Cea mai bună periuță de dinți electrică – Top periuțe, Ghid și Recenzii!

Îți recomand:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă....

Vrei să îți cumperi cea mai bună periuță de dinți electrică? Mai întâi, informează-te! Periuța de dinți electrică te ajută să ai o dantură frumoasă și sănătoasă. Aceasta curăță foarte bine dinții, reduce placa și inflamațiile gingiilor, previne apariția cariilor, dar sunt și ușor de folosit.

Dacă îți dorești să ai grijă de dantura ta și să te speli rapid pe dinți, ar trebui să te gândești să achiziționezi un astfel de dispozitiv. Studii recente au demonstrat că aceste periuțele de dinți electrice curăță mai eficient datura decat cele normale.

Periuțe electrice pentru copii

Ești în căutarea celei mai bune periuțe electrice pentru copii? Consultă topul nostru! Acestea sunt special concepute pentru cei mici, fiind evident de dimensiuni reduse și dotate cu capete mai mici, care au peri moi, ce nu vor răni gingiile.

Periuta de dinti electrica Oral-B Teen

Periuta de dinti electrica Oral-B Teen

BRAND: Oral-B

MODEL: Teen

Oral-B Teen este o periuță de dinți electrică special concepută pentru copii și adolescenți, fiind poate una dintre cele mai apreciate din această categorie.

Ea oferă 40000 pulsații/minut și 8800 oscilații/minut. Ea vine cu trei programe diferite și două capete. În plus, folosește tehnologia de curățare 3D.

Printre alte funcții deținute, enumerăm: timer, senzor de presiune, indicator pentru baterie, dar și funcția Bluetooth, asta pentru ca voi să puteți supraveghea procesul de spălare direct pe telefonul mobil!

PRO:

 • Multiple funcții;
 • Număr generos de pulsații și oscilații;
 • Preț avantajos.

CONTRA:

 • Nimic.

Periuta de dinti electrica FOREO ISSA mini 2

BRAND: FOREO

MODEL: ISSA mini 2

FOREO ISSA mini 2 este o periuță electrică de dinți de mici dimensiuni, ce poate fi achiziționată în multiple culori.

Ea oferă tipul de mișcare sonică și un număr de până la 9000 pulsații/minut. Aceasta oferă beneficii de curățare, masaj și de îngrijire a gingiilor. În plus, periuța poate fi încărcată printr-un simplu cablu USB.

PRO:

 • Timer;
 • Număr bun de pulsații;
 • Ușor de transportat.

CONTRA:

 • Prețul ridicat.

Periuta de dinti electrica Oral-B D100

Periuta de dinti electrica Oral-B D100

BRAND: Oral-B

MODEL: D100

O altă periuță electrică pentru copii este Oral-B D100. Modelul vine în multiple variante, tematica fiind cele mai cunoscute personaje din filmele animate pentru copii.

Modelul oferă 2 programe diferite și vine cu 4 stickere incluse. Acesta folosește funcția de curățare 2D și propune până la 7600 de mișcări oscilante pe minut.

PRO:

 • Preț accesibil;
 • 2 Programe;
 • Design atractiv.

CONTRA:

 • Un singur capăt inclus.

Cum alegi o periuță de dinți electrică

Există numeroase modele pe piață, acestea diferă între ele în funcție de duritatea perilor, tipul de mișcare, funcții și număr de programe. Cum știi că ai ales cea ami bună periuță de dinți electrică? Îți recomand să citești informațiile de mai jos.

Duritate peri

Periuța electrică are diferite tipuri de peri, în funcție de duritate aceștia sunt: foarte duri, duri, medii, moi si foarte moi. Așadar, în funcție de preferințele tale, dar și de indicațiile pe care un medic stomatolog ți le poate oferi, optează pentru o periuță electrică în funcție de acest criteriu.

Tipul de mișcare

O periuță de dinți electrică poate funcția folosind patru tipuri de mișcare diferite: oscilare, pulsare, sonică sau ultrasonică.

Cele mai comune modele folosesc mișcarea prin oscilare, așa cum era de așteptat. Practic, aceasta se referă la rotirea capului periuței.

Funcții

Periuțele electrice pot avea diferite funcții, printre acestea se numără: timer, indicator baterie, senzor presiune, dar și display. Îți recomandăm călduros să alegi o periuță electrică dotată cu cât mai multe dintre acestea, deoarece ele pot deveni extrem de utile.

Număr de programe

Îți dorești să ai posibilitatea să alegi modul în care să-ți curețe dinții? Periuțele electrice pot avea chiar 6 programe de curățare.

De altfel, ar fi bine să cumperi o periuță electrică ce îți oferă cât mai multe trete de intensitate, asta pentru ca tu să o folosești pe cea mai potrivită pentru dantura ta.

Top periuțe cele mai bune periuțe electrice

Iată o listă cu unele dintre cele mai bune periuțe de dinți electrice, ținând cont de numărul de programe, raport calitate/preț, funcții și review-urile persoanelor care au folosit deja produsul. În plus, te invităm să citești articolul nostru dedicat celui mai bun irigator bucal!

Periuta de dinti electrica Oral-B Genius 9000

Periuta de dinti electrica Oral-B Genius 9000BRAND: Oral-B

MODEL: Genius 9000

Oral-B Genius 9000 este o periuță de dinți electrică premium, dedicată chiar și celor mai pretențioși dintre cumpărători.

Aceasta vine cu 4 capete diferite și oferă nu mai puțin de 6 programe. Beneficiile oferite sunt: albirea și curățarea dinților, dar și îngrijirea gingiilor. Modelul vine dotat și cu display, indicator de baterie, dar și cu senzori de presiune.

În plus, împreună cu această periuță electrică, veți mai primi și: încărcător, suport, cutie pentru transport și suport pentru oglindă.

PRO:

 • Multiple programe;
 • 4 capete;
 • Funcții Smart.

CONTRA:

 • Prețul ridicat, însă corect raportat.

Periuta de dinti electrica Philips Sonicare DiamondClean HX9372/04

Periuta de dinti electrica Philips Sonicare DiamondClean HX9372/04BRAND: Philips

MODEL: Sonicare DiamondClean HX9372/04

O altă periuță de dinți electrică de o foarte bună calitate este modelul Philips Sonicare DiamondClean HX9372/04. Acesta oferă nu mai puțin de 31000 mișcări de curățare pe minut și oferă 5 moduri diferite.

Împreună cu periuța veți primi 2 capete, încărcător, cutie de transport, dar și un pahar gradat.

Printre funcțiile oferite de periuță se numeră mișcările sonice și timer-ul. Modelul oferă beneficii precum albire, curățare, masaj, îndepărtarea petelor și îngrijirea gingiilor.

PRO:

 • 5 moduri;
 • 31000 mișcări;
 • 2 capete;

CONTRA:

 • Nimic.

Periuta de dinti electrica Oral-B PRO 750 3D White

BRAND: Oral-B

MODEL: PRO 750 3D White

Ultima periuță electrică din topul nostru se numește Oral-B PRO 750 3D White, fiind un model cea mai ieftin, care a primit zeci de recenzii pozitive.

Dispozitivul vine cu o trusă de călătorie și încărcător special. Modelul oferă o curățare a dinților 3D și suportă 40000 pulsații/minut și 8800 oscilații/minut.

Oral-B PRO 750 3D White vine cu funcția timer, dar și cu cea de indicare al nivelului bateriei. O recomandăm în primul rând datorită raportului calitate/preț.

PRO:

 • Raport preț/calitate bun;
 • Trusă de călătorie;
 • 40000 pulsații/minut.

CONTRA:

 • Nimic de notat.

Periuțe electrice de dinți ieftine

Am selectat pentru tine și trei periuție electice de dinți ieftine. Produsele, deși au un preț accesibil, au primit recomandări bune din partea utilizatorilor. Te invităm să le descoperi și tu!

Dr. Mayer Travel GTS2005T

Dr. Mayer Travel GTS2005T

BRAND: Dr. Mayer

MODEL: Travel GTS2005T

ORAL-B Pro expert DB4.010

ORAL-B Pro expert DB4.010

BRAND: ORAL-B

MODEL: Pro expert DB4.010

Dr. Mayer GTS1050

BRAND: Dr. Mayer

MODEL: GTS1050

Cum folosești o periuță electrică de dinți?

 • Asigură-te că nivelul bateriei/acumulatorului este unul ce îți va permite să folosești în condiții optime periuța. Dacă acesta este scăzut, poate afecta procesul de curățare;
 • Dacă produsul o permite, setează o putere acceptabilă pentru tine. Dacă ea va fi prea mare, există riscul să-ți rănești gingiile;
 • Nu uita să respecți întocmai programul de curățare pe care producătorul îl recomandă;
 • Spală periuța după fiecare utilizare;
 • Atunci când perii capătului s-au tocit, ia în considerare înlocuirea acestuia.

Recomandări periuță de dinți electrică

Dacă ai dinții sensibili îți recomandăm să optezi pentru o periuță cu peri moi sau foarte moi, iar dacă nu te confrunți cu astfel de probleme, poți să achiziționezi una cu peri duri sau medii.

Cu cât dispozitivul are mai multe funcții, și programe cu atât te vei putea să-l folosești mai ușor și să te bucuri de o dantură curată și sănătoasă.

Cele mai multe periuțe electrice au acumulatori care țin aproximativ 50 de minute și necesită un timp de încărcare de maxim 15 ore. Un periaj durează 2 minutea, ceea ce înseamnă că va trebui să o încarci doar o dată pe săptămână.

În plus, îți recomandăm să achizționezi o periuță cu indicator baterie, astfel o să știi singur când se descarcă și nu vei fi luat prin surprindere atunci când ești grăbit.

Cele mai comune întrebări

Î: Ce avantaje oferă o periuță de dinți electrică?

R: Periuțele electrice de dinți sunt în principiu mai eficiente decât cele clasice. Acestea oferă o mișcare uniformă și un număr de rotații fix/minut. Așadar, curățarea dințiilor se va face mult mai bine, iar asta nu poate fi decât un atu.

Î: Ce periuță eletrică de dinți să alegi?

R: Pe lângă sfaturile de mai sus, poți alege o periuță electrică și în funcție de destinația lor Adulți/Copii. În plus, în funcție de preferințe, poți cumpăra o periuță electrică ce vine dotată cu tot felul de funcții ajutătoare. Fă o listă cu caracteristicile pe care ți le dorești, apoi consultă lista modelelor și cumpără-l pe cel mai potrivit nevoilor tale!

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă. Ei bine, te invităm să...

Apple MacBook Air 13 – Recenzii, Preț, Specificații

Laptopul MacBook Air 13 este un produs de la Apple foarte apreciat în rândul utilizatorilor. În rândurile de mai jos veți putea sa descoperiți...

Cel mai bun purificator de aer – Top, Recomandări și Sfaturi!

Probabil îți dorești pentru locuința ta cel mai bun purificator de aer, însă nu știi exact ce model să alegi. În acest articol te...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -