Cea mai bună Mașină de Spălat Vase – Sfaturi, Păreri, Opțiuni și Modele de TOP!

Îți recomand:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă....

Te întrebi cum să cumperi cea mai bună mașină de spălat vase? Noi ne-am gândit la tine și am pregătit un ghid prin care să te ajutăm! Îți vom expune cele mai importante caracteristici ale acestor electrocasnice, dar și care sunt cele mai bune dintre modele.

Cum alegi cea mai bună mașină de spălat vase

Câți dintre noi nu s-au săturat de monotonia spălatului de vase? Din ce în ce mai multe persoane apelează la un ajutor, iar acesta constă într-o mașină de spălat vase! Înainte de a cumpăra un astfel de produs, ar trebui să ai în vedere caracteristicile ce urmează.

Capacitatea mașinii de spălat vase

În funcție de nevoile tale, mai precis de volumul de vase pe care trebuie să-l speli zilnic, îți recomandăm să alegi o mașină cu o capacitate suficientă! Acestea vin cu până la 7 seturi de vase, între 7 și 10, ître 10 și 13, dar și cu o capacitate de peste 13 seturi. Cele mai multe dintre modele oferă un volum de încărcare de la 10 la 13 seturi.

Recomandări mașină de spălat vase cu capacitate de 10-13 seturi

Bosch SMS46GI05E Indesit DFG15B10 Electrolux ESF5511LOW
Bosch SMS46GI05E Indesit DFG15B10 Electrolux ESF5511LOW
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Numărul de programe oferite

Cea mai bună mașină de spălat vase trebuie să-ți ofere cât mai multe programe pentru spălare, deoarece astfel vei fi sigur că orice murdărie va putea fi îndepărtată fără probleme. Cele mai comune dintre produse oferă un număr de 6, 7 sau 8 programe, acestea fiind în general suficiente.

Numărul de coșuri

Mașinile de spălat vase sunt dotate cu coșuri metalice, care te ajută să ordonezi și să încarci într-un mod corect vasele. Ei bine, noi îți sugerăm să cumperi un model care deține cel puțin două. Desigur, în funcție de preferințe, vei găsi mașini ce vin cu 1, 3, dar și cu 4 coșuri.

Opțiunile mașinii de spălat vase

Printre altele, atunci când achiziționezi o mașină pentru spălat vase, trebuie să te gândești și la opțiunile ei. Acestea sunt diverse, însă cele mai interesante par a fi: opțiunea de încărcare la jumătate, programul rapid, controlul digital sau ecranul LCD/LED.

Top cele mai bune mașini de spălat vase

Acum că ai aflat care sunt caracateristicile unei mașini de spălat vase de calitate, nu-ți mai rămâne decât să alegi modelul dorit. Nu uita să măsori înainte spațiul, pentru a nu cumpăra un dispozitiv prea mare sau prea mic. Dacă mobilierul este unul modern, atunci ar fi bine să te orientezi către o mașină de spălat vase incorporabilă.

Masina de spalat vase Whirlpool ADP 301 IX

Masina de spalat vase Whirlpool ADP 301 IXBRAND: Whirlpool

MODEL: ADP 301 IX

CAPACITATE ÎNCĂRCARE: 10 seturi

NUMĂR PROGRAME: 6

Ei bine, Whirlpool ADP 301 IX este o mașină de spălat vase care arată bine! Ea impresionează de-a dreptul la capitolul design, venind în culoarea inoxului, completat de un panou de comandă digital de culoare neagră.

Modelul permite spălarea a 10 seturi de vase într-o singură rundă și a fost dotată cu 6 programe speciale. Printre cele mai interesante opțiuni pe care le deține, se numără: Siguranță copii, programare întârziată de până la 24 ore, program intensiv, opțiune încărcare la jumătate, indicator sare, afișare timp rămas, Clasa A+.

Recomandăm acest model fără rețineri, deoarece vorbim despre unul foarte apreciat în rândul celor care deja l-au achiziționat.

Masina de spalat vase compacta Bosch SKS51E28EU

Masina de spalat vase compacta Bosch SKS51E28EUBRAND: Bosch

MODEL: SKS51E28EU

CAPACITATE ÎNCĂRCARE: 6 seturi

NUMĂR PROGRAME: 5

Dacă sunteți în căutarea unei mașini de spălat vase care nu ocupă mult spațiu, atunci Bosch SKS51E28EU este un model pe care trebuie să îl luați în considerare.

Vorbim despre un electrocasnic compact, de doar 55 cm, care se va integra perfect în orice bucătărie. Ea oferă posibilitatea de a spăla 6 seturi de case și vine dotată cu 5 nivele de temperatură, senzor de încărcare, indicator sare, uscare intensivă, program rapid, senzor de inundare, asistare dozaj detergent. Așadar, vorbim despre o mașină de spălat vase foarte bine dotate, care are de asemenea și un preț destul de bun!

Masina de spalat vase Indesit DFG15B10

BRAND: Indesit

MODEL: DFG15B10

CAPACITATE ÎNCĂRCARE: 13 seturi

NUMĂR PROGRAME: 5

Încheiem acest top cu mașina de spălat vase Indesit DFG15B10, una care a primit doar recenzii pozitive din partea celor care au cumpărat-o. Ea este foarte spațioasă, având o capacitate de încărcare de 13 seturi și a fost dotată cu 5 programe diferite.

În plus, modelul nu consumă mult curent, el utilizând clasa energetică A+. Printre altele, vă veți mai bucura de funcții precum: program intensiv, protecție inundație, program rapid, indicator pentru sare, dar și un program Eco.

Prețul la care Indesit DFG15B10 poate fi cumpărată este de sub 1700 RON, așadar recomandăm produsul cu multă încredere fiecăruia dintre voi!

Cele mai comune întrebări

Î: Merită să cumperi o mașină de spălat vase?

R: Dacă vrei să scapi de un proces zilnic, destul de obosit și deloc plăcut, atunci cu siguranță o mașină de spălat vase este un produs care nu ar trebui să lipsească din locuința ta. Evident, odată cu achiziția lui, vor apărea și ușoare costuri suplimentare: detergent special, consum de curent, consum de apă.

Î: Cum cureți o mașină de spălat vase?

R: Noi recomandăm să achiziționezi o mașină pentru spălat vase care vine dotată cu funcția de autocurățare. În plus, ai grijă să folosești doar produse anti-calcar special concepute pentru acest gen de dispozitive.

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă. Ei bine, te invităm să...

Apple MacBook Air 13 – Recenzii, Preț, Specificații

Laptopul MacBook Air 13 este un produs de la Apple foarte apreciat în rândul utilizatorilor. În rândurile de mai jos veți putea sa descoperiți...

Cel mai bun purificator de aer – Top, Recomandări și Sfaturi!

Probabil îți dorești pentru locuința ta cel mai bun purificator de aer, însă nu știi exact ce model să alegi. În acest articol te...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -