Cel mai bun aspirator de mână – Ghid de Cumpărare, Top Modele, Recenzii

0
98

Îți dorești să cumperi cel mai bun aspirator de mână? Citește acest ghid informativ și află cum să faci cele mai bune alegeri, ținând cont de principalele criterii de selecție. Pentru a te ajuta și mai mult, noi îți prezentăm și un top al celor mai bun aspiratoare din această categorie.

Cum alegi cel mai bun aspirator de mână

Din categoria aspiratoarelor de mână fac parte și cele dedicate geamurilor, fiind dispozitive ușor de manevrat, ce pot fi chiar transportate la nevoie. Acestea sunt utile pentru zone înguste, sau pentru a curăța canapele, mese, scaunele mașinii și nu numai. Mai jos, îți prezentăm principalele criterii de selecție ale acestor produse.

Capacitatea de colectare

Cel mai bun aspirator de mână este acela care îți va oferi un recipient de colectare suficient de mare conform nevoilor tale. În funcție de cât de mult îl utilizezi, te poți baza pe acest criteriu, pentru a nu fi nevoit să golești recipientul foarte des. Cele mai comune aspiratoare de mână oferă o capacitate de colectare de sub 1 litru.

Recomandări aspiratoare de mână cu capacitate de sub 1 litru

Philips Mini Vac FC6142/01 TurboTronic TT-LUX400
Star-Light APC-2070G Philips Mini Vac FC6142/01 TurboTronic TT-LUX400
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Puterea aspiratorului de mână

Puterea acestor aspiratoare este în general de sub 800 W. Totuși, dacă consideri că ea nu este suficientă, atunci te poți orienta către un model ce oferă o putere de 800 – 1000 W. Însă, în acest caz, considerăm că ar trebui să arunci o privire pe articolul generalist cel mai bun aspirator, deoarece probabil ai nevoie de un electrocasnic ce face parte dintr-o altă categorie!

Tipul de alimentare

Majoritatea aspiratoarelor de mână folosesc acumulatori, ceea ce înseamnă că va trebui să îi încarci periodic. Vei găsi pe piață și produse ce se pot alimenta direct de la rețea, însă acestea sunt mai puține. Astfel, îți recomandăm călduros să ai în vedere și capacitatea bateriei.

Tipul suprafeței pe care poate aspira

Din fericire, multe dintre aspiratoarele de acest gen pot funcționa pe aproape orice suprafață. Dacă ai nevoie de modele ce pot aspira pe suprafețe mai speciale, atunci ar fi bine să citești atent specificațiile indicate de către producător.

Top cele mai bune aspiratoare de mână

A venit vremea să-ți oferim un mic top al unora dintre cele mai apreciate aspiratoare de mână. Am ales modele apreciate de către cumpărători, ce încântă de altfel cu un raport calitate/preț foarte bun pentru tine!

Aspirator de mana Bosch BHN20110

Aspirator de mana Bosch BHN20110BRAND: Bosch

MODEL: BHN20110

ALIMENTARE: Acumulator

AUTONOMIE: 16 minute

Bosch BHN20110 este unul dintre cele mai apreciate aspiratoare de mână de pe piață, el primind zeci de recenzii pozitive din partea celor care l-au cumpărat.

Modelul este dotat cu un acumulator ce oferă o autonomie de 16 minute, suficientă pentru nevoi uzuale.

În dotarea sa găsim filtru lavabil, container de praf ușor de golit, indicator de încărcare pentru baterie, dar și o duză pentru colțuri. Recomandăm Bosch BHN20110 cu multă încredere datorită raportului calitate/preț foarte bun la care poate fi achiziționat.

Aspirator de mana Rowenta Extenso Dry AC232001

Aspirator de mana Rowenta Extenso Dry AC232001BRAND: Rowenta

MODEL: Extenso Dry AC232001

ALIMENTARE: Acumulator

AUTONOMIE: 10 minute

Rowenta Extenso Dry AC232001 este un aspirator de mână ceva mai ieftin, însă calitatea sa nu lasă de dorit.

Modelul vine dotat cu un accesoriu special pentru spații înguste și deține un recipient de praf de 0.35 litri. Cu ajutorul aspiratorlului vei putea curăța aproape orice tip de suprafață.

Bateria pe care o deține este una decentă, ce oferă o durată de funcționare continuă care poate dura până la 10 minute.

Aspirator de mana Dirt Devil M138-0

Aspirator de mana Dirt Devil M138-0BRAND: Dirt Devil

MODEL: M138-0

ALIMENTARE: Acumulator

AUTONOMIE: 8 minute

Dirt Devil M138-0 este un alt aspirator manual foarte apreciat de către utilizatori, ceea ce înseamnă că și acesta are o calitate peste medie.

Dispozitivul are un design modern și va putea aspira chiar și în cele mai înguste spații. Acesta vine dotat cu un rezervor de 0.25 litri și cu un acumulator care oferă o autonomie de 8 minute. Dat fiind faptul că Dirt Devil M138-0 are un preț de sub 300 RON, îl recomandăm fără rețineri!

Cele mai comune întrebări

Î: Unde poți folosi un aspirator de mână?

R: Aspiratoarele de mână sunt foarte practice, deoarece dimensiunea lor redusă le face să fie ușor de manevrat și transportat. Cu ajutorul lor, poți aspira masa de firimituri, în mașină, canapelele și orice alt spațiu, chiar și cele mai înguste!

Î: Cât de bune sunt aspiratoarele de mână?

R: Performanțele aspiratoarelor de mână nu vor fi la nivelul celor clasice, însă fii fără grijă! Dată fiind dimensiunea lor, considerăm că ele sunt destul de eficiente pentru nevoile uzuale. Orice aspirator de mână va deveni un adevărat ajutor pentru tine în gospodărie.

Cel mai bun aspirator de mână – Ghid de Cumpărare, Top Modele, Recenzii
5 (100%) 1 vote

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here