Cea mai bună mașină de tocat carne electrică – Top modele, Recenzii și Ghid!

Îți recomand:

Motive pentru care să cumperi un tablou pentru bebeluși!

Tablourile personalizate pentru bebeluși și nou-născuți sunt cadouri adorabile și cu adevărat speciale, care pot avea un impact deosebit...

De ce să cumperi un tablou personalizat pentru cupluri?

Cumpărarea unui tablou personalizat pentru un cuplu poate fi o alegere minunată și memorabilă din mai multe motive. Iată...

Cum alegi un tablou personalizat?

Află din acest articol cum să alegi un tablou personalizat care să reflecte cu adevărat personalitatea și gusturile tale! Tablourile...

Vrei să achiziționezi cea mai bună mașină de tocat carne pentru acasă? Citește acest articol-ghid și află cum alegi un model bun și ieftin. Te ajutăm cu sfaturi utile, dar și cu un top 3 cele mai bune mașini de tocat.

Recomandări mașini de tocat bune

Pentru a te ajuta să alegi un model în funcție de bugetul tău, îți propunem trei mașini de tocat carne electrice de calitate.

[table id=18 /]

Top cele mai bune mașini de tocat carne

În continuare te invităm să descoperi un top al celor mai bune mașini de tocat. Am ținut cont în primul rând de raportul preț/calitate al produselor, dar și de opiniile celor care le-au cumpărat în trecut.

Masina de tocat carne Bosch MFW45020

Masina de tocat carne Bosch MFW45020

Bosch MFW45020 este o mașină de tocat carne foarte apreciată. Modelul propune o putere de 1600 W și poate toca până la 2.6 kg/minut.

Împreună cu aparatu veți primi: accesoriu împingere, accesoriu pentru cârnați, dar și accesoriu Kebbe.

Masina de tocat Heinner MG-2100SS

Masina de tocat Heinner MG-2100SS

Heinner MG-2100SS are o putere de 2100 W și vină dotată cu lame din inox.

Mașina dețin 2 site diferite, dar și accesorii diverse, precum: pentru împingere, pentru cârnați și pentru suc de tomate.

Masina de tocat Philips HR2721/00

Masina de tocat Philips HR2721/00

Philips HR2721/00 are o putere de 1800 W. Această mașină de tocat carne poate procesa până la 2.3 kilograme pe minut.

Modelul dețină 3 discuri de feliere și 2 site diferite cu găuri de 5, respectiv 8 mm. Împreună cu mașina de tocat veți primi: accesoriu pentru cârnați, Kbbe, accesoriu pentru feliere, dar și pentru stoarcerea fructelor și legumelor.

Cum alegi cea mai bună mașină de tocat carne

Chiar dacă deții un blender sau un robot de bucătărie, pentru a toca carne ai nevoie de o mașină specială. Aceste dispozitive sunt special construite și nu se vor strica atunci când vei alege să toci carne pentru sarmale, cârnați, chiftele sau orice alt preparat gustos pe care vrei să îl gătești.

Capacitatea de mărunțire/tocare

O mașină de tocat se alege în primul rând în funcție de capacitatea sa de mărunțire. Practic, vorbim despre eficiența produsului. Cele mai multe dintre modele pot toca între 1.5 și 2 kilograme de carne pe minut, dar vei găsi pe piață și dispozitive capabile să facă față unei cantități de peste 2 kilograme/minut.

Materialul

Dacă vrei cea mai bună mașină de tocat, atunci aceasta trebuie să fie bineînțeles fabricată din materiale de calitate, durabile, ce îi vor oferi o durată lungă de viață. Deși multe dintre produse sunt fabricate în general din plastic, noi te sfătuim să alegi un dispozitiv care are la bază materiale precum aluminiu, fontă, inox sau metal.

Utilizarea mașinii de tocat

Pentru acasă va trebui să achiziționezi o mașină de tocat carne concepută pentru utilizarea rezidențială. Aceste modele fac față cu brio unui volum scăzut de utilizare.

Totuși, dacă deții un restaurant și ai un flux ridicat de tocare a cărnii, atunci trebuie să cumperi o mașină de tocat comercială. Modelele din această categorie sunt în general ceva mai scumpe!

Puterea

Un alt aspect foarte important în alegerea unei mașini de tocat de o calitate bună, este puterea. Aceste dispozitive au în general motoare destul de eficiente, asta pentru a face față densității cărnii. Sfatul nostru este ca nou ta mașină de tocat carne să aibă o putere de cel puțin 1600 W, dar nu ar strica una ce dezvoltă 2000 W.

De ce să mai ții cont la achiziție

Accesorii

Cea mai bună mașină de tocat trebuie să vină dotată cu cât mai multe accesorii, care să te ajute în activitățile de gătit. Printre cele mai importante dintre ele, noi amintim: accesoriu pentru împingere, accesoriu pentru cârnați, accesoriu pentru suc de tomate (bulion), accesorii pentru feliat, accesoriu pentru măcinat cafea sau alte boabe.

Sita

Sita unei mașini de tocat poate fi și ea de mai multe feluri. Aici ne referim în special la dimensiunile găurii, care pot fi în general de 2/8 mm. Este bine ca modelul cumpărat să fie dotat cu mai multe site.

Cuțitele mașinii de tocat

Nu în ultimul rând, asigură-te că mașina ta de tocat va fi dotată cu cuțite de calitate. În general, este bine ca acesta să fie fabricat din inox și să aibă 2 fețe pentru tăiere.

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Motive pentru care să cumperi un tablou pentru bebeluși!

Tablourile personalizate pentru bebeluși și nou-născuți sunt cadouri adorabile și cu adevărat speciale, care pot avea un impact deosebit...

De ce să cumperi un tablou personalizat pentru cupluri?

Cumpărarea unui tablou personalizat pentru un cuplu poate fi o alegere minunată și memorabilă din mai multe motive. Iată câteva motive pentru care ar...

Cum alegi un tablou personalizat?

Află din acest articol cum să alegi un tablou personalizat care să reflecte cu adevărat personalitatea și gusturile tale! Tablourile personalizate au devenit din ce...

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală pentru orice casă, deoarece niciodată...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -