Cel mai bun aspirator Robot – Criterii de Alegere, Clasament și Sfaturi

0
123

Dacă a venit timpul să îți cumperi cel mai bun aspirator robot, atunci te invităm să citești atent acest ghid pregătit de echipa noastră. Noi îți vom prezenta toate detaliile unei corecte achiziții și, în plus, am selectat pentru tine câteva modele care considerăm că nu îți vor dezamăgi așteptările!

Cum alegi cel mai bun aspirator robot

Roboții de aspirare au ajuns să fie la mare căutare în zilele noastre. Vorbim despre aspiratoare inteligente, ce fac pentru noi o muncă periodică, de multe ori obositoare. Te invităm să citești care sunt cele mai importante caracteristici ce definesc aceste aspiratoare, pentru ca la final să poți achiziționa cel mai bun model pentru tine!

Puterea aspiratorului robot

Aspiratoarele robot sunt electrocasnice mici în principiu, așa că veți găsi multe modele ce au o putere de sub 800 W. Însă, există și dispozitive ce vin cu motoare mai eficiente, ce pot produce o putere chiar și de peste 1800 W.

Recomandări aspiratoare robot cu putere sub 800 W

Xiaomi Mi Robot Vacuum iRobot Roomba 966 iAdapt 2.0 DEBOOT Ecovacs M88
Xiaomi Mi Robot Vacuum iRobot Roomba 966 iAdapt 2.0 DEBOOT Ecovacs M88
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Modalitatea de aspirare

Așa cum ți-am spus în articolul generalist legat de cele mai bune aspiratoare, ce poate fi citit aici, modelele diferă și din punctul de vedere al tipului de aspirare. Mai precis, ele pot folosi o aspirare uscată, umedă sau cu spălare, fiind cazul și modelelor robot.

Capacitatea de colectare a aspiratorului robot

Aspiratoarele robot sunt disponibile cu o capacitate de colectare a prafului de sub 1 litru și până la peste 6 litri. Ele pot strânge murdăria într-un sac, dar pot fi dotate și cu un recipient din plastic, precum aspiratoarele fără sac.

Suprafața de aspirare

Cel mai bun aspirator robot trebuie să îți asigure o funcționare eficientă pe orice tip de suprafață, iar din fericire acest lucru se întâmplă, deoarece modelele vin cu funcția de aspirare multi-suprafețe. Totuși, există și dispozitive mai speciale, ideale pentru geamuri, saltele, suprafețe exterioare șa.

Alte criterii de selecție

Nu în ultimul rând, atunci când vrei să cumperi un robot aspirator, este bine să iei în calcul și aceste criterii: tipul de alimentare, autonomia bateriei, funcțiile speciale, efciența energetică, de ce nu, designul.

Top cel mai bun aspirator robot

Ca de fiecare dată, la finalul ghidului îți prezentăm trei dintre cele mai populare produse aflate pe piața noastră. Alege-ți aspiratorul robot preferat din lista de mai jos și bucură-te de prețul convenabil ales atent de către noi. Succes!

Robot de aspirare Roborock 2

BRAND: Xiaomi

MODEL: Roborock 2

ALIMENTARE: Acumulator

CAPACITATE: 0.42 litri

Xiaomi Roborock 2 este poate cel mai apreciat aspirator robot de pe piață. Modelul vine dotat cu o mulțime de funcții, printre care: Wi-Fi, senzori, aspirare uscată, aspirare umedă și nu numai.

Practic, acest aspirator va curăța casa de unul singur! Tu va trebui doar să-l pornești, iar mecanismul său inteligent va măsura încăperile și nu va rata niciun loc. Ba mai mult, vei vedea pe telefonul mobil tot traseul acestuia.

Acumulatorul oferă o autonomie de 120 minute, iar în momentul în care se descarcă, aspiratorul se va deplasa singur la stația de încărcare!

Robot de aspirare Philips SmartPro Easy FC8794/01

Robot de aspirare Philips SmartPro Easy FC8794/01BRAND: Philips

MODEL: SmartPro Easy FC8794/01

ALIMENTARE: Acumulator

CAPACITATE: 0.4 litri

Philips SmartPro Easy FC8794/01 este de asemenea un aspirator robot eficient și apreciat de către cumpărători.

În dotarea lui găsim un recipient de colectare de 0.4 litri, ce poate fi golit foarte ușor. Acesta utilizează un acumulator performant, ce oferă o autonomie de 105 minute.

Acest robot de aspirare Philips oferă 3 etape de curățare, deține un burete de microfibră, un filtru de evacuare și vine împreună cu o telecomandă pentru setarea sa.

Robot de aspirare Samsung VR20M707HWS/GE

Robot de aspirare Samsung VR20M707HWS/GEBRAND: Samsung

MODEL: VR20M707HWS/GE

ALIMENTARE: Acumulator

CAPACITATE: 0.3 litri

Samsung VR20M707HWS/GE este ultimul model de aspirator robot de pe lista noastră, dar cu siguranță nu cel din urmă! El vine dotat cu mai mulți senzori inteligenți, care măsoară automat încăperea.

De asemenea, dispozitivul deține un Display LED, telecomandă, funcția Wi-Fi Control și multe altele.

Recomandăm acest aspirator robot marca Samsung cu încredere, prețul său fiind unul corect raportat la performanțele pe care le oferă.

Cele mai comune întrebări

Î: Cum funcționează un aspirator robot?

R: Aspiratoarele robot (sau roboții de aspirare) sunt dotați cu senzori speciali care au rolul de a detecta obstacolele și de a măsura încăperea. Practic, un astfel de aspirator va face treaba singur, fără să fie necesară intervenția utilizatorului.

Î: Merită să cumperi un robot de aspirare?

R: Dacă vrei să scapi de această activitate, atunci cu siguranță îți recomandăm un aspirator robot. Modelele sunt diverse și, dacă ții cont de ghidul de cumpărături, cu siguranță vei găsi unul potrivit bugetului și nevoilor tale!

Cel mai bun aspirator Robot – Criterii de Alegere, Clasament și Sfaturi
5 (100%) 2 votes

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here