Cea mai bună placă de păr – Cum o alegi? Sfaturi, Păreri și TOP cele mai bune!

Îți recomand:

Motive pentru care să cumperi un tablou pentru bebeluși!

Tablourile personalizate pentru bebeluși și nou-născuți sunt cadouri adorabile și cu adevărat speciale, care pot avea un impact deosebit...

De ce să cumperi un tablou personalizat pentru cupluri?

Cumpărarea unui tablou personalizat pentru un cuplu poate fi o alegere minunată și memorabilă din mai multe motive. Iată...

Cum alegi un tablou personalizat?

Află din acest articol cum să alegi un tablou personalizat care să reflecte cu adevărat personalitatea și gusturile tale! Tablourile...

Placa de păr te ajută să ai un păr aranjat întreaga zi, fiind potrivită pentru coafuri de lungă durată, mai ales pentru că având un astfel de accesoriu îți poți îndrepta părul, dar în același timp poți să-ți faci și bucle. Dacă te gândești să-ți cumperi o placă de păr, dar nu știi ce model să alegi pentru a te asigura că profiți din plin de achiziție, te invit să citești rândurile de mai jos. Te voi învăța cum să cumperi cea mai bună placă de păr și îți voi oferi și câteva sugestii de modele. Dacă vrei să-ți poți face mai multe stiluri de coafuri, poți opta și pentru un ondulator de păr.

Cele mai bune plăci de păr din ceramică

După cum bine probabil știi, ceramica este un material ideal pentru dispozitivele de îngrijire a părului. Aceasta protejează firul contra temperaturilor ridicate și permite o ușoară alunecare.

Mai jos, poți vedea un top al plăcilor de păr din ceramică. Am selectat câteva dintre cele mai bune modele, asta pentru a te ajuta!

Placa de intins parul Remington S9600

Placa de intins parul Remington S9600

BRAND: Remington

MODEL: S9600

TEMPERATURĂ MAXIMĂ: 240 grade

Remington S9600 este una dintre cele mai apreciate plăci de păr cu înveliș ceramic, ea primind efectiv sute de recenzii pozitive de la utilizatori.

Modelul se încălzește în doar 10 secunde și poate ajunge la o temperatură de 240 grade. În plus, el oferă funcții precum: display LCD, blocare temperatură, oprire automată sau controlul temperaturii.

PRO:

 • Raport preț/calitate excelent;
 • Eficiență bună;
 • Multiple funcții.

CONTRA:

 • Nimic.

Placa de indreptat BaByliss ST226E

Placa de indreptat BaByliss ST226E

BRAND: BaByliss

MODEL: ST226E

TEMPERATURĂ MAXIMĂ: 200 grade

Următorul model recomandat este BaByliss ST226E, o placă de păr din ceramică cu un design slim, ușor de manevrat.

Aceasta oferă posibilitatea de a alege dintre 14 trepte diferite de temperatură și atinge până la 200 grade celsius.

De altfel, placa oferă funcții precum: oprire automată, cablu rotativ, dar și încălzire ultra rapidă, iar toate astea la un preț foarte bun!

PRO:

 • Preț avantajos;
 • Încălzire rapidă;
 • 14 trepte diferite.

CONTRA:

 • Utilizatorii nu se plâng de produs.

Placa de par Philips BHS675/00

BRAND: Philips

MODEL: BHS675/00

TEMPERATURĂ MAXIMĂ: 230 grade

Philips BHS675/00 este ultimul model din acest top. Placa de păr vine evident cu un înveliș ceramic, cu infuzie de Cheratina. De altfel, plăcile sunt de 10.5mm, așadar de dimesniuni generoase.

Placa propune 11 trepte de temperatură, ce poate ajunge la 230 grade. De altfel, în dotarea ei găsim: funcția de oprire automată, dar și funcția de ionizare.

PRO:

 • Ionizare;
 • Temperatură de 230 grade;
 • 11 trepte.

CONTRA:

 • Cablul destul de scurt: 1.8 metri.

Cele mai bune plăci de păr din turmalină

Dacă vă doriți o placă cu înveliș din turmalină, atunci vă invităm să descoperiți modelele mai jos prezentate. Acestea sunt și ele destul de căutate, la fel, datorită proprietăților bune pe care materialul le oferă părului.

Placa de par Remington S7710

Remington S7710

BRAND: Remington

MODEL: S7710

TEMPERATURĂ MAXIMĂ: 230 grade

Remington S7710 este a patra recomandare a noastră. Un alt model care are un preț excelent, de sub 300 RON.

Plăcile dispozitivului de îndreptat părul sunt învelite cu ceramică și turmalină, fiind de o calitate foarte bună. Modelul vine cu: control temperatură în 9 trepte, afișaj digital, oprire automată, ionizare, cablu rotativ, plăci mobile și easy lock.

PRO:

 • Funcție Ionică;
 • Afișaj digital;
 • Plăci mobile;

CONTRA:

 • Nimic raportat la oferta de preț.

Rowenta Express Liss SF4012F0

Rowenta Express Liss SF4012F0

BRAND: Rowenta

MODEL: Express Liss SF4012F0

TEMPERATURĂ MAXIMĂ: 230 grade

O altă placă cu înveliș de turmalină, dar și cu Keratin, este Rowenta Express Liss SF4012F0. Aceasta vine dotată cu plăci foltante, un ecran LCD, cablu rotativ, sistem de blocare.

Placa este ideală pentru păr umed și uscat și oferă 6 trepte de temperatură, care poate atinge un maximum de 230 grade C.

PRO:

 • Putere bună;
 • Multiple funcții;
 • Pentru păr umed și uscat.

CONTRA:

 • Raportat la preț, nimic de notat.

Placa de păr Valera Swiss’x Agility Ionic

BRAND: Valera

MODEL: Swiss’x Agility Ionic

TEMPERATURĂ MAXIMĂ: 230 grade

Ultima placă cu înveliș din turmalină, dar și ceramică, este Valera Swiss’x Agility Ionic. Vorbim despre un model profesional, ce se va încălzi în doar 20 de secunde.

Ea poate atinge temperaturi de 230 grade, ce pot fi bineînțeles setate după bunul plac. În plus, printre funcțiile deținute notăm: afișaj digital, generator de ioni și nu numai.

PRO:

 • Ionizare;
 • Controlul temperaturii;
 • Eficiență bună.

CONTRA:

 • Prețul ușor ridicat.

Cele mai bune plăci de păr profesionale

Dacă deții un salon, oferi servicii particulare de coafură sau pur și simplu consideri că ai nevoie de o placă de păr profesională, atunci ar fi bine să descoperi propunerile de mai jos.

Plăcile de păr profesionale sunt construite pentru a rezista unei utilizări dese și, evident, sunt fabricate de obicei din materiale de o calitate superioară, dar vin dotate și cu un număr ridicat de funcții.

Placa de par profesională BaByliss ST292E

Placa de par profesională BaByliss ST292E

BRAND: BaByliss

MODEL: ST292E

TEMPERATURĂ MAXIMĂ: 230 grade

BaByliss Pro Steam Ceramic Intense ST292E este o placă de păr de o calitate bună, ce vine cu un înveliș ceramic și din titan.

Aceasta oferă nu mai puțin de 10 trepte de temperatură, care poate ajunge la 230 grade celsius în doar 90 de secunde.

Placa este ideală pentru părul uscat și vine dotată cu următoarele funcții: ionizare, oprire automată și controlul temperaturii.

PRO:

 • Înveliș titanic și ceramic;
 • 10 trepte pentru temperatură;
 • Ionizare;

CONTRA:

 • Nimic.

Placa Profesionala de par Philips HPS930/00

Placa Profesionala de par Philips HPS930/00

BRAND: Philips

MODEL: HPS930/00

TEMPERATURĂ MAXIMĂ: 230 grade

Philips HPS930/00 este o altă placă de păr profesională, una cu înveliș din titan, care folosește tehnologia EHD+.

Modelul oferă controlul temperaturii și poate atinge 230 grade. În dotarea sa, găsim de altfel funcția de oprire automată, dar și cea de ionizare.

PRO:

 • Ușor de manevrat;
 • Temperatură generoasă;
 • Plăci din titan;

CONTRA:

 • Prețul este destul de ridicat.

Cum să cumperi cea mai bună placă de păr

În primul rând, trebuie să știi că plăcile sunt de mai multe feluri și diferă în funcție de trepte de temperatură, material înveliș, funcții pentru utilizatori și temperatură maximă. De asemenea, nu și de alte accesorii pentru păr care te vor ajuta să ai păr de invidiat într-un timp scurt, le găsești aici.

Trepte de temperatură

În funcție de tipul tău de părul (drept, ondulat, creț) poti alege placa de păr potrivită. Acestea au trepte de temparatură între 1 și 30.

Temperatură maximă

Plăci de păr au o temperatură cuprinsă între: 101-190 °C, 191 – 230 și peste 231 °C.

Material înveliș

Cele mai multe de pe piață sunt fabricate din ceramică, fiind cel mai bun material pentru firul de păr și având numeroase funcții despre care vom vorbi în rândurile de mai jos. În plus, există și din turmalină, titan, carbon, teflon și aluminiu.

Funcții

Plăcile de păr vin și cu numeroase funcții: control de temperatură, oprire automată, ionizare, cablu rotativ, afișaj digital, protecție supraîncălzire, infraroșu, autocurățare etc.

Temperatura maximă

O placă pentru păr poate atinge o temperatură situată între 101 – 190 grade, 191 – 230 grade sau chiar de peste 231 grade.

Noi îți recomandăm un model ce face parte din cea de-a doua categorie, aceasta fiind practic și cea mai populară de pe piață.

Top plăci pentru îndreptarea părului

Pentru a te ajuta, am realizat pentru tine un top al celor mai bune plăci de îndreptat părul! Modelele de mai jos au fost atent selectate, în funcție de raportul calitate/preț, caracteristici și opinia celor care deja le-au cumpărat!

Placa de par Remington Shine Therapy S8500

Remington Shine Therapy S8500

BRAND: Remington

MODEL: Shine Therapy S8500

TEMPERATURĂ MAXIMĂ: 230 grade

Remington Shine Therapy S8500 este o placă de îndreptat părul ieftină, dar bună, ce are un preț de sub 200 RON și care a primit sute de recenzii pozitive.

Modelul vine dotat cu un display LCD pe care va fi afișată temperatura. El propune 9 trepte diferite, ce pot ajunge la 230 grade, iar asta în doar 15 secunde.

Placa vine cu funcția de oprire automată, deci nu trebuie să îți faci griji pentru situația în care o uiți aprinsă.

PRO:

 • Preț avantajos;
 • Display LCD;
 • Timp rapid de încălzire.

CONTRA:

 • În raport cu prețul, nimic.

Placa de par BaByliss Diamond ST327E

BaByliss Diamond ST327E

BRAND: BaByliss

MODEL: Diamond ST327E

TEMPERATURĂ MAXIMĂ: 235 grade

Ultima, dar nu cea din urmă, este placa de păr BaByliss Diamond ST327E. Aceasta poate fi încălzită până la temperatura de 235 grade și permite setarea a 6 trepte diferite.

Modelul vine cu plăci din ceramică și poate fi utilizat atât pe păr uscat, cât și pe păr umed. În plus, în dotarea lui găsim: mecanism de blocare, funcția de oprire automată, ecran digital.

PRO:

 • Plăci slim;
 • Temperatură bună;
 • Plăci ceramice.

CONTRA:

 • Puține funcții.

Placa de par Rowenta SF7510F0

Placa de par Rowenta SF7510F0

BRAND: Rowenta

MODEL: SF7510F0

TEMPERATURĂ MAXIMĂ: 200 grade

Rowenta SF7510F0 vine dotată cu funcții diverse, printre care: controlul temperaturii, afișaj digital, oprire automată, plăci mobile, dar și onizare.

Placa este de o calitate bună. Ea poate atinge 200 grade și se va încălzi în 15 secunde. Recomandăm modelul cu încredere!

PRO:

 • Diferite funcții;
 • Ionizare;
 • Încălzire rapidă.

CONTRA:

 • Temperatură scăzută.

Plăci de păr ieftine

Am selectat pentru voi trei modele de plăci de păr ce au un preț mic de achiziție. Totuși, ne-am uitat și la calitatea lor, astfel că am găsit produse ce merită achiziționate!

Remington S1005

Remington S1005

BRAND: Remington

MODEL: S1005

TEMPERATURĂ MAXIMĂ: 230 grade

Rowenta SF1512

BRAND: Rowenta

MODEL: SF1512

TEMPERATURĂ MAXIMĂ: 200 grade

BaByliss Diamond ST325E

BRAND: BaByliss

MODEL: Diamond ST325E

TEMPERATURĂ MAXIMĂ: 230 grade

Cum îți îndrepți părul corect?

 • Aprinde placa de păr și setează temperatura dorită;
 • Așteaptă până când placa va atinge gradele setate de tine;
 • Alege câte o șuviță de păr și apuc-o cu plăca cât mai aproape de rădăcină;
 • Trage ușor placa spre exterior;
 • Atenție! NU ține placa încinsă prea mult pe păr, există riscul să îl degradezi;
 • Ai grijă să nu te arzi în timpul utilizării, vorbim despre temperaturi ce ating chiar și peste 230 grade;
 • Folosește placa de păr cât mai rar, deoarece există riscul ca părul tău să se deterioreze.

Cum alegi placa de păr?

O placă din ceramică este mai blândă cu firul de păr. Dacă acesta este este rar și subțire, îți recomand să folosești un dispozitiv cu o temperatură sub 200 °C.  În plus, o placă trebuie să aibă neapărat următoarele control de temperatură, oprire automată, ionizare, cablu rotativ și protecție supraîncălzire.

Cele mai comune întrebări

Î: Cum îți îndrepți părul eficient?

R: Încălzește placa de păr la temperatura dorită. Odată ce aceasta va fi atinsă, ia câte o șuviță de păr și prinde-l atent între plăci. Trage de la bază către exterior, însă fără să ții prea mult placa pe păr. Ai grijă să nu te arzi, deoarece plăcile pot depăși cu mult temperatura de 200 grade.

Î: Este sănătoasă placa de păr?

R: Folosirea unei plăci de păr mult prea des poate duce la degradarea acestuia. De aceea, îți recomandăm să o folosești rar, în special la ocazii speciale, și respectând întotdeauna sfaturile producătorului.

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Motive pentru care să cumperi un tablou pentru bebeluși!

Tablourile personalizate pentru bebeluși și nou-născuți sunt cadouri adorabile și cu adevărat speciale, care pot avea un impact deosebit...

De ce să cumperi un tablou personalizat pentru cupluri?

Cumpărarea unui tablou personalizat pentru un cuplu poate fi o alegere minunată și memorabilă din mai multe motive. Iată câteva motive pentru care ar...

Cum alegi un tablou personalizat?

Află din acest articol cum să alegi un tablou personalizat care să reflecte cu adevărat personalitatea și gusturile tale! Tablourile personalizate au devenit din ce...

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală pentru orice casă, deoarece niciodată...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -