suportă doar aspirarea uscată.

Rowenta RH9472WO

Aspirator vertical Rowenta RH9472WO

Un aspirator vertical foarte apreciat este Rowenta RH9472WO. Acesta folosește o tehnologie ciclonică și oferă 2 trepte de putere, Turbo Brush și o capacitate de 0.4 litri.

Fiind pe acumulator, este important de menționat faptul că modelul are o autonomie de până la 35 minute, suficientă pentru o aspirare completă a locuinței. În dotarea sa găsim și funcția de iluminare.

PHILIPS FC6404/01

Aspirator vertical si mop PHILIPS FC6404/01

PHILIPS FC6404/01 este unul dintre cele mai apreciate aspiratoare verticale de pe piață, fiind un model de top, ce merită cu siguranță achiziția!

Dispozitivul vine împreună cu o perie standard, accesoriu pentru blană animale, dar și cu un accesoriu pentru spații înguste. În plus, acest super aspirator permite atât tipul de aspirare uscată, cât și cea umedă.

În dotarea lui găsim funcții precum rezervorul de apă detașabil, baterie reîncărcabilă și control pe mâner. Acumulatorul este de o bună calitate, ce permite o aspirare continuă timp de 40 minute.

De ce să ții cont

Cel mai bun aspirator, fie el vertical sau nu, trebuie să îndeplinească câteva criterii esențiale. Noi ți le vom prezenta ceva mai jos, asta pentru ca tu să poți cumpăra un produs ce se potrivește nevoilor și cerințelor tale.

Aspiratoarele verticale au o serie de avantaje și sunt destul de căutate. Spre exemplu, ele permit o mai ușoară manevrare și, bineînțeles, pot fi depozitate mult mai eficient față de aspiratoarele clasice, cum ar fi modelele cu sac.

Capacitatea de colectare

Capacitatea de colectare a aspiratorului vertical este similară cu cea a modelelor care fac parte din celelalte categorii. Ea poate fi de sub 1 litru, de până la 3 litri, de până la 6, dar chiar și mai mare. Cele mai multe dintre modele vin cu un recipient de strângere a prafului ce are o capacitate de sub 1 litru.Puterea

Cel mai bun aspirator vertical trebuie să îți ofere o putere cât mai bună, astfel ca procesul de absorbție al prafului să fie cât mai eficient. Vei găsi multe modele ce au o putere de sub 800 W, însă aceasta poate chiar să depășească 1800 W. Dacă bugetul îți permite, recomandarea noastră este să alegi un produs ce are o putere de 1000 – 1500 W.

Modalitatea de aspirare

Un aspirator vertical poate aspira în mai multe tipuri. Cele mai comune sunt oferă o aspirare uscată, însă vei găsi modele ce pot aspira folosind detehnologia de spălare sau cea umedă.

Tipul suprafeței

Cele mai multe dintre aspiratoarele verticale funcționează pe suprafețe multiple. Totuși, dacă pretențiile tale sunt ceva mai speciale, poți căuta un model ce poate aspira suprafețe exterioare, geamuri, tapițerie sau saltele.

Avantaje și Dezavantaje

AVANTAJE:

  • Aspiratoarele verticale ocupă puțin spațiu;
  • Sunt foarte ușoare și implicit ușor de manevrat;
  • Ajung în spațiile înguste, dar și în zonele înalte;
  • Multe modele oferă posibilitatea de a detașa aspiratorul principal, transformându-se într-un model de mână.

DEZAVANTAJE:

  • Modelele performante au un preț destul de ridicat;
  • Majoritatea folosesc acumulatori, deci trebuiesc încărcate după fiecare folosire;
  • Multe dintre piese sunt consumabile (accesoriile de spălare), ceea ce înseamnă investiții în plus.
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă. Ei bine, te invităm să...

Apple MacBook Air 13 – Recenzii, Preț, Specificații

Laptopul MacBook Air 13 este un produs de la Apple foarte apreciat în rândul utilizatorilor. În rândurile de mai jos veți putea sa descoperiți...

Cel mai bun purificator de aer – Top, Recomandări și Sfaturi!

Probabil îți dorești pentru locuința ta cel mai bun purificator de aer, însă nu știi exact ce model să alegi. În acest articol te...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -