Pentru a cumpăra cea mai bună vitrină de vinuri incorporabilă, este absolut necesar să iei în calcul câteva aspecte importante. GhidulCumpărăturilor.ro te va ajuta în acest sens! Citește articolul integral pentru mai multe detalii și descoperă care sunt cele mai populare modele de pe piață!

Cum alegi cea mai bună vitrină de vinuri incorporabilă

O vitrină de vinuri incorporabilă este într-adevăr un electrocasnic elegant, perfect pentru locuințele luxoase, dar nu numai. În plus, aceasta poate fi folosită fără probleme și în restaurante, cafenele, baruri, magazine sau alte domenii industriale.

Numărul de rafturi ale vitrinei de vinuri

O vitrină de vinuri incorporabilă are în general un număr generos de rafturi. Cele mai multe dintre modele au peste 4. Este și normal, dat fiind faptul că aceste electrocasnice fac parte din categoria vitrinelor frigorifice și au ca rol, pe lângă păstrarea la temperatura optimă a băuturilor, prezentarea produselor într-un mod cât mai eficient și ordonat.

Recomandări vitrină de vinuri incorporabilă cu peste 4 rafturi

Liebherr Premium WTI 2050 Teka RVI 35 Liebherr Premium UWTes 1672
Liebherr Premium WTI 2050 Teka RVI 35 Liebherr Premium UWTes 1672
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Volumul

Volumul este de asemenea o caracteristică importantă în ceea ce privește achiziționarea. O vitrină de vinuri incorporabilă trebuie să îți ofere exact atâta spațiu cât ai nevoie. Totuși, nu uita să iei în calcul și spațiul disponibil din mobilier!

Numărul de sticle ce pot fi depozitate

Ultimul dintre aspectele de care trebuie să ții cont în opinia noastră atunci când dorești achiziționarea unei vitrine de vinuri incorporabilă, este legat de numărul de sticle ce pot fi depozitate. Evident, dacă vrei să expui produse, atunci ai nevoie de o vitrină cât mai încăpătoare. Dacă vitrina va fi achiziționată pentru locuință, atunci te vei putea baza fără probleme și pe un electrocasnic ceva mai mic.

Top cea mai bună vitrină de vinuri incorporabilă

Trebuie să înțelegi faptul că aceste electrocasnice fac parte din categoria celor premium, deci prețul lor este pe măsură. Noi am încercat să selectăm câteva modele convenabile, asta pentru ca tu să poți achiziționa cea mai bună vitrină de vinuri incorporabilă!

Vitrina de vinuri incorporabila Electrolux ERW0670A

Vitrina de vinuri incorporabila Electrolux ERW0670ABRAND: Electrolux

MODEL: ERW0670A

VOLUM TOTAL: 54 litri

Prima vitrină de vinuri incorporabilă este una extrem de apreciată, dar și destul de scumpă, așadar o recomandăm celor mai pretențioși dintre cumpărători.

Electrolux ERW0670A vine dotată cu 3 rafturi din lemn, ce oferă o capacitate de 24 sticle. Volumul total al vitrinei este de 54 litri, fiind un model extrem de elegant, perfect pentru baruri, ce vine în culoarea inoxului.

Vitrina de vinuri incorporabila Miele KWT 1612 Vi

Vitrina de vinuri incorporabila KWT 1612 ViBRAND: Miele

MODEL: KWT 1612 Vi

VOLUM TOTAL: 365 litri

Miele KWT 1612 Vi este un răcitor de vinuri extrem de încăpător. După cum în imaginea de mai sus se poate observa, acesta vine dotat cu nu mai puțin de 14 rafturi din lemn.

Volumul total al vitrinei este de 365 litri, iar în cadrul acesteia veți putea depozita la o temperatură optimă până la 102 sticle de vin! Printre altele, trebuie să știți faptul că modelul vine cu un control prin touch screen, dar și cu funcția brilliant light.

Vitrina de vinuri incorporabila Scholtes RCB 60 AA W EFF

Vitrina de vinuri incorporabila Scholtes RCB 60 AA W EFFBRAND: Scholtes

MODEL: RCB 60 AA W EFF

VOLUM TOTAL: 283 litri

Ultima vitrină de vinuri propusă este și cea mai performantă. Scholtes RCB 60 AA W EFF este un model perfect pentru baruri, restaurante, dar poate fi utilizată și în scop rezidențial.

Aceasta are un volum total de 283 litri și vine cu 9 rafturi din lemn. O caracteristică extrem de interesantă la acest produs, este dată de faptul că el vine chiar și un compartiment congelator ce folosește tehnologia No Frost. Controlul vitrinei se face ușor, iar ea vine dotată chiar și cu un afișaj electronic.

Cele mai comune întrebări

Î: Cât curent consumă o vitrină pentru vinuri?

R: Pentru că tehnologia a avansat mul în ultimii ani, majoritatea vitrinelor frigorifice de vinuri folosesc clase energetice superioare. Astfel, un astfel de electrocasnic nu va consuma mai mult curent decât o combină frigorifică sau un frigider.

Î: Cea mai bună capacitate a răcitoarelor de vinuri?

R: Sfatul nostru este să cumperi o vitrină de vinuri incorporabilă conform nevoilor tale. Dacă deții un resturant sau o cafenea, este evident că vei avea nevoie de un model cât mai încăpător. Totuși, dacă vrei să îți creezi propriul tău mini-bar acasă, credem că o vitrină ce are o capacitate de 20/30 de sticle de vin este suficientă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here