Cea mai bună Vitrină Frigorifică – Cum o alegi și TOP produse!

Îți recomand:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă....

În articolul de astăzi echipa noastră și-a propus să-ți ofere informații despre cum să cumperi cea mai bună vitrină frigorifică. Sunt câteva criterii de care trebuie să ții cont, iar în rândurile de mai jos le vei descoperi pe toate!

Vitrine de vinuri

Vitrinele frigorifice de vinuri sunt produse ce au un preț destul de ridicat. Ele sunt aparate frigorifice premium, ce pot fi folosite atât acasă, cât și în spațiile comerciale.

Răcitoarele de vinuri sunt special concepute pentru a depozita băuturile la temperaturi optime, dar și pentru a le expune într-un mod cât mai elegant și ordonat.

Mai jos, puteți vedea un top trei al unora dintre cele mai bune vitrine dedicate vinurilor.

Bosch KSW30V81

Vitrina de vinuri Bosch KSW30V81

BRAND: Bosch 

MODEL: KSW30V81

VOLUM TOTAL: 360 litri

Bosch KSW30V81 este o vitrină de vinuri ce are un volum excelent de 360 litri și care vine dotată cu nu mai puțin de 9 rafturi, pe care veți putea depozita până la 120 de sticle de vin.

Modelul vine dotat cu un afișaj digital și deține numeroase funcții, printre care și iluminare interioară LED sau un termostat ajustabil.

PRO:

 • Volum mare;
 • Multe rafturi;
 • Materiale de calitate.

CONTRA:

 • Prețul.

Liebherr Premium WKb1812

Vitrina de vinuri Liebherr Premium WKb1812

BRAND: Liebherr

MODEL: Premium WKb1812

VOLUM TOTAL: 134 litri

Liebherr Premium WKb1812 este o vitrină frigorifică pentru vinuri ce are dimensiuni ceva mai reduse, fiind perfectă pentru acasă, dar și pentru baruri sau restaurante.

Modelul are un volum total de 134 litri și o capacitate de 66 sticle. În dotarea sa găsim funcții precum: iluminare interioară, blocare acces copii, filtru de cărbune, dezghețare automată, sistem sonor pentru ușă deschisă, ventilator, avertizare avarii, ușă anti-UV.

PRO:

 • Multiple funcții;
 • Capacitate 66 sticle;
 • Clasă energetică A.

CONTRA:

 • Volumul destul de mic.

Electrolux ERW0673AOA

Vitrina de vinuri Electrolux ERW0673AOA

BRAND: Electrolux

MODEL: ERW0673AOA

VOLUM TOTAL: 56 litri

Ultimul model din acest mic top este Electrolux ERW0673AOA, o vitrină de vinuri de dimensiuni reduse. Ea are un volum de doar 56 litri și o capacitate de 18 sticle.

Chiar și așa, în dotarea acestei vitrine găsim 5 rafturi din lemn, ventilator, picioare ajustabile, control electronic și multe alte funcții interesante și utile.

PRO:

 • Aspect elegant;
 • Control electronic;
 • Consum redus de energie.

CONTRA:

 • Prețul piperat.

Vitrine de vinuri incorporabile

Vitrinele frigorifice de vinuri incorporabile sunt electrocasnice ce au un preț chiar mai ridicat decât modelel standard. Este și normal acest lucru, mai ales dacă ținem cont de faptul că avem de-a face cu produse premium, dedicate celor mai luxoase și moderne locuințe.

Totuși, dacă vă doriți să achiziționați un astfel de produs, vă prezentăm mai jos unele dintre cele mai apreciate de pe piață.

Nevada Concept NW28S-FGS

Vitrina de vinuri incorporabila Nevada Concept NW28S-FGS

BRAND: Nevada Concept

MODEL: NW28S-FGS

VOLUM TOTAL: 65 litri

Nevada Concept NW28S-FGS este o vitrină de vinuri incorporabilă cu un design deosebit, ce ar eun volum de 65 litri și o capacitate de 28 sticle.

Modelul vine cu două rafturi interioare și cu o mulțime de funcții, printre care: control digital, memorie temperatură, mod climat dinamic, mod sistem diagnostic, alarmă de temperatură și ușă deschisă, iluminare interioară, afișaj digital.

PRO:

 • Multe funcții;
 • Design elegant;
 • Clasa A.

CONTRA:

 • Prețul este unul ridicat.

Racitor de vin incorporabil Cavist

Racitor de vin incorporabil Cavist

BRAND: Cavist

MODEL: –

VOLUM TOTAL: 138 litri

Acest răcitor de vinuri incorporabil de la Cavist este un model de luat în considerare. El are un preț rezonabil și vine cu două zone de răcire.

Interiorul de 138 litri este compartimentat cu ajutorul a 6 rafturi din lemn, ce oferă o capacitate de 46 sticle.

Aparatul vine de altfel și cu următoarele funcții: picioare ajustabile, funcționare silențioasă, control digital, ușă anti-UV, sistem anti-vibrații, reglaj temperatură, iluminare cu LED.

PRO:

 • Sistem anti-vibrații;
 • Volum bun;
 • Silențioasă.

CONTRA:

 • Nimic.

Hoover HWCB 15

Vitrina de vinuri Hoover HWCB 15

BRAND: Hoover

MODEL: HWCB 15

VOLUM TOTAL: 22 litri

Ultima vitrină de vinuri incorporabilă recomandată este Hoover HWCB 15. Vorbim despre un model de dimensiuni reduse, ce are o un volum total de 22 litri și o capacitate de 7 sticle.

Aparatul vine cu un panou de comandă digital ce permite controlul electronic al temperaturii, 6 rafturi din lemn, o zonă de răcire.

PRO:

 • Design modern;
 • Preț accesibil;
 • Lumină interioară.

CONTRA:

 • Consum mare;
 • Capacitate mică.

Cum alegi o vitrină frigorifică

În primul rând, trebuie să alegi o vitrină frigorifică în funcție de nevoile tale. Un astfel de aparat frigorific poate fi folosit într-o locuință, dar și în restaurante, magazine, cafenele, baruri și în oricare alt mediu unde nevoia o cere.

Tipul

Vitrinele frigorifice pot fi utilizate pentru răcirea și prezentarea băuturilor, prăjiturilor, alimentelor sau pot fi universale. Totuși, cele mai multe dintre modele sunt special concepute pentru a depozita vinuri.

Volumul

Deși există modele care au un volum net total de peste 500 sau 600 litri, cele mai comune vitrine au un volum de sub 250 litri. Capacitatea produsului este unul dintre cele mai importante criterii de selecție, așa că îți recomandăm să fii extrem de atent la acest aspect.

Designul

Cele mai multe dintre vitrinile frigorifice au un design modern. Ușile sunt transparente, pentru a prezenta cât mai bine produsele depozitate. Totuși, veți găsi și vitrine care vin cu uși mate.

Modelele sunt de găsit în diverse culori, astfel ca ele să se potrivească atât în mediul comercial, cât și în cel rezidențial.

Pentru o vitrină frigorifică care să se integreze perfect într-o locuință, noi recomandăm modelele incorporabile.

Funcții speciale

Mai multe tipuri de funcții speciale pot fi găsite în dotările vitrinelor frigorifice. Iată lista celor mai comune și interesante: Child Lock, iluminare LED, funcție Eco, sistem antivibrare, semnalizare audio sau controlul umidității.

În funcție de buget și preferințe, poți alege un electrocasnic de acest gen, care să dețină funțiile amintite, acestea fiind extrem de utile în general.

Numărul de rafturi

O vitrină frigorifică, în special cea de vinuri, are în general un număr generos de rafturi. Cele mai multe dintre modele au peste 4. Este și normal, dat fiind faptul că aceste electrocasnice au ca rol, pe lângă păstrarea la temperatura optimă a băuturilor, prezentarea produselor într-un mod cât mai eficient și ordonat.

Numărul de sticle ce pot fi depozitate

Ultimul dintre aspectele de care trebuie să ții cont în opinia noastră atunci când dorești achiziționarea unei vitrine, este legat de numărul de sticle ce pot fi depozitate. Evident, dacă vrei să expui produse, atunci ai nevoie de o vitrină cât mai încăpătoare. Dacă vitrina va fi achiziționată pentru locuință, atunci te vei putea baza fără probleme și pe un electrocasnic ceva mai mic.

Top vitrine frigorifice recomandate

Acum, pe final de articol, îți vom prezenta câteva dintre cele mai bune și mai apreciate vitrine frigorifice. Recomandările sunt atent analizate, deoarece am încercat să ținem cont de toate criteriile menționate mai sus, de prețul produselor, de caracteristicile lor, dar și de opinia celor care le-au cumpărat deja.

Arctic V 296

Vitrina frigorifica Arctic V 296BRAND: Arctic

MODEL: V 296

VOLUM TOTAL: 282 litri

Arctic V 296 este o vitrină frigorifică perfectă pentru magazinele alimentare, pentru baruri, pentru restaurante, dar chiar și pentru acasă, de ce nu. Aceasta are în dotarea ei 6 rafturi și oferă un spațiu generos pentru răcirea alimentelor.

Modelul vine dotat cu lumină interioară, termostat ajustabil, ventilator, dar și cu o garnitură specială antibacteriană. Recomandăm produsul datorită raportului preț/calitate foarte bun la care poate fi achiziționat!

PRO:

 • Preț accesibil;
 • Ventilator;
 • Capacitate bună.

CONTRA:

 • Consum ridicat.

Star-Light VFM-309LVitrina frigorifica Star-Light VFM-309L

BRAND: Star-Light

MODEL: VFM-309L

VOLUM TOTAL: 309 litri

Star-Light VFM-309L este o vitrină frigorifică pentru băuturi, perfectă pentru expunerea acestora, mai ales în mediul comercial! Aceasta este de altfel foarte încăpătoare, având un volum total de 309 litri.

În interiorul său găsim 5 rafturi rezistente, pe care veți putea amplasa nu mai puțin de 220 de sticle. Aparatul vine cu picioare ajustabile, ventilator și folosește o clasă energetică bună.

PRO:

 • Preț corect;
 • Ventilator;
 • Capacitate foarte bună.

CONTRA:

 • Nimic de notat.

Vitrina frigorifica comerciala Arctic OS300

BRAND: Arctic

MODEL: OS300

VOLUM TOTAL: 267 litri

Cea de-a treia vitrină frigorifică recomandată este Arctic OS300. Modelul are un design similar cu cel al unei lăzi frigorifice, doar că acesta vine dotat cu uși superioare transparente. Așadar, considerăm că acest dispozitiv este perfect pentru a fi utilizat în magazine, în special pentru vânzarea de înghețată. În dotarea sa găsim Termostat ajustabil, securizare cu yală, panou de control cu LED-uri și multe alte opțiuni, iar prețul de achiziție este unul foarte bun!

PRO:

 • Volum generos;
 • Termostat ajustabil;
 • Preț bun.

CONTRA:

 • Nimic raportat la preț.

Modele ieftine și bune

Așa cum te-am obișnuit, am decis să îți prezentăm și câteva produse ce au un preț de achiziție mic. Mai precis, este vorba despre două vitrine frigorifice ieftine, care încântă însă cu o calitate bună, fiind apreciate de către utilizatori!

Arctic V145

Vitrina frigorifica Arctic V145

BRAND: Arctic

MODEL: V145

VOLUM TOTAL: 130 litri

Arctic V145

Racitor vinuri Candy CWC 154 EM

BRAND: Candy

MODEL: CWC 154 EM

CAPACITATE: 41 STICLE

Beneficiile unei vitrine frigorifice

 • Te ajută să îți expui marfa într-un mod ordonat și profesionist;
 • Păstrează băuturile/alimentele la o temperatură optimă;
 • Ferește produsele de razele solare;
 • Îți permit un acces ușor la produsele depozitate.

Cum se folosește corect?

 • În primul rând, citește atent specificațiile date de producătorii produselor pe care vrei să le răcești, apoi setează temperatura din interiorul vitrinei friogorifice în consecință;
 • NU introduce produse calde în interior;
 • Ai grijă să nu uiți ușa deschisă;
 • Pentru a economisi curent, reglează temperatura vitrinei și în funcție de temperatura ambientală;
 • Curăță regulat interiorul vitrinei doar cu substanțe special concepute.

Întrebări frecvente

✅ De ce să cumperi o vitrină frigorifică?

O vitrină frigorifică poate fi de mai multe feluri. Un astfel de dispozitiv este ideal pentru răcirea alimentelor, vinului sau a altor băuturi, dar și pentru a îngheța produse. Dispozitivele pot fi utilizate acasă, în baruri, dar mai ales în magazine, acolo unde îți vei putea expune marfa în timp ce o vei păstra la o temperatură perfectă de servire!

✅ Cât curent consumă o vitrină frigorifică?

Este adevărat faptul că o vitrină frigorifică consumă în general mai mult curent față de un congelator, frigider sau o combină. Totuși, nu trebuie neglijată funcționalitatea ei, care la urma urmei depășește acest prag.

✅ Cea mai bună capacitate a răcitoarelor de vinuri?

Sfatul nostru este să cumperi o vitrină de vinuri incorporabilă conform nevoilor tale. Dacă deții un resturant sau o cafenea, este evident că vei avea nevoie de un model cât mai încăpător. Totuși, dacă vrei să îți creezi propriul tău mini-bar acasă, credem că o vitrină ce are o capacitate de 20/30 de sticle de vin este suficientă.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă. Ei bine, te invităm să...

Apple MacBook Air 13 – Recenzii, Preț, Specificații

Laptopul MacBook Air 13 este un produs de la Apple foarte apreciat în rândul utilizatorilor. În rândurile de mai jos veți putea sa descoperiți...

Cel mai bun purificator de aer – Top, Recomandări și Sfaturi!

Probabil îți dorești pentru locuința ta cel mai bun purificator de aer, însă nu știi exact ce model să alegi. În acest articol te...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -