Cea mai bună saltea – Sfaturi de Cumpărare, TOP, Review modele!

Îți recomand:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă....

Vrei să îți cumperi cea mai bună saltea, dar nu știi pe care să o alegi? Ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă sfaturi utile despre cum poți achiziționa o saltea de calitate. În plus, pentru a-ți veni în ajutor, îți oferim și o listă cu câteva dintre cele mai bune saltele!

Cum să alegi cea mai bună saltea

Atunci când cumperi o saltea este bineînțeles obligatoriu ca ea să fie de calitate. Până la urmă discutăm despre confortul fiecăruia dintre noi. O saltea bună se cumpără totuși în funcție de câteva criterii importante, pe care ți le prezentăm în rândurile de mai jos.

Dimensiunea saltelei

Dimensiunea saltelei este până la urmă primul criteriu de care ar trebui să ții cont. În funcție de patul pe care îl deții, vei putea să alegi o saltea compatibilă. Pe piață există zeci, poate chiar sute, de dimensiuni pentru saltele, însă după cum bine știi, printre cele mai comune sunt cele care au o dimensiune de: 80×190 cm, 90×190 cm, 60×120 cm, 70×200 cm, 80×200 cm, 90×200 cm, 140×200 cm, 140×190 cm, 120×190 cm și lista poate continua!

Spre exemplu, dacă ai nevoie de o saltea pentru o persoană, asigură-te că aceasta îți va satisface nevoile atât în ceea ce privește lățimea, cât și lungimea. Noi recomandăm modele de 90×200 cm. Saltelele dedicate pentru două persoane, sunt în general căutate în dimensiunea 140/160×200 cm.

Recomandări saltele pentru două persoane

Saltea ortopedica Previ Saltea superortopedica GREEN FUTURE Saltea Argentum Therapy
Saltea ortopedica Previ Saltea superortopedica GREEN FUTURE Saltea Argentum Therapy
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Greutatea maximă recomandată pentru o persoană

Acum că ai depășit primul pas, poate cel mai important, a venit vremea să te asiguri că noua ta saltea va face față greutății tale sau a celor care o vor folosi. Indiferent de greutatea pe care o ai, noi îți recomandăm călduros o saltea care este recomandată pentru persoane mai corpolente, deoarece este important să îți iei măsuri de precauție. Așadar, sfatul nostru este să alegi un model ce poate suporta o persoană de cel puțin 100-120 kg.

Fermitatea saltelei

Există câteva nivele de fermitate pe care o saltea le poate avea. Ea poate fi: moale, medie, fermă, ultra moale și chiar extra fermă. În funcție de preferințe poți alege un model ținând cont de acest aspect. Totuși, dacă medicul tău îți recomandă un anumit tip de saltea, ai face bine să îi urmezi sfatul!

Tipul saltelei

Cea mai bună saltea poate fi determinată și de tipul ei. Pe lângă faptul că aici vorbim despre gusturile cumpărătorului în general, revenim la idee și recomandăm să ții cont de sfaturile medicului în cazul în care ai probleme de sănătate în acest sens.

Saltelele sunt de mai multe feluri, iar aici includem:

  • Saltea ortopedică cu memorie
  • Saltea cu plasă de arcuri
  • Saltea hibrid
  • Saltea gonflabilă
  • Saltea din spumă poliuretanică
  • Saltea din fibre de cocos
  • Saltea cu latex
  • Saltea cu arcuri individuale

Top cele mai bune saltele

Este absolut imposibil să realizăm un top al celei mai bune saltele, deoarece factorii de achiziție sunt foarte numeroși și țin cont de multe aspecte. Totuși, am încercat să selectăm pentru tine trei dintre cele mai populare saltele în rândul cumpărătorilor. Ți le prezentăm mai jos și sperăm ca cel puțin unul dintre modele să fie pe placul tău!

Saltea Ortopedica Medical Bio Memory Previ

Saltea Ortopedica Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh Material Aloe-Vera 14+2 PreviBRAND: Previ

TIP SALTEA: Cu Memorie

NIVEL FERMITATE: Fermă

DIMENSIUNI: 180 X 200 cm

GREUTATE MAXIMĂ/PERSOANĂ: 110 kg

Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh este o saltea ortopedică cu memorie care a primit sute de recenzii dintre cele mai pozitive, ceea ce înseamnă că avem de-a face cu un produs de o calitate superioară.

Husa acestei saltele este tratată cu aloe vera, iar greutatea maximă de personă recomandată este de 110 kg. Modelul vine și cu caracteristica specială Memory Acuagel, și îl recomandăm cu încredere fiecăruia dintre voi!

Saltea superortopedica GREEN FUTURE Viva

Saltea superortopedica GREEN FUTURE VivaBRAND: GREEN FUTURE

TIP SALTEA: Din spumă poliuretanică

NIVEL FERMITATE: Fermă

DIMENSIUNI: 180 X 200 cm

GREUTATE MAXIMĂ/PERSOANĂ: 80 kg

GREEN FUTURE Viva  este o altă saltea foarte populară în rândul cumpărătorilor. Ea vine cu o husă din poliester și este potrivită pentru două persoane. Modelul este confecționat în mare parte din spumă poliuretanică și vine cu următoarele caracteristici cheie: Antialergică, Ortopedică, Antibacteriană.

Saltea TrioFlex 13+3+2, Sleepline

BRAND: Bedding

TIP SALTEA: Cu memorie, din spumă, ortopedică

NIVEL FERMITATE: Fermă

DIMENSIUNI: 180 X 200 cm

GREUTATE MAXIMĂ/PERSOANĂ: 120 kg

Salteaua Silenta Bedding TrioFlex Sleepline este un model ce are o structură din poliuretan. Vorbim despre o saltea cu memorie, din spumă și care oferă beneficii ortopedice.

Husa acestei saltele este detașabilă, astfel ca voi să o puteți spăla ori de câte ori aveți nevoia. În plus, salteaua este antialergică și oferă și funcția de anti-alunecare!

Cele mai comune întrebări

Î: Care este cea mai bună saltea?

R: O saltea bună trebuie aleasă în funcție de toate specificațiile de mai sus. Aceasta trebuie să fie potrivită în ceea ce privește dimensiunea, dar să și ofere caracteristici ortopedice și nu numai.

Î: Saltea tare sau saltea mai moale?

R: În funcție de model, saltelele pot fi mai tari sau mai moi. Chiar dacă majoritatea preferăm un model din cea de-a doua categorie, trebuie să ne gândim la sănătatea noastră. Așadar, alegeți saltele ortopedice de calitate și, dacă aveți probleme medicale, ar fi bine să întrebați medicul în legătură cu acestea.

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă. Ei bine, te invităm să...

Apple MacBook Air 13 – Recenzii, Preț, Specificații

Laptopul MacBook Air 13 este un produs de la Apple foarte apreciat în rândul utilizatorilor. În rândurile de mai jos veți putea sa descoperiți...

Cel mai bun purificator de aer – Top, Recomandări și Sfaturi!

Probabil îți dorești pentru locuința ta cel mai bun purificator de aer, însă nu știi exact ce model să alegi. În acest articol te...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -