Cea mai bună masă de călcat – Cum o alegi, TOP modele și Recenzii de produs!

Îți recomand:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă....

Cea mai bună masă de călcat va fi întotdeauna aceea care se potrivește perfect nevoile tale! Dar cum alegi modelul potrivit? GhidulCumpărăturilor.ro te ajută! Citește acest articol informativ și descoperă care sunt cele mai bune și ieftine mese pentru călcat!

Cum să alegi cea mai bună masă de călcat

O masă de călcat de calitate va fi mereu un produs ce merită achiziția, deoarece oferă utilizatorilor un confort sporit în ceea ce privește apretarea hainelor și rufelor. Aceasta poate fi folosită atât împreună cu un fier de călcat, dar și cu o statițe de călcat bună. Mai jos, descoperi care sunt principalele criterii de selecție.

Tipul mesei de călcat

O masă de călcat poate fi de trei feluri. Rămâne ca tu să te decizi care dintre tipuri este mai potrivit pentru nevoile tale!

Masele de călcat standard sunt cele mai comune dintre modele. Ele sunt disponibile în majoritatea magazinleor și probabil sunt și cele mai eficiente. Acestea ocupă puțin spațiu, deoarece de cele mai multe ori pot fi strânse, precum un uscător pentru rufe.

Recomandări mese de călcat standard

Heinner Klass Kring Pro Confort Ertone
Heinner Klass Kring Pro Confort Ertone
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Mai există și mesele de călcat mini. Ei bine, după cum numele lor o spune, aceste produse sunt de mici dimensiuni. Aceste mese pentru călcarea hainelor sunt ideale pentru spații înguste și pot fi de asemenea transportate cu ușurință în călătorii, vacanțe, camping și nu numai.

Nu în ultimul rând, mai poți achiziționa o masă de călcat tip dulap de haine. Modelele nu sunt multe disponibile pe piață, însă vorbim despre un produs interesant, 2 în 1. Practic, avem de-a face cu un mic dulap pentru haine, ce deține laterale extensibile care transformă partea de sus într-o veritabilă masă pentru călcat.

Stilul husei

În ceea ce privește stilul husei unei mese de călcat, vorbim mai degrabă de gusturile fiecărui utilizator. O husă poate avea un stil simplu, de culoare uni, dar poate fi și cu un imprimeu. Totul ține de preferințele tale și de designul pe care vrei să îl alegi!

Funcțiile mesei de călcat

Cea mai bună masă de călcat ar trebui să îți ofere și câteva funcții. Cele mai comune dintre ele sunt și cele pe care noi le recomandăm, anume: Husă detașabilă, Husă antiumezeală, Priză electrică și suportul pentru fierul de călcat.

Top cele mai bune mese de călcat

Acum că ai aflat care sunt principalele caracteristici pentru achiziția unei mese de călcat de calitate, este timpul să alegi un model potrivit pentru nevoile tale. Noi am cercetat piața și am ales trei dintre cele mai apreciate produse. Am ținut cont atât de cele de mai sus, de raportul preț/calitate, cât și de părerile cumpărătorilor.

Masa de calcat Leifheit AirBoard M Solid

Masa de calcat Leifheit AirBoard M SolidBRAND: Leifheit

DIMENSIUNIE: 120 x 38 cm

TIP: Standard

HUSĂ: Multicoloră

Leifheit AirBoard M Solid este o masă de călcat haine cu peste 100 de review-uri dintre cele mai pozitive, lucru ce denotă o foarte bună calitate a acesteia.

Modelul măsoară 120 x 38 de centimetri, fiind dotată cu un suport special pentru fierul de călcat. Husa este multicoloră și poate fi cu ușurință curățată la nevoie.

Masa de calcat Vileda Premium Plus

Masa de calcat Vileda Premium PlusBRAND: Vileda

DIMENSIUNIE: 133 x 44 cm

TIP: Standard

HUSĂ: Imprimeu

Vileda Premium Plus este cu siguranță una dintre cele mai bune mese de călcat. Modelul este fabricat din metal, în timp ce husa vine cu un imprimeu atractiv.

Aceasta măsoară 133 x 44 cm și vine cu funcția de ajustare a înălțimii, care poate fi de la 70 la 96 de centimetri.

În dotarea sa găsim de asemenea și un suport special pentru fierul de călcat, dar și o priză electrică incorporată.

Masa de calcat Tefal

Masa de calcat TefalBRAND: Tefal

DIMENSIUNIE: 130 x 93 x 47 cm

TIP: Standard

HUSĂ: Bumbac cu Imprimeu

Ultimul model selectat pentru topul nostru este unul de o foarte bună calitate, ce are și un preț corect.

Masa de călcat Tefal măsoară 130 x 93 x 47 cm, este confecționată din metal, iar husa superioară este din bumbac.

Precum cea de mai sus și această masă de călcat deține funcția de ajustare a înălțimii (70-93 cm), plus suportul special pentru fierul de călcat.

Cele mai comune întrebări

Î: Te ajută o masă de călcat?

R: Cu siguranță da! Mesele de călcat sunt special concepute pentru a oferi utilizatorilor o poziție corectă în timpul călcării rufelor, dar și un spațiu corect construit pentru ca la final aceștia să se bucure de haine perfect apretate!

Î: Masă de călcat incorporabilă?

R: Există pe piață și mese de călcat incorporabile, însă chiar și modelele clasice sunt eficiente, deoarece majoritatea dintre ele sunt pliabile, deci nu vor ocupa prea mult spațiu.

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă. Ei bine, te invităm să...

Apple MacBook Air 13 – Recenzii, Preț, Specificații

Laptopul MacBook Air 13 este un produs de la Apple foarte apreciat în rândul utilizatorilor. În rândurile de mai jos veți putea sa descoperiți...

Cel mai bun purificator de aer – Top, Recomandări și Sfaturi!

Probabil îți dorești pentru locuința ta cel mai bun purificator de aer, însă nu știi exact ce model să alegi. În acest articol te...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -