Cel mai bun aparat de ras electric – Top Recomandări, Ghid și Prețuri!

Îți recomand:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă....

Cauți cel mai bun aparat de ras, dar nu știi ce model sa alegi pentru că există o multitudine pe piață? Echipa GhidulCumpărăturilor.ro ți-a pregătit în rândurile de mai jos informații relevante care te vor ajuta să iei decizia potrivită.

Aparat de Tuns Barba

Aparatele de ras pentru tuns barba sunt acele dispozitive ce îți permit setarea lungimii părului facial. Dacă nu vrei să elimini barba până la piele, atunci trebuie să optezi pentru un astfel de model. Mai jos, poți vedea trei recomandări interesante.

Aparat de tuns barba Philips OneBlade QP2520/30

Aparat de tuns barba Philips OneBlade QP2520/30

BRAND: Philips

MODEL: OneBlade QP2520/30

TIPUL LAMELOR: OneBlade

Philips OneBlade QP2520/30 este un aparat de tuns barba și bărbierit hibrid, care îmbină funcționalitățile unui model clasic și al unuia electric. El a primit sute de recenzii pozitive, fapt ce denotă o calitate superioară a acestuia.

Modelul poate tunde, contura și bărbieri, iar asta pentru orice lungime de păr. În plus, el vine împreună cu trei pieptei pentru aspect nebărbierit și este reîncărcabil. De altfel, poate fi folosit pentru bărbierire uscată, dar și umedă.

PRO:

 • Utilizare umedă și uscată;
 • 3 piepteni diferiți;
 • Preț bun.

CONTRA:

 • Nimic.

Aparat de tuns barba PHILIPS Shaver S7520/41

Aparat de tuns barba PHILIPS Shaver S7520/41

BRAND: Philips

MODEL: Shaver S7520/41

TIPUL LAMELOR: Rotative

PHILIPS Shaver S7520/41 este un alt model de aparat pentr tuns barba pe care vi-l recomandăm cu drag. El este ideal pentru bărbieritul uscat și umed și este în totalitate lavabil.

Modelul folosește acumulatori ce oferă o autonomie bună, de până la 50 minute! Printre funcțiile deținute mai notăm: 3 lame, indicator baterie, afișaj LED.

PRO:

 • Autonomie generoasă;
 • Aparat lavabil;
 • Pieptene pentru tuns barba.

CONTRA:

 • Prețul ușor ridicat.

Aparat de tuns barba Philips OneBlade Pro QP6510/60

Aparat de tuns barba Philips OneBlade Pro QP6510/60

BRAND: Philips

MODEL: OneBlade Pro QP6510/60

TIPUL LAMELOR: OneBlade

Cel de-al treilea aparat de tuns barba din topul nostru este tot un Philips și tot un model din seria OneBlade Pro, anume QP6510/60. Acesta vine împreună cu un pieptene reglabil cu 12 lungimi, perfect așadar pentru orice tip de barbă.

Aparatul poate fi utilizat atât pentru rasul uscat, cât și umed și este rezistent la apă, fiind lavabil. În plus, el are o autonomie de 60 minute și deține o tehnologie specială pentru urmarea contururilor.

PRO:

 • Raport preț/calitate foarte bun;
 • 12 lungimi;
 • Multiple funcții.

CONTRA:

 • Mulți utilizatori remarcă faptul că aparatul nu taie corect barba lungă.

Aparat de ras cu lame rotative

Așa cum numele acestor lame o spune, tehnologia lor constă în rotire, fapt ce asigură o bună tăiere a firului de păr, chiar până la nivelul pielii. Aparatele de ras cu lame rotative sunt destul de căutate de către utilizatori, iar mai jos puteți vedea trei dintre cele mai bune modele.

Aparat de ras cu lame rotative Philips S5420/06

Aparat de ras cu lame rotative Philips S5420/06

BRAND: Philips

MODEL: S5420/06

TIPUL LAMELOR: Rotative

Philips S5420/06 este un aparat de ras apreciat de către cumpărători, ce poate fi achiziționat la o ofertă destul de bună.

Modelul vine dotat cu afișaj LED, funcția timer, funcția de încărcare rapidă, capăt de ras flexibil, dar și cu funcția de curățare automată.

El deține trei lame și vine cu un acumulator performant, ce oferă o autonomie de până la 45 minute.

PRO:

 • Acumulator performant;
 • Capăt pentru tuns;
 • Bărbierit uscat și umed.

CONTRA:

 • Nimic raportându-ne la preț.

Aparat de ras cu lame rotative Remington R95

Aparat de ras cu lame rotative Remington R95

BRAND: Remington

MODEL: R95

TIPUL LAMELOR: Rotative

Dacă aveți nevoie de un aparat de ras de mici dimensiuni, perfect pentru călătorii, atunci Remington R95 este un model ce merită luat în considerare.

El vine cu 2 capete rotative și este conceput pentru bărbieritul uscat. Mânerul este unul ergonomic, iar în dotarea aparatului găsim și un indicator pentru baterie, cea care ține până la 30 minute de funcționare.

PRO:

 • Ușor de utilizat;
 • Dimensiuni reduse;
 • Preț bun.

CONTRA:

 • Poate agăța unele fire.

Aparat cu lame rotative Remington XR1450

Aparat cu lame rotative Remington XR1450

BRAND: Remington

MODEL: XR1450

TIPUL LAMELOR: Rotative

Remington XR1450 este un aparat de ras destul de apreciat de către utilizatori. El surprinde plăcut cu o autonomie de 60 minute și este rezistent la apă.

Modelul vine dotat cu trei lame rotative și deține chiar și un LED de indicare al nivelului bateriei. În plus, el este hipoalergenic și deține funcția Trimmer.

PRO:

 • Rezistent la apă;
 • Bărbierit uscat și umed;
 • Autonomie generoasă.

CONTRA:

 • Nimic de notat.

Aparat de ras cu lame oscilante

Aparatele de ras cu lame oscilante sunt în prezent cele mai comune. Ele sunt destul de eficiente și de multe ori sunt concepute și pentru a tunde barba.

Practic, un mic motoraș va face ca lamele să vibreze, iar mișcarea dintre ele vor duce la un bărbierit de calitate.

Aparat de ras cu lame oscilante Braun Series 9 9290CC

Aparat de ras cu lame oscilante Braun Series 9 9290CC

BRAND: Braun

MODEL: Series 9 9290CC

TIPUL LAMELOR: Oscilante

Trebuie menționat de la bun început faptul că Braun Series 9 9290CC este un aparat de ras premium, ce are un preț pe măsură. Acesta este dotat cu 5 elemente de ras și folosește multiple tehnologii superioare.

Aparatul vine împreună cu un suport de încărcare, dar și cu o stație de curățare. Încărcarea durează doar 1 oră, iar autonomia aparatului este de 50 minute.

Lamele sunt învelite cu titan, iar aparatul este în totalitate lavabil, fiind de altfel dotat cu un display.

PRO:

 • Multiple funcții;
 • Radere perfectă;
 • Utilizare umedă și uscată.

CONTRA:

 • Prețul este unul mare.

Aparat de ras lame oscilante Panasonic ES-LV9Q-S803

Aparat de ras lame oscilante Panasonic ES-LV9Q-S803

BRAND: Panasonic

MODEL: ES-LV9Q-S803

TIPUL LAMELOR: Oscilante

Panasonic ES-LV9Q-S803 este un alt aparat cu lame oscilante ce are un preț de achiziție destul de ridicat. Totuși, vorbim de asemenea despre un produs premium, dedicat celor mai pretențioși dintre cumpărători.

Modelul vine cu următoarele specificații principale: 5 lame din oțel, rezistență la apă, bărbierit uscat și umed, stație de curățare, autonomie 45 minute, carcasă metalică și lista continuă.

PRO:

 • Bărbierit de calitate;
 • Acumulator performant;
 • Cap mobil.

CONTRA:

 • Prețul ridicat, dar corect raportat la performanțe.

Aparat de ras cu lame oscilante Remington Power Advanced F9200

Aparat de ras cu lame oscilante Remington Power Advanced F9200

BRAND: Remington

MODEL: Power Advanced F9200

TIPUL LAMELOR: Oscilante

Remington Power Advanced F9200 face parte din categoria aparatelor cu lame oscilante care au un preț de achiziție foarte bun.

Dispozitivul vine cu 2 trimmere, 2 site flexibile, funcția turbo, capăt pivotant fixabil și cu funcția de încărcare rapidă. Autonomia aparatului este una excelentă, el putând fi utilizat până la 2 ore!

PRO:

 • Preț foarte bun;
 • Autonomie bună;
 • Multiple funcții.

CONTRA:

 • Nimic.

Cum alegi cel mai bun aparat de ras

Există multe criterii de care trebuie să ții cont atunci când vrei să achiziționezi un astfel de dispozitiv. Aparatele de ras au in prezent tehnologii de top, pentru un bărbierit perfect, acasă.

Tip aparat de ras

Primul lucru de care ar trebui să ții cont atunci când cumperi un aparat de rase este tipul acestuia, cu lame rotative sau lame oscilante. Cele mai multe modele le au pe cele din urmă, dar ambele sunt eficiente și te ajută scapi rapid de barbă.

Tipul de utilizare

Unele aparate de ras pot fi utilizate pentru bărbierit uscat, iar altele pentru bărbierit umed. Persoanele care au o piele sensibilă le recomandăm să-l folosească pec el din urmă, pentru a fi siguri că nu vor apărea iritații sau înroșirea pielii.

Număr de lame

Majoritatea aparatelor de ras disponibile pe piață au trei lame, dar există și cu una, două, patru sau cinci lame. Cu cât aparatul are un număr mai mare de lame, cu atât bărbieritul este mai fin.

Alimentare

Dacă te interesează și cum poți să alimentezi aparatul de ras, află că cele mai multe dintre ele sunt cu acumulatori, urmate de cele care se încarcă la rețea și apoi de cele pe baterii. Sfatul nostru ar fi să cumpărați unul cu acumulatori, deoarece există numeroase modele din care să alegeți.

Tipul de bărbierit

Când vorbim despre aparate pentru bărbierit, trebuie să ții cont de modul în care ele pot fi utilizate. Mai precis, avem de-a face cu două categorii: aparate de ras pentru bărbierit uscat sau aparate de ras pentru bărbierit umed.

Top aparate de ras electrice

Mai jos gasesti recomandările noastre de aparate de ras, ținând cont de raportul calitate preț, dar și de părerilor altor persoane care au încercat produsul.

Aparat de ras electric Philips Shaver S1100/04

Aparat de ras Philips Shaver S1100/04BRAND: Philips

MODEL: Shaver S1100/04

TIPUL LAMELOR: Rotative

Aparatul de ras electric Philips Shaver S1100/04 este unul ce încântă cu un raport preț/calitate bun.

Acesta vine dotat cu 3 lame rotative și este perfect pentru bărbieritul uscat. Modelul deține un mâner ergonomic, capăt de ras flexibil, care este de asemenea lavabil.

Dat fiind prețul pe care îl are, considerăm că Philips Shaver S1100/04 este o alegere foarte bună pentru orice bărbat!

PRO:

 • Preț accesibil;
 • Capăt flexibil;
 • Lavabil.

CONTRA:

 • Nimic.

Aparat de ras electric Braun 9242s

Aparat de ras electric Braun 9242s

BRAND: Braun 

MODEL: 9242s

TIPUL LAMELOR: Oscilante

Braun 9242s este un aparat de ras foarte performant, perfect pentru barbă și mustață, ce poate fi utilizat atât pe piele umedă, cât și pe cea uscată.

Modelul vine cu 5 lame din inox învelite în titan, iar printre cele mai interesante opțiuni ale sale enumerăm: rezistență la apă, indicator pentru baterie, acumulator cu autonomie de 50 minute.

PRO:

 • Radere excelentă;
 • Tehnologia SyncronSonic;
 • Acumulator performant.

CONTRA:

 • Prețul destul de mare.

Aparat de ras Philips S5130/06

Aparat de ras Philips S5130/06BRAND: Philips

MODEL: S5130/06

TIPUL LAMELOR: Rotative

Ultimul aparat de ras electric recomandat este tot unul marca Philips, pe numele său S5130/06.

Găsim în dotarea lui 3 capete și funcția de rotire în 5 direcții. Acesta oferă posibilitatea unui bărbierit uscat foarte eficient și poate fi conectat atât la rețea, cât și folosit cu ajutorul acumulatorului ce oferă o autonomie de 40 minute.

În plus, Philips S5130/06 vine dotat și cu opțiuni precum: indicator LED, încărcare rapidă (de doar 1 oră), trimmer și funcția Timer.

PRO:

 • Timer;
 • Indicator LED;
 • Rotire în 5 direcții.

CONTRA:

 • Nimic important de luat în considerare.

Aparate de bărbierit ieftine

Acum, pentru a te ajuta, am decis să îți prezentăm și trei aparate pentru bărbierit ieftine, dar care surprind cu o calitate foarte bună, în ciuda prețului. Am ținut cont în momentul selecției în special de recenziile celor care deja le-au utilizat.

Aparat de ras Panasonic ES-SL41-A503

Aparat de ras Panasonic ES-SL41-A503

BRAND: Panasonic

MODEL: ES-SL41-A503

TIPUL LAMELOR: Oscilante

Aparat de ras electric Braun 130

Aparat de ras electric Braun 130

BRAND: Braun

MODEL: 130

TIPUL LAMELOR: Oscilante

Aparat de ras Braun 170

Aparat de ras Braun 170

BRAND: Braun

MODEL: 170

TIPUL LAMELOR: Oscilante

Cum să folosești un aparat de ras

 • Conectează aparatul la rețeaua de energie electrică. Dacă acesta este pe acumulator, atunci asigură-te că bateria este complet încărcată;
 • Citește cu atenție fișa tehnică și folosește aparatul doar pentru tipul de bărbierit pentru care a fost conceput;
 • Manevrează aparatul de ras lent pe suprafața pielii, asta pentru a nu risca să lași locuri nebărbierite complet;
 • Dacă lamele se vor umple de păr în timpul bărbieritului, oprește-l și curăță-le înainte de a continua, pentru o eficiență maximă.

Cum ai grijă de aparatul de bărbierit

 • NU folosi aparatul pe piele umedă dacă nu a fost conceput în acest sens;
 • Schimbă lamele regulat pentru a te bucura de cea mai bună performanță;
 • Asigură-te că aparatul este lavabil (rezistent la apă) înainte de a-l băga sub jetul de apă pentru spălare;
 • Curăță lamele și aparatul după fiecare utilizare;
 • Dacă producătorul indică acest lucru, unge lamele cu ulei special pentru o frecare lină și pentru a evita deteriorarea acestora.

Cele mai comune întrebări

Î: Aparat de ras electric sau clasic?

R: Pentru confortul tău, noi recomandăm să-ți cumper un aparat de ras electric. Dacă vei pleca în camping sau într-un loc în care nu ai acces la curent, asigură-te că acesta deține un acumulator de o bună calitate, care oferă o durată îndelungată de funcționare.

Î: Poți spăla lamele unui aparat de ras electric?

R: Cele mai multe dintre modele vin dotate cu lame detașabile și lavabile. Totuși, citește atent specificațiile produsului înainte de această acțiune. De asemenea, sfatul nostru este să ai grijă de lame utilizând uleiuri speciale, pentru a le prelungi durata de viață.

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă. Ei bine, te invităm să...

Apple MacBook Air 13 – Recenzii, Preț, Specificații

Laptopul MacBook Air 13 este un produs de la Apple foarte apreciat în rândul utilizatorilor. În rândurile de mai jos veți putea sa descoperiți...

Cel mai bun purificator de aer – Top, Recomandări și Sfaturi!

Probabil îți dorești pentru locuința ta cel mai bun purificator de aer, însă nu știi exact ce model să alegi. În acest articol te...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -