Cea mai bună mașină de pâine – Sfaturi, Opinii, TOP 3 recomandări!

Îți recomand:

Motive pentru care să cumperi un tablou pentru bebeluși!

Tablourile personalizate pentru bebeluși și nou-născuți sunt cadouri adorabile și cu adevărat speciale, care pot avea un impact deosebit...

De ce să cumperi un tablou personalizat pentru cupluri?

Cumpărarea unui tablou personalizat pentru un cuplu poate fi o alegere minunată și memorabilă din mai multe motive. Iată...

Cum alegi un tablou personalizat?

Află din acest articol cum să alegi un tablou personalizat care să reflecte cu adevărat personalitatea și gusturile tale! Tablourile...

În articolul de astăzi îți vom arăta cum să cumperi cea mai bună mașină de pâine. Va trebui să ții cont de mai mulți factori de selecție, pe care noi ți-i prezentăm mai jos. În plus, vei vedea și un top 3 mașini de făcut pâine pentru acasă!

Mașină de făcut pâine Tefal

Pentru că sunt printre cele mai apreciate modele, am ales să îți oferim un top al mașinilor de făcut pâine marca Tefal. Mai jos, poți vedea trei recomandări de produse, care încântă cu un raport calitate/preț bun și care au primit doar recenzii pozitive din partea utilizatorilor.

Masina de paine Tefal Pain et Tresors Maison PF251835

Masina de paine Tefal Pain et Tresors Maison PF251835BRAND: Tefal

MODEL: PF251835

PUTERE: 700 W

Tefal Pain et Tresors Maison PF251835 este o mașină de făcut pâine de o calitate foarte bună, ce vine dotată cu nu mai puțin de 20 programe și 3 grade diferite pentru rumenire.

Aceasta vine de asemenea și cu o mulțime de funcții ajutătoare, iar aici notăm: panou de comandă digital, funcția de menținere la cald, programe pentru pizza, iaurt, paste sau gem.

Prețul la care această mașină de pâine Tefal poate fi cumpărată este de asemenea unul excelent, așadar o recomandăm cu drag!

PRO:

 • Multe programe;
 • Capacitate generoasă;
 • Trei grade de rumenire.

CONTRA:

 • Nimic.

Masina de facut paine Tefal PF240

Masina de facut paine Tefal PF240

BRAND: Tefal

MODEL: PF240

PUTERE: 700 W

Tefal PF240 este o mașină de pâine ce oferă o capacitate de 1 kg și care propune o putere de 700 W.

Modelul vine cu 20 de programe prestabilite, ideale pentru: pizza, franzelă, pâine integrală, gem, orez, paste și multe, multe altele. În plus, ea vine dotată și cu funcția de menținere la cald, lingură de măsurare, carte de rețete, accesoriu pentru frământare, dar și cu o cană gradată.

PRO:

 • Multiple accesorii;
 • Programe diverse;
 • Capacitate generoasă.

CONTRA:

 • Nimic de obiectat.

Masina de paine Tefal PF6118

Masina de paine Tefal PF6118

BRAND: Tefal

MODEL: PF6118

PUTERE: 1600 W

Ultima mașină de făcut pâine din topul Tefal este modelul PF6118. Vorbim despre un produs ceva mai scump, dar care a primit sute de recenzii pozitive datorită calității superioare.

Mașina are o putere de 1600 W, oferă 3 grade de rumenire, deține 3 palete și are o capacitate excelentă de 1500 grame.

În dotarea ei găsim nu mai puțin de 19 programe interesante, dar și o mulțime de accesorii foarte utile!

PRO:

 • Multe funcții și accesorii;
 • Putere mare;
 • Capacitate foarte bună.

CONTRA:

 • Prețul destul de ridicat.

Mașină de făcut pâine Heinner

Pentru cei care își doresc o mașină de făcut pâine de calitate, dar care are un preț de achiziție redus, recomandăm modelele marca Heinner. Pentru a te ajuta, am ales pentru tine trei modele care cu siguranță te vor încânta cu specificațiile lor!

Masina de paine Heinner HBM-900WHBK

Masina de paine Heinner HBM-900WHBK

BRAND: Heinner

MODEL: HBM-900WHBK

PUTERE: 550 W

Heinner HBM-900WHBK este o mașină de făcut pâine care încântă cu un raport calitate/preț excelent.

Aceasta vine dotată cu un panou de comandă digital, de pe care veți putea seta unul dintre cele 14 programe sau cele 3 grade de rumenire. În dotarea ei găsim de altfel și un timer sau o funcție pentru prepararea iaurtului.

PRO:

 • Preț accesibil;
 • Funcții multiple;
 • Silențioasă.

CONTRA:

 • Nu sunt obiecții.

Masina de paine Heinner HBM-690W

Masina de paine Heinner HBM-690W

BRAND: Heinner

MODEL: HBM-690W

PUTERE: 600 W

Continuăm recomandările cu Heinner HBM-690W, poate cea mai apreciată mașină de pâine ale brandului. Aceasta are o putere de 600 W și o capacitate de 900 grame.

Împreună cu mașina veți primi o lingură de măsurare, dar și o cană gradată. De altfel, este important de menționat că în dotarea sa găsim: 3 grade de rumenire și 12 programe prestabilite.

PRO:

 • Pret mic;
 • Capacitate bună;
 • Programe diverse.

CONTRA:

 • Puterea destul de mică.

Masina de paine Heinner HBM-900BKSS

Masina de paine Heinner HBM-900BKSS

BRAND: Heinner

MODEL: HBM-900BKSS

PUTERE: 600 W

Heinner HBM-900BKSS oferă o putere maximă de 600 W și propune o capacitate bună, de 900 grame. Modelul vine cu un panou de comandă digital, dotat cu un mic afișaj LCD.

Cu această mașină de făcut pâine aveți posibilitatea de a selecta dintre 12 programe diferite și 3 grade de rumenire. Găsim de altfel în dotarea sa o lingură pentru măsurare, dar și un timer incorporat.

PRO:

 • Raport calitate/pret bun;
 • Funcție pentru iaurt;
 • Capacitate bună.

CONTRA:

 • Puțin zgomotoasă.

Cum alegi cea mai bună mașină de pâine

O mașină de pâine este un electrocasnic de bucătărie din ce în ce mai căutat de către cumpărători. Motivele sunt simplu de înțeles. Vei avea posibilitatea să adaugi ingredientele dorite, fără chimicale, asta pentru a te bucura de o pâine coaptă după preferințele tale! În plus, poți opta și pentru un sandwich maker bun, pentru a te bucura de sandvișuri calde și delicioase, făcut cu ajutorul pâinii gătite tot de tine!

Capacitatea

O mașină pentru făcut pâine se poate alege în funcție de capacitatea acesteia. Modelele sunt diverse, și pornesc de la 900 de grame, dar pot ajunge chiar și la 1800 de grame. Cele mai comune dintre aparate fac parte din prima categorie, ele fiind suficiente pentru nevoile de zi cu zi.

Puterea

Puterea unui astfel de electrocasnic este un aspect de luat în considerare. Ea poate porni de la 300 – 500 W și poate chiar să depășească 1500 W. Sfatul nostru este să cumperi o mașină de făcut pâine care vine cu o putere de 500 W – 800 W sau 800 W – 1000 W, asta pentru a avea parte de un proces corect de coacere și destul de rapid.

Programele

Cea mai bună mașină de pâine îți va oferi un număr suficient de programe, potrivite nevoilor și preferințelor tale. Găsești pe piață dispozitive ce vin cu până la 12 programe, dar există și modele care au chiar 20. În ceea ce privește programele, acestea se referă în general la modul de coacere, dar și modul de preparare al aluatului, care poate fi pentru paste, pizza, desert. În plus, unele mașini de făcut pâine vin cu programe speciale pentru prepararea gemului, spre exemplu.

Numărul de Palete

O altă caracteristică a mașinilor de făcut pâine este dată de numărul de palete pe care acestea le dețin. În principiu, vei găsi două tipuri de modele: cu o paletă sau cu două. Ambele sunt eficiente, însă noi recomandăm să achiziționezi, dacă este posibil, o mașină de pâine dotată cu două palete!

Funcții

Mașinile pentru făcut pâine nu vin cu multe funcții sofisticate. Totuși, este recomandat ca noul tău dispozitiv să dețină măcar funcțiile: de menținere la cald, siguranță pentru copii sau auto-oprire.

Accesoriile

Un astfel de electrocasnic poate să vină împreună cu mai multe accesorii, extrem de utile. Printre cele mai cunoscute dintre ele amintim: lingură pentru măsurare, carte de rețete, cană pentru măsurare, accesoriu pentru iaurt, diverse forme pentru copt.

Top masini de facut paine recomandate

Mai jos te invităm să descoperi un top 3 cea mai bună mașină pentru preparat pâine. Ține cont de specificațiile fiecărui produs, deoarece este necesar să achiziționezi întotdeauna modelul care ți se potrivește cel mai bine nevoilor. Nu uita, odată ce te vei bucura de o pâine preparată chiar acasă la tine, o poți coace folosind un prăjitor de pâine.

Masina de paine Tefal Pain Plaisir PF220

Masina de paine Tefal PF220

BRAND: Tefal

MODEL: PF220

PUTERE: 700 W

Tefal PF220 este o mașină de făcut pâine de o calitate bună, ce are o capacitate de 1000 grame și o putere de 700 W. În dotarea sa găsim 17 programe diferite, cu ajutorul cărora puteți prepara pâine, aluat, gem, paste sau făinoase fără gluten.

De altfel, modelul oferă 3 grade de rumenire și vine cu o lingură de măsurare, plus un cârling pentru înlocuirea cuțitelor.

PRO:

 • Preț avantajos;
 • Capacitate generoasă;
 • Multiple funcții.

CONTRA:

Masina de făcut paine Philips HD9046/90

Masina de paine Philips HD9046/90BRAND: Philips

MODEL: HD9046/90

PUTERE: 700 W

Mașina de pâine Philips HD9046/90 este una dintre cele mai populare, asta datorită faptului că poate fi cumpărată la un preț mic, iar calitatea oferită este una superioară.

Specificațiile principale din dotarea ei sunt: Accesoriu pentru iaurt, cană măsură, carte retețe, posibilitatea de a prepara gem, desert, paste, pizza, sistem anti-alunecare, 3 grade de rumenire, panou comandă digital.

PRO:

 • Timer;
 • Multe programe;
 • Oprire automată.

CONTRA:

 • Ușor zgomotoasă.

Masina de făcut paine Star-Light MPD-800W

Masina de paine Star-Light MPD-800WBRAND: Star-Light

MODEL: MPD-800W

PUTERE: 800 W

Dacă vrei o mașină de făcut pâine de calitate, dar ceva mai ieftină, de sub 400 lei, atunci poți opta fără probleme pentru Star-Light MPD-800W, un model ce are aproape 300 de review-uri pozitive!

Aparatul este modern și nu duce lipsă de opțiuni. Iată-le pe cele mai interesante dintre acestea: Panou de comandă digital, 3 grade rumenire, lingură și cană pentru măsurare, funcția de coacere rapidă.

PRO:

 • Putere bună;
 • Capacitate mare;
 • Foarte ieftină!

CONTRA:

 • Nimic dacă ne raportăm la oferta de preț.

Mașini de făcut pâine ieftine!

Mai jos, am ales pentru voi trei mașini de făcut pâine ce au un preț de achiziție mic, mai precis de sub 400 lei. Vă invităm să le descoperiți pe toate cu un click pe butoanele aferente!

Studio Casa Fresh Bread SC1810

Studio Casa Fresh Bread SC1810

BRAND: Studio Casa

MODEL: Fresh Bread SC1810

PUTERE: 650 W

Daewoo DBM600W

Daewoo DBM600W

BRAND: Daewoo

MODEL: DBM600W

PUTERE: 600 W

Star-Light MPD-700W

Star-Light MPD-700W

BRAND: Star-Light

MODEL: MPD-700W

PUTERE: 700 W

Cum folosești o mașină de făcut pâine?

 1. Introdu în bol ingredientele dorite. Nu uita să ții cont de rețeta recomandă de producător pentru fiecare produs în parte;
 2. Pornește mașina și selectează programul aferent;
 3. Așteaptă ca procesul să fie finalizat!
 4. Nu uita să cureți mașina de pâine după fiecare utilizare;
 5. Ai grijă ca atunci când paletele se tocesc, să le înlocuiești.

Întrebări frecvente

Î: Ce avantaje oferă o mașină de făcut pâine:

R: Răspunsul este unul simplu! Te poți bucura de o pâine proaspătă și naturală fabricată chiar la tine acasă după bunul plac.

În plus, o mașină de pâine de calitate va veni dotată cu o serie de programe ce îți vor permite să prepari și multe alte făinoase, dar și gem, iarut și nu numai!

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Motive pentru care să cumperi un tablou pentru bebeluși!

Tablourile personalizate pentru bebeluși și nou-născuți sunt cadouri adorabile și cu adevărat speciale, care pot avea un impact deosebit...

De ce să cumperi un tablou personalizat pentru cupluri?

Cumpărarea unui tablou personalizat pentru un cuplu poate fi o alegere minunată și memorabilă din mai multe motive. Iată câteva motive pentru care ar...

Cum alegi un tablou personalizat?

Află din acest articol cum să alegi un tablou personalizat care să reflecte cu adevărat personalitatea și gusturile tale! Tablourile personalizate au devenit din ce...

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală pentru orice casă, deoarece niciodată...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -