Cel mai bun aparat multifuncțional de Fitness – Topul modelelor!

Îți recomand:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă....

Dacă vrei să cumperi cel mai bun aparat multifuncțional de fitness pentru acasă, trebuie să te documentezi serios înainte, pentru a fi sigur că vei lua cea mai bună decizie. Citește sfaturile oferite de GhidulCumpărăturilor.ro și descoperă care sunt cele mai apreciate modele de pe piață.

Recomandări aparate multifuncționale bune

Iată, mai jos, trei dintre recomandările noastre. Alege produsul în funcție de preț, calitate, dar și după raportul dintre cele două specificații importante.

[table id=10 /]

Cum să cumperi cel mai bun aparat multifuncțional

Dacă nu ai timp să te duci la sală pentru a te menține în formă, poți opta pentru achiziționarea unui aparat multifuncțional! Noi te vom învăța totul despre aceste produse în rândurile ce urmează. Nu uita că poți, de asemenea, să completezi spațiul pentru sport și cu o bicicletă fitness sau o bandă de alergat de calitate.

Greutatea maximă suportată

Un aparat multifuncțional se achiziționează în primul rând în funcție de greutatea maximă suportată. Cele mai multe dintre produse fac parte din categoria 101 – 200 de kilograme. Totuși, găsești pe piață și modele care suportă între 51 și 100 kg, dar și unele mai performante, care pot ajunge chiar și până la 500 kg.

Nivelul de pregătire

Ai grijă să cumperi un aparat de fitness în funcție de nivelul de pregătire pe care îl ai. Mai precis, aceste dispozitive se împart pe următoarele categorii:

  • Pentru Avansați;
  • Pentru Experți;
  • Pentru Începători;
  • Pentru Intermediari;

Sfatul nostru este să cumperi un aparat pentru creșterea masei musculare cu cel puțin un nivel mai ridicat față de nivelul de pregătire în care tu te afli. De ce? Pentru ca tu să nu fii nevoit să cumperi, la scurt timp, unul mai performant. Totuși, nu exagera! Aparatul trebuie să fie ușor de folosit în faza incipientă, iar riscul unui accidentări trebuie să fie cât mai mic.

Grupele de mușchi

Cel mai bun aparat multifuncțional este acela care va putea să te ajute să lucrezi cât mai multe grupe de mușchi. Pe piața din România găsim dispozitive fitness care pot lucra: Abdomenul, Bicepsul, Brațele, Coapsele, Gambele, Femurul, mulchii Fesieri, Picioarele, Pectoralii, Trapezul, Pieptul, Tricepsul și multe altele.

Înălțimea maximă a persoanei

În funcție de modelul aparatului de lucrat masa musculară, ar trebui să te orientezi în privința achiziției sale și în funcție de înălțimea maximă pe care o ai. Nu ar trebui să întâmpini probleme în acest sens, deoarece aparatele multifuncționale pot fi utilizate de persoane care au o înălțime maximă de la 190 cm și până la 250 cm.

Top cel mai bun aparat multifuncțional

Iată, mai jos, un mic top al unora dintre cele mai apreciate aparate multifuncționale. Te invităm călduros să citești specificațiile fiecăruia dintre ele și să verifici prețul. Sperăm ca unul dintre modele să fie pe placul tău!

Banca multifucntionala pliabila Fittronic B500

Banca multifucntionala pliabila Fittronic B500

Fittronic B500 este la bază o bancă pentru abdomene, însă cu ajutorul ei, vei putea lucra o mulțime de grupe de mușchi, deoarece ea permite folosirea greutăților.

Practic, poți lucra brațele, abdomenul, tricepsul, umerii, dar și picioarele, iar asta cu ajutorul unui aparat de fitness de mici dimensiuni, perfect pentru apartament.

Aparat Multifunctional TECHFIT MXT-650

Aparat Multifunctional TECHFIT MXT-650

TECHFIT MXT-650 este un aparat de fitness multifuncțional, ce poate fi folosit de sportivi din toate categoriile, de la începători la avansați.

Modelul vă ajută să lucrați: pieptul, brațele, spatele, dar și abdomenul. Practic, cu un singur aparat, veți putea să vă antrenați întreg corpul, iar asta din confortul casei.

Aparatul oferă 3 poziții de lucru și este recomandat utilizatorilor ce au o greutate de maximum 120 kg.

Aparat multifunctional FitTronic HG200

Aparat multifunctional FitTronic HG200

Modelul FitTronic HG200 este unul foarte apreciat de către utilizatori. Acesta ocupă puțin spațiu, deci poate fi amplasat fără probleme într-un apartament. El vine cu greutăți incluse de 45 KG.

Acesta îți permite să lucrezi: abdomenul, picioarele, pieptul, coapsele, umerii, brațele, spatele, mușchii fesieri, dar și gambele. Practic, este ideal pentru toate grupele musculare!

Ține cont și de aceste aspecte

Funcțiile aparatului multifuncțional

Un aparat multifuncțional poate deține de asemenea și câteva funcții. Printre cele mai comune dintre ele se numără: reglarea înălțimii, reglarea unghiurilor, pliabilitatea.

Sfatul medicului

Atenție! Dacă ai probleme de sănătate, bine ar fi ca înainte de achiziția unui aparat multifuncțional să consulți medicul specialist. Asigură-te că ai acceptul lui de a face anumite exerciții de fitness.

Monitorizarea activității

Aparatele multifuncționale sunt dispozitive fitness mecanice, deci nu te aștepta ca acestea să vină cu dispozitive pentru monitorizarea activității tale. Datorită acestui motiv, noi îți recomandăm să cumperi o brățară fitness de calitate.

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă. Ei bine, te invităm să...

Apple MacBook Air 13 – Recenzii, Preț, Specificații

Laptopul MacBook Air 13 este un produs de la Apple foarte apreciat în rândul utilizatorilor. În rândurile de mai jos veți putea sa descoperiți...

Cel mai bun purificator de aer – Top, Recomandări și Sfaturi!

Probabil îți dorești pentru locuința ta cel mai bun purificator de aer, însă nu știi exact ce model să alegi. În acest articol te...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -