Cel mai bun Aparat de Călcat cu Aburi (vertical) – Top, Ghid, Păreri

Îți recomand:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă....

Aparatele de călcat cu aburi au început să fie din ce în ce mai căutate în rândul cumpărătorilor, asta datorită multitudinii de avantaje pe care le oferă. În rândurile următoare, echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți va explica cum poți cumpăra cel mai bun aparat de călcat cu aburi!

Cum alegi cel mai bun aparat de călcat cu aburi!

Așa cum numele său o spune, un aparat de călcat de acest gen folosește puterea aburilor pentru a călca rufele. Există mai multe tipuri de modele, însă cele două mari categorii sunt cele portabile sau cele cu rezervor de sine stătător.

Un astfel de produs funcționează folosind un principiu foarte simplu. El deține un rezervor de apă, aceasta fiind transformată în aburii care vor ieși prin partea superioară a aparatului. Călcatul se face în general în poziție verticală, deci nu veți avea nevoie neapărat de o masă specială, ci hainele pot fi agățate într-un umeraș.

Puterea aparatului de călcat cu aburi

Putem spune că aparatele de călcat cu aburi pot fi cumpărate în funcție de puterea lor, precum fiarele de călcat, despre care am scris în acest articol. Cele mai comune modele folosesc o putere situată între 1001 și 2000 W, ele fiind urmate de aparatele care ajung până la 3000 W.

Funcțiile aparatelor de călcat cu abur

Aceste dispozitive sunt ceva mai complexe spre deosebire de fiarele de călcat sau stațiile de călcat, cel puțin în ceea ce privește funcțiile speciale. Ele pot veni cu funcție anti-calcar, de auto-curățare, oprire automată și nu numai.

Recomandări aparate de călcat verticale

Steamer TY Garmet Steamer 1,6 L
Steamer TY Garmet Steamer 1,6 L
Vezi oferta! Vezi oferta!

Avantajele aparatelor de călcat cu aburi

Călcarea hainelor cu un astfel de dispozitiv oferă câteva avantaje, în special utilizatorilor. Iată lista cu cele mai importante dintre ele:

  • Manevrarea ușoară a aparatelor portabile;
  • Aburul ajută la sterilizarea hainelor;
  • Nu ai nevoie de o masă pentru călcat;
  • Multe dintre modele vin împreună cu un braț rabatabil și un umeraș, astfel ca procesul de călcare să fie realizat dintr-o poziție confortabilă.

Top aparate de călcat cu aburi (verticale)

Este greu de spus care este cel mai bun aparat de călcat cu aburi, însă noi am creat un mic top, în care am ținut cont de părerea celor care au cumpărat produsele, funcțiile pe care le dețin și, cel mai important, de raportul preț/calitate.

Ca o recomandare finală, noi considerăm că cele mai bune aparate de călcat cu aburi sunt cele care vin împreună cu o unitate principală separată. Aparatele portabile sunt ideale pentru călătorii sau pentru mici nevoi zilnice!

Star-Light Easy Go SBA-1125

Star-Light Easy Go SBA-1125

BRAND: Star-Light

MODEL: Easy Go SBA-1125

PUTERE: 1100 W

Rezervor de apă: 250 ml

Star-Light Easy Go SBA-1125 este un aparat de călcat vertical, de mici dimensiuni, ideal atât pentru acasă, dar în special pentru călătorii! El poate fi transportat cu ușurință și în orice loc te-ai afla, te poți bucura de haine călcate într-un timp scurt.

Dat fiind prețul foarte bun pe care îl are produsul, nu avea cum să lipsească din lista recomandărilor noastre!

Tefal Instant Control IS8380E1

Tefal Instant Control IS8380E1

BRAND: Tefal

MODEL: Instant Control IS8380E1

PUTERE: 1700 W

Rezervor de apă: 1.7 litri

Al doilea produs pe care ți-l recomandăm este Tefal Instant Control IS8380E1. Aceast aparat vertical de călcat este unul ceva mai performant, fiind de dimensiuni mai mari. El oferă o putere de 1700 W și a fost dotat cu următoarele funcții: indicator lipsă apă, rezervor apă detașabil, indicator pregătire abur, oprire automată sau anti-calcar.

Aparatul vine și cu un umeraș montat pe un suport telescopic, care îți va permite să ridici hainele la înălțimea dorită, pentru o călcare cât mai comodă.

Philips Clear Touch GC536/35

Philips Clear Touch GC536/35

BRAND: Philips

MODEL: Clear Touch GC536/35

PUTERE: 2000 W

Rezervor de apă: 1.2 litri

Philips Clear Touch GC536/35 este poate ununul dintre cele mai apreciate aparate de călcat verticale. Modelul vine cu un termostat reglabil, asta pentru ca tu să poți călca orice tip de articol de îmbrăcăminte. Modelul a fost dotat cu un rezervor de apă destul de generos, care este detașabil. Acest dispozitiv oferă un debit de abur de 40 grame/minut, suficient așadar pentru o călcare eficientă a tuturor tipurilor de haine.

Steam One UNYLIS

Steam One UNYLIS

BRAND: Steam One

MODEL: UNYLIS

PUTERE: 2000 W

Rezervor de apă: 1.2 litri

Unylis este un aparat de călcat vertical cu abur fabricat de Steam One. Împreună cu el veți primi și o mănușă specială pentru protecție, iar printre cele mai importante funcții pe care le deține enumerăm: anti-calcar, termostat și oprirea automată.

Recomandăm acest aparat de călcat datorită calității sale, dar și pentru că poate fi cumpărat la un preț corect raportat la performanțele oferite.

Întrebări frecvente

Î: Merită să cumperi un aparat vertical de călcat?

R: În opinia noastră, acest tip de aparat de călcat merită achiziția. Totuși, trebuie să știți faptul că dispozitivele ocupă un spațiu destul de mare, chiar dacă sunt telescopice.

Î: Cât de bun este un aparat de călcat vertical?

R: Un aparat veritcal de călcat cu aburi este eficient, dar nu va trebui să vă așteptați la haine apretate, precum cele rezultate din folosirea unui fier de călcat sau a unei stație de călcat. Aparatele verticale sunt mai comode, ce-i drept, dar nu oferă aceleași caracteristici.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă. Ei bine, te invităm să...

Apple MacBook Air 13 – Recenzii, Preț, Specificații

Laptopul MacBook Air 13 este un produs de la Apple foarte apreciat în rândul utilizatorilor. În rândurile de mai jos veți putea sa descoperiți...

Cel mai bun purificator de aer – Top, Recomandări și Sfaturi!

Probabil îți dorești pentru locuința ta cel mai bun purificator de aer, însă nu știi exact ce model să alegi. În acest articol te...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -