Cea mai bună Ladă Frigorifică – Sfaturi de la Specialiști și TOP modele!

Îți recomand:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă....

Echipa GhidulCumpărăturilor.ro a revenit cu un articol în care îți va prezenta care estea cea mai bună ladă frigorifică. De asemenea, ne-am propus să-ți oferim cele mai importante caracteristici de care trebuie să ții cont atunci când vei cumpăra una.

Lăzi frigorifice Arctic

Pentru că Arctic este un cunoscut producător de aparate frigorifice, am decis să selectăm pentru tine trei dintre cele mai mai populare lăzi frigorifice din marca amintită. Am ales doar produse de o calitate superioară și am ținut cont și de opinia celor care deja le-au achiziționat.

Arctic O47+

Ladă frigorifică Arctic O47+

BRAND: Arctic

MODEL: O47+

VOLUM TOTAL: 451 litri

Arctic O47+ este o ladă frigorifică extrem de încăpătoare, care încântă cu un volum net total de 451 litri. Aceasta este ideală atât pentru acasă, cât și pentru mediul comercial.

Modelul vine dotat cu numeroase funcții, printre care: sistem antibacterian, panou de control cu LED-uri, securizare prin yala, izolație densă.

Această ladă frigorifică este fabricată din materiale neinflamabile și folosește clasa energetică A+.

PRO:

 • Volum generos;
 • Multe caracteristici;
 • Securizare prin yala.

CONTRA:

 • Nimic de notat.

Arctic O20+

Ladă frigorifică Arctic O20+

BRAND: Arctic

MODEL: O20+

VOLUM TOTAL: 205 litri

Continuăm cu Arctic O20+, o ladă frigofriciă de dimensiuni mai mici, mai precis care oferă un volum total de 205 litri.

În opinia noastră, modelul este perfect pentru locuințe, deoarece nu ocupă  mult spațiu, având o lățime de doar 75.1 cm.

Această ladă marca Arctic vine cu funcția de congelare rapidă, deține un sistem antibacterian, poate funcționa le temperaturi scăzute, dar și în cazul variațiilor de tensiune.

PRO:

 • Raport preț/calitate bun;
 • Sistem antibacterian;
 • Autonomie fără curent de 36 ore.

CONTRA:

 • Nimic.

Arctic O30+

Ladă frigorifică Arctic O30+

BRAND: Arctic

MODEL: O30+

VOLUM TOTAL: 298 litri

Arctic O30+ este o ladă frigorifică ce oferă un volum de aproape 300 litri, așadar unul destul de generos.

Aceasta costă sub 1500 lei, deci o recomandăm cu încredere. În dotarea sa găsim un panou de comandă ușor de folosit, ce deține LED-uri, izolație densă, dar și funcția de congelare rapidă.

PRO:

 • Congelare rapidă;
 • Clasa A+;
 • Volum bun.

CONTRA:

 • Nimic în raport cu prețul.

Lăzi frigorifice Beko

În continuare ne-am gândit să vă oferim și un top trei al unora dintre cele mai bune lăzi frigorifice Beko, asta pentru că modelele brandului sunt la fel de apreciate ca cele de mai devreme prezentate.

Am ales produse ce încântă cu un raport calitate/preț bun, dar și care au primit doar recenzii pozitive de la cumpărători.

Beko HS23753

Lada frigorifica Beko HS23753

BRAND: Beko

MODEL: HS23753

VOLUM TOTAL: 350 litri

Beko HS23753 este prima noastră recomandare, fiind vorba despre o ladă frigorifică care a primit doar recenzii pozitive de la cumpărători.

Pe lângă faptul că modelul surprinde plăcut cu un volum generos de 350 litri, acesta vine și cu următoarele funcții: iluminare, securizare cu yala, avertizare luminoasă și izolație densă.

PRO:

 • Volum generos;
 • Izolație bună;
 • Clasa A++.

CONTRA:

 • Utilizatorii nu se plâng de produs!

Beko HS22453

Lada frigorifica Beko HS22453

BRAND: Beko

MODEL: HS22453

VOLUM TOTAL: 230 litri

Beko HS22453 este un model ceva mai mic, care oferă un volum net total de 230 litri. Precum cel de mai sus, acesta vine cu aceleași specificații în ceea ce privește funcțiile deținute.

Pentru că este dotat cu yala securizată, puteți folosi acest produs și în magazine, restaurante sau alt mediu comercial unde nevoia cere o ladă frigorifică.

PRO:

 • Preț bun;
 • Yala securizata;
 • Panou comandă cu LED-uri.

CONTRA:

Beko HS22953

Lada frigorifica Beko HS22953

BRAND: Beko

MODEL: HS22953

VOLUM TOTAL: 284 litri

Ultima ladă frigorifică marca Beko din acest scurt top este HS22953, unul de dimensiuni medii.

Volumul este de 284 litri, iar clasa energetică este una superioară, adică A++. Lada vine cu securizare prin yala, funcție de congelare rapidă, izolație eficientă și cu un panou de comandă dotat cu LED-uri.

PRO:

 • Volum bun;
 • Consum de energie scăzut;
 • Materiale neinflamabile.

CONTRA:

 • Nimic de scos în evidență.

Cum alegi o ladă frigorifică bună?

Precum la majoritatea aparatelor frigorifice, și la acest tip de electrocasnic trebuie să ții cont de mai multe aspecte. Ți le vom prezenta pe toate mai jos, așadar îți recomandăm să ții cont de ele.

Volumul

Indiferent de producător, cele mai multe lăzi frigorifice au un volum net total de sub 250 litri. Aceste aparate sunt ideale pentru persoanele care au nevoie de un spațiu de congelare ceva mai larg față de cel oferit de o combină frigorifică sau un frigider. Ele pot fi plasate în beciul unei case sau în camera folosită pe post de cămară.

În plus, o ladă frigorifică va juca un rol important în orice bar, cafenea, restaurant, magazin și nu numai!

Funcțiile

Odată ce te-ai decis ce volum îți dorești să aibă noua ta ladă frigorifică, ar fi bine să arunci o privire și pe funcțiile acesteia. Aceste aparate sunt foarte similare cu congelatoarele și acest aspect îl regăsim chiar și în funcțiile lor speciale, care nu sunt multe. Iată câteva exemple: funcția Eco, Child Lock, sistem antibacterian sau semnalizarea audio.

Designul

Evident, acest criteriu ține mai mult de gusturile fiecărui cumpărător, dar și de spațiul disponibil. Totuși, îți recomandăm să măsori bine încăperea înainte de a achiziționa un astfel de electrocasnic, asta pentru a evita surprizele neplăcute.

Majoritatea modelelor vor avea dimensiunea expusă pe lățime. Totuși, dacă vei căuta bine, poți găsi produse slim, perfecte pentru spațiile ceva mai înguste.

Sistemul de dezghețare

O ladă frigofriciă poate fi dotată atât cu un sistem de dezghețare manual, cât și cu unul automat. Desigur, recomandarea noastră este să alegeți un model ce face parte din a doua categorie, asta pentru a vă bucura de un confort sporit.

Eficiența energetică

Cele mai comune lăzi frigorifice de pe piață au o clasă energetică A+. Dacă doriți să vă bucurați de un consum și mai redus de curent electric, atunci puteți opta pentru un produs care utilizează Clasa A++ sau chiar Clasa A+++.

Top lăzi frigorifice recomandate

Pe final, ne-am decis să-ți prezentăm câteva dintre cele mai bune lăzi frigorifice de pe piață. Topul a fost realizat în urma unei analize atente, în care am ținut cont de preț, review-uri, caracteristici și funcțiile deținute de produse.

Arctic O40+

Lada frigorifica Arctic O40+BRAND: Arctic

MODEL: O40+

VOLUM TOTAL: 360 litri

Prima ladă frigorifică din topul nostru este modelul O40+ de la Arctic. Aceasta este una de mari dimensiuni, ce oferă un volum total de 360 litri pentru depozitarea alimentelor.

Dispozitivul poate fi setat și reglat foarte ușor, cu ajutorul termostatului. În plus, modelul vine cu funcția Fast Freezing, utilizează o clasă energetică A+, dar și cu opțiunea de securitate prin Yală, excelentă pentru magazine, dar nu numai.

PRO:

 • Volum foarte bun;
 • Fast Freezing;
 • Securizare prin yala.

CONTRA:

 • Nimic.

Star-Light CFM-146AP

Lada frigorifica Star-Light CFM-146APBRAND: Star-Light

MODEL: CFM-146AP

VOLUM TOTAL: 146 litri

De data asta este vorba despre o ladă friogrifică de dimensiuni ceva mai mici. Star-Light CFM-146AP oferă un volum net total de 146 litri și a fost dotată cu următoarele specificații principale: Clasă energetică A+, funcția Super Congelare, Roți pentru deplasare, termostat reglabil.

Lada oferă de asemenea o capacitate de îngheț de 6.5 kg pe zi, dar și o autonomie fără curent excelentă, ce poate dura până la 35 ore. Datorită dimensiunii ei, o recomandăm cu multă încredere pentru acasă!

PRO:

 • Preț mic;
 • Roți pentru deplasare;
 • Compartimentare bună.

CONTRA:

 • Volumul destul de mic.

Liebherr Confort GT 3032

Lada frigorifica Liebherr Confort GT 3032BRAND: Liebherr

MODEL: Confort GT 3032

VOLUM TOTAL: 284 litri

Confort GT 3032 este un model de ladă frigorifică marca Liebherr. Modelul este unul ceva mai scump, însă prețul său este corect raportat la tot ceea ce oferă, fiind unul dintre cele mai apreciate de pe piață.

Produsul încântă cu o clasă energetică excelentă A++, cu funcția de super congelare, iluminare interioară și nu numai. Spațiul de 284 litri este unul generos, iar în interor veți găsi și două coșuri ce vă vor permite o corectă depozitare și depozitare pentru alimente.

PRO:

 • Iluminare interioară;
 • Clasa A++;
 • SuperFrost.

CONTRA:

 • Prețul ridicat.

Modele ieftine

Dacă nu dispui de un buget prea ridicat pentru achiziționarea unei lăzi frigorifice, fii fără grijă! Pe piață există numeroase modele ce au un preț de achiziție de sub 1000 RON.

Noi am ales pentru tine trei astfel de produse și te invităm să le descoperi. Ele au atât un preț ieftin, dar stau bine și la capitolul calitate. Spor la cumpărături!

Heinner HCF-N98A+

Lada frigorifica Heinner HCF-N98A+

BRAND: Heinner 

MODEL: HCF-N98A+

VOLUM TOTAL: 95 litri

Star-Light CFFM-142A+

Lada frigorifica Star-Light CFFM-142A+

BRAND: Star-Light

MODEL: CFFM-142A+

VOLUM TOTAL: 142 litri

Hansa FS150.3

Lada frigorifica Hansa FS150.3

BRAND: Hansa

MODEL: FS150.3

VOLUM TOTAL: 142 litri

Întrebări frecvente

✅ Ladă frigorifică sau congelator?

Funcțiile celor două aparate frigorifice sunt similare. Totuși, congelatorul este un dispozitiv mai degrabă ideal pentru depozitarea alimentelor uzuale. O Ladă frigorifică permite depozitarea precum într-un cufăr, iar accesul la alimente se face mai greu. Așadar, recomandăm lăzile frigorifice pentru cei ce au nevoie de un spațiu de înghețare larg, dar în special pentru magazine.

✅ Ce dimensiune ar trebui să aibă o ladă frigorifică?

O ladă frigorifică poate avea mai multe dimensiuni. Sfatul nostru este să iei un model conform nevoilor tale. Dacă deții un magazin, este de la sine înțeles că ar trebui să optezi pentru o ladă frigorifică de dimensiuni mai generoase, precum cele pe care ți le-am prezentat mai sus!

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă. Ei bine, te invităm să...

Apple MacBook Air 13 – Recenzii, Preț, Specificații

Laptopul MacBook Air 13 este un produs de la Apple foarte apreciat în rândul utilizatorilor. În rândurile de mai jos veți putea sa descoperiți...

Cel mai bun purificator de aer – Top, Recomandări și Sfaturi!

Probabil îți dorești pentru locuința ta cel mai bun purificator de aer, însă nu știi exact ce model să alegi. În acest articol te...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -