Cea mai bună masă pentru casă – Clasament, Ghid și Review!

Îți recomand:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă....

Vrei să cumperi cea mai bună masă pentru bucătărie, living, bar sau birou? Ai ajuns exact unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro te invită să descoperi care sunt cele mai importante criterii de selecție ale unui astfel de produs. În plus, pentru a te ajuta în procesul de cumpărare, am selectat pentru tine și câteva dintre cele mai bune mese.

Cum să alegi cea mai bună masă

Indiferent de locul în care vrei să utilizezi o masă, este bine să te informezi corect înainte de achiziție. De aceea, te invităm să descoperi care sunt principalele criterii de selecție, din rândurile care urmează.

Tipul mesei

După cum bine probabil știi, o masă poate fi cumpărată în funcție de tipul ei. Aici ne referim la mesele clasice, de sine stătătoare, mesele de cafea, dar și la seturi, care sunt în general potrivite pentru spațiile amenajate pentru conferințe sau pentru mâncat.

În plus, o masă poate fi împărțită și pe alte trei categorii principale: Extensibilă, Fixă sau Pliabilă. Cele mai multe dintre mese sunt cele fixe, însă noi recomandăm, în special pentru spațiile mai înguste, mesele pliabile sau extensibile.

Recomandări mese extensibile

Masa living MB-58 S Masa cafea extensibila Masuta Smart Maxinova
Masa living MB-58 S Masa cafea extensibila Masuta Smart Maxinova
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Stilul mesei

În funcție de designul casei tale și în special al ambientului camerei în care noua ta masă va fi amplasată, ar trebui să te ghidezi în funcție de stilul ei. Vei găsi pe piață o mulțime de variante, printre cele mai cunoscute fiind: clasic, contemporan, modern, tradițional, rustic, vintage și nu numai.

Utilizarea mesei

O masă poate fi utilizată pentru orice cameră în general. Așadar, poți opta pentru mese ce vor fi potrivite pentru bar, birou, bucătărie sau living. Ai grijă ca masa să se potrivească cu mobilierul din jurul său, care poate fi o canapea, un fotoliu, o bibliotecă ș.a.

Numărul de persoane

Dacă vorbim de cea mai bună masă, atunci aceasta trebuie să asigure suficiente locuri pentru nevoile tale. Ține cont de câți membri are familia ta, dar și de situațiile în care vei organiza conferințe sau vei avea invitați. Din fericire, pe piață găsim mese ce au de la un singur loc și până la 14!

Materialul mesei

Când vorbim despre materialul din care masa este confecționată, trebuie să ne referim atât la rama sa, cât și la blat. Aici variantele sunt foarte multe și totul ține de preferințele clientului, dar și de bugetul său. O masă din lemn masiv va fi întotdeauna mai rezistentă decât una fabricată din PAL, spre exemplu.

Dimensiunea

La achiziția unei mese, dimensiunea este bineînțeles una dintre cele mai importante caracteristici! Înainte de achiziție, măsoară corect și atent spațiul în care vei dori să amplasezi noul corp de mobiler. Dacă lățimea este în general de aproximativ 60 cm la mesele clasice, lungimea diferă foarte mult, și poate fi de la sub 50 cm și chiar de peste 2 metri.

Top cele mai bune mese

Am încercat să selectăm pentru tine trei mese care au primit note cât mai bune din partea cumpărătorilor. Totuși, am ținut cont și de raportul calitate – preț, pentru ca tu să poți să alegi un model potrivit nevoilor și bugetului tău. Nu uita, indiferent de masa aleasă, vei avea nevoie și de un scaun bun.

Masa plianta Kring Flex

Masa plianta Kring FlexBRAND: Kring

DIMENSIUNIE: 177 x 78 x 80 cm

NUMĂR PERSOANE: 6

TIP: Pliabilă

PENTRU: Living/Bucătărie

Kring Flex este o masă pliantă perfectă pentru bucătărie sau living, fabricată din lemn și PAL.

Aceasta are un design modern și este ideală pentru a fi utilizată de până la 6 persoane simultan. Modelul are finisaj de furnir și este perfect pentru casele înguste, deoarece poate fi depozitată extrem de eficient.

Masa neagra cu blat rotund Concept

Masa neagra cu blat rotund ConceptBRAND: Concept

DIMENSIUNIE: 80 x 78 cm

NUMĂR PERSOANE: 4

TIP: Fixă

PENTRU: Bucătărie

Dacă vrei o masă de bucătărie de mici dimensiuni, atunci modelul de la Hardline Concept poate fi cel ideal pentru tine.

Aceasta este fabricată din lemn masiv de fag, dar și din MDF. Are o formă rotundă, cu un diametru de 80 cm.

Masa încântă prin designul ei modern și elegant, dar și cu un raport calitate/preț excelent, fiind foarte apreciată de către cumpărători.

Set masa extensibila cu 6 scaune MERCAN

Set masa extensibila cu 6 scaune MERCANBRAND: CB Furniture

DIMENSIUNIE: 170 x 80 x 79 cm

NUMĂR PERSOANE: 6

TIP: Extensibilă

PENTRU: Bucătărie/Living/Bar

La un preț destul de accesibil, puteți comanda masa MERCAN care vine împreună cu 6 scaune.

Ea are un design interesant, fiind fabricată din lemn și sticlă și poate fi utilizată în living, bucătărie și nu numai!

Cele mai comune întrebări

Î: Cum aleg o masă potrivită?

R: Mesele se aleg în funcție de dimensiuni, camera în care vor fi folosite, dar și design. Așadar, ține cont de toate aspectele menționate în articol înainte de a cumpăra cea mai bună masă pentru casa ta.

Î: Masă extensibilă sau fixă?

R: Noi recomandăm întotdeauna să achiziționezi o masă extensibilă, indiferent de dimensiunea ei. Un astfel de model este mult mai util, deoarece oferă posibilitatea de a economisi spațiu.

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă. Ei bine, te invităm să...

Apple MacBook Air 13 – Recenzii, Preț, Specificații

Laptopul MacBook Air 13 este un produs de la Apple foarte apreciat în rândul utilizatorilor. În rândurile de mai jos veți putea sa descoperiți...

Cel mai bun purificator de aer – Top, Recomandări și Sfaturi!

Probabil îți dorești pentru locuința ta cel mai bun purificator de aer, însă nu știi exact ce model să alegi. În acest articol te...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -