Cea mai bună Perie Rotativă – Topul specialiștilor, Recenzii și Sfaturi!

Îți recomand:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă....

Vrei ca părul tău să arate minunat în orice moment al zilei? Alege să achiziționezi un dispozitiv pentru a-l aranja ușor și rapid. Citește sfaturile din rândurile de mai jos pentru a alege cea mai bună perie rotativă.

Cele mai bune Perii Rotative din Ceramică

Îți prezentăm mai jos trei modele de perii rotative pentru păr ce vin dotate cu un înveliș din ceramică. Am ales doar produsele care se bucură de recenzii pozitive din partea utilizatorilor și care oferă un raport calitate/preț avantajos.

Perie rotativa Remington Keratin Protect AS8810

Perie rotativa Remington Keratin Protect AS8810BRAND: Remington

MODEL: Keratin Protect AS8810

PUTERE: 1000 W

Remington Keratin Protect AS8810 este ultima perie rotativă din topul nostru. Vorbim despre un model de 1000 W ce are înveliș din ceramică. Acestapoate fi utilizat atât pe păr uscat, cât și pe păr umed și vine cu funcțiile de ondulare și uscare.

Peria vine cu următoarele opțiuni: aer rece, intensitate reglabilă, capete interschimbabile, cablu rotativ, schimbare sens rotație și nu numai.

Recomandăm cu mult drag peria Remington Keratin Protect AS8810 tuturor celor care își doresc un produs ieftin și de calitate.

PRO:

 • Preț avantajos;
 • 3 Accesorii incluse;
 • Cablu rotativ.

CONTRA:

 • Nimic raportat la preț.

Perie rotativa Rowenta Brush Activ’ Premium Care CF9540

Perie rotativa Rowenta Brush Activ' Premium Care CF9540BRAND: Rowenta

MODEL: Brush Activ’ Premium Care CF9540

PUTERE: 1000 W

Rowenta Brush Activ’ Premium Care CF9540 este a doua perie rotativă de păr pe care o recomandăm. Vorbim despre un model dotat cu înveliș ceramic, ce oferă o putere de 1000 W.

Produsul deține 2 trepte de viteză și 2 trepte pentru temperatură. Împreună cu el veți primi 2 perii diferite. O altă caracteristică interesantă a acestei perii rotative, este dată de faptul că ea vine cu funcția de ionizare.

PRO:

 • 2 Trepte de temperatură;
 • 2 Perii;
 • Înveliș ceramic.

CONTRA:

 • Nimic de notat.

Perie rotativa Philips Dynamic Volume HP8654/00

Perie rotativa Philips Dynamic Volume HP8654/00

BRAND: Philips 

MODEL:Dynamic Volume HP8654/00

PUTERE: 1000 W

Philips Dynamic Volume HP8654/00 este o perie rotativă foarte apreciată de cumpărători, care i-au acordat un număr generos de recenzii pozitive.

Modelul oferă o putere de 1000 W și propune 2 viteze diferite, dar și 3 trepte de temperatură. Învelișul este unul ceramic, iar printre principalele caracteristici mai notăm: schimbarea sensului de rotație, capete interschimbabile, funcție de ondulare și uscare.

PRO:

 • Funcție de uscare;
 • 3 trepte de temperatură;
 • 2 viteze.

CONTRA:

 • Mânerul gros.

Cum alegi cea mai bună perie rotativă

Periile rotative te ajută să-ți îndrepți părul, dar și să creezi bucle perfecte, în funcție de coafura pe care ți-o dorești în ziua respectivă. Spre deosebire de o perie normală, acest accesoriu iti ofera volum și textură, fapt ce poate fi îndeplinit de modelul clasic. Majoritatea sunt confecționate din ceramică, deorece acest material nu afectează firul de păr, dar există și din plastic, turmalină sau ABS.

Capete incluse

Majoritatea periilor rotative au 2 capete incluse, dar există și excepții cu 1, 3, 4 sau 5. În funcție de ce coafuri îți dorești să faci poți alege numărul acestora.

Funcții

Perii rotative au numeroase funcții, printre acestea se numără: ionizare, capete interschimbabile, aer rece, cablu rotativ, control temperatură, intensitate reglabilă și protecție supraîncălzire. Posibilitatea de a regla temperatură este foarte importantă deoarece persoanele cu firul gros vor avea nevoie de un aer mai cald, iar cele cu firul subțire de unul mai rece pentru a nu-si deteriora părul.

Putere

Periile rotative au puterea sub 500 W, între 500 -1000 W sau 1001 W – 1500 W. Cu cât puterea este mai mare, cu atât capacitatea dispozitivelor crește.

Te întrebi care este cea mai bună perie rotativă pentru tine? Te sfătuim să ții cont de informațiile prezentate mai sus și să alegi un dispozitiv din ceramică, cu cel puțin trei funcții și cu o putere cuprinsă între 500 – 1000 W.

Treptele de temperatură

Este indicat, atunci când îți dorești să cumperi o perie rotativă de păr, să alegi un model care îți oferă posibilitatea de a seta temperatura manual. Așadar, îți recomandăm să alegi o perie ce vine cu mai multe trepte de temperatură. Cele mai multe dintre modele permit setarea a 2 nivele diferite.

Materialul

Nu în ultimul rând, trebuie să știi faptul că periile rotative pot fi fabricate cu un material din ceramică, plastic, turmalină sau cromat.

Precum în cazul ondulatoarelor de păr, periile rotative cele mai comune folosesc ceramica, asta deoarece materialul oferă proprietăți multiple pentru păr, protejându-l împotriva temperaturii ridicate.

Top perii de păr electrice rotative

Acum că ai citit care sunt principalele criterii de selecție a unei perii rotative de calitate, te invităm să descoperi un top al unora dintre cele mai bune modele. Am ținut cont de toate aspectele menționate mai sus, de opinia utilizatorilor, dar și re raportul calitate/preț.

Perie Rotativa Philips HP8664/00

Perie Rotativa Philips VolumeBrush HP8664/00

BRAND: Philips 

MODEL: HP8664/00

PUTERE: 1000 W

Philips HP8664/00 este un model de perie electrică rotativă foarte căutat, asta pentru că face parte din categoria celor mai bune produse de acest gen.

Avem de-a face cu perie ce vine cu un înveliș din ceramică, ce oferă funcții de ondulare și uscare. Ea oferă de altfel și specificații precum: cârlig de agățare, cablu pivotant, schimbarea sensului de rotație.

Modelul vine împreună cu 2 capete interschimbabile și oferă 3 trepte de temperatură, dar și 2 trepte de viteză.

PRO:

 • Multiple capete;
 • Trei trepte pentru temperatură;
 • Preț corect.

CONTRA:

 • Nimic de scos în evidență.

Perie rotativa Rowenta CF9530

Perie rotativa Rowenta CF9530

BRAND: Rowenta

MODEL: CF9530

PUTERE: 1000 W

Următoarea perie recomandată este Rowenta CF9530, un model ceva mai ieftin, dar la fel de apreciat și de calitativ.

Precum produsul de mai sus și cel de față are o putere de 1000 W. El oferă două trepte de temperatură și de viteză, dar și funcția de ionizare.

Aparatul vine cu două perii ce pot fi schimbate, iar învelișul este unul ceramic. Recomandăm cu încredere modelul!

PRO:

 • Înveliș ceramic;
 • Preț bun;
 • Ușor de manevrat.

CONTRA:

 • Nimic de obiectat.

Perie rotativa BaByliss AS510E

Perie rotativa BaByliss AS510E

BRAND: BaByliss

MODEL: AS510E

PUTERE: 650 W

Ultima perie rotativă din topul nostru, dar nu cea din urmă, este modelul BaByliss AS510E. Aceasta oferă funcții de îndreptare, ondulare și uscare, fiind ideală atât pentru părul uscat, cât și pentru cel umed.

Materialul învelișului este ceramamica, iar, pe lângă asta, perie ne oferă următoarele caracteristici: cablu rotativ, 2 capete incluse, ionizare, aer rece, controlul temperaturii, schimbarea sensului de rotație și nu numai.

PRO:

 • Funcționare silențioasă;
 • Foarte ușor de folosit;
 • Multiple funcții.

CONTRA:

 • Nimic raportat la oferta de preț.

Perii rotative ieftine

Dacă nu vreți să investiți mult într-o perie rotativă, vă recomand să descoperiți modelele de mai jos. Am făcut o selecție de produse ieftine, dar de calitate, ce vă vor încânta cu siguranță!

Perie rotativa BaByliss AS510E

BRAND: Rowenta

MODEL: CF9110

PUTERE: 800 W

Perie rotativa BaByliss AS531E

Perie rotativa BaByliss AS531E

BRAND: BaByliss

MODEL: AS531E

PUTERE: 700 W

Cum folosești o perie rotativă?

 • În primul rând, asigură-te de modul în care peria ta rotativă poate fi utilizată: pe păr umed sau pe păr uscat;
 • Aprinde peria și setează temperatura dorită. Îți recomandăm să folosești o treaptă inferioară pentru început, dar și o viteză scăzută.
 • Alege o șuvință de păr și înfășoar-o pe rotorul perii rotative, până la apropierea rădăcinii;
 • Ține șuvița de păr cel puțin 10 secunde în poziția amintită;
 • Apoi, trebuie doar să îndepărtezi ușor peria;
 • NU îți face griji dacă buclele dorite nu se vor arăta din prima. Exersează și cu timpul îți vei coafa singură părul!

Întrebări Frecvente

Î: La ce ajută funcția de ionizare la o perie rotativă?

R: Funcția de ionizare este foarte utilă! Aceasta are rolul de a proteja firele de păr și ajută la descurcarea acestuia. Așadar, recomandăm cu încredere ca peria rotativă pe care o cumperi să vină dotată cu funcția de ionizare!

Î: Ce material trebuie să aibă peria rotativă?

R: Probabil că cel mai bun material pentru o perie rotativă este ceramica. Acesta protejează de asemenea firele de păr și este durabil. Totuși, ai grijă să nu zgârii suprafața lui, deoarece poți să scazi din performanțele dispozitivului.

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă. Ei bine, te invităm să...

Apple MacBook Air 13 – Recenzii, Preț, Specificații

Laptopul MacBook Air 13 este un produs de la Apple foarte apreciat în rândul utilizatorilor. În rândurile de mai jos veți putea sa descoperiți...

Cel mai bun purificator de aer – Top, Recomandări și Sfaturi!

Probabil îți dorești pentru locuința ta cel mai bun purificator de aer, însă nu știi exact ce model să alegi. În acest articol te...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -