Cea mai bună combină frigorifică incorporabilă – TOP modele și Sfaturi!

0
83

Îți dorești cea mai bună combină frigorifică incorporabilă, dar nu știi pe care să o alegi? Ei bine, noi ți-am pregătit un ghid complet care să te ghideze pas cu pas! Te vom învăța principalele criterii de selecție ale unui astfel de electrocasnic, dar și care sunt cele mai bune modele de pe piață.

Cum să alegi cea mai bună combină frigorifică incorporabilă

În primul rând, trebuie să te atenționăm că nu sunt multe combine frigorifice incorporabile pe piață, deci opțiunile vor fi destul de limitate. Dacă îți dorești o largă varietate de modele, atunci îți recomandăm să achiziționezi o combină frigorifică de calitate neincorporabilă.

Volumul combinei frigorifice

În funcție de spațiul de care dispui, dar și de nevoi, este bine să cumperi o combină frigorifică incorporabilă care să îți ofere volumul potrivit, atât în ceea ce privește compartimentul frigider, cât și în ceea ce privește compartimentul congelator. Majoritatea modelelor au un volum net total ce nu depășește 350 de litri.

Numărul de rafturi și compartimente

Un alt criteriu este dat de compartimentarea aparatului frigorific. Acesta poate avea de la 1 la 3 compartimente în congelator, iar în frigider un număr de cel puțin trei rafturi.

Sistemul de dezghețare al combinei și funcțiile ei

Recomandăm călduros o combină frigorifică incorporabilă care să vină cu funcția de dezghețare automată, astfel ca tu să scapi de o grijă în plus. De asemenea, credem că un produs cât mai bine dotat în ceea ce privește funcțiile speciale este întotdeauna de preferat! Aici depinde doar de gustul fiecăruia, de buget, dar și de nevoia acestuia pentru presupusa funcție.

Top cea mai bună combină frigorifică incorporabilă

Așa cum ți-am promis, îți vom prezenta pe scurt detalii despre cele mai populare combine frigorifice incorporabile disponibile pe piața din România!

Combină frigorifică incorporabilă Bosch KIV38X20

Combina frigorifica incorporabila Bosch KIV38X20

Bosch KIV38X20 face parte cu siguranță din categoria celei mai bune combine frigorifice incorporabile! Vorbim despre un dispozitiv spațios, ce oferă un volum total de 279 litri.

Modelul propune 3 compartimente pentru congelator, iluminare interioară, 5 rafturi în frigider, 5 suporturi pe ușă, sistem de dezghețare automat și nu numai!

În plus, Bosch KIV38X20 este foarte apreciată în rândul cumpărătorilor, iar din acest motiv o recomandăm cu drag!

Descoperă prețul produsului!

Pros

Pros
 • Spațiu pentru depozitare generos
 • Dezghețare automată
 • Suport pentru gheață
 • Suport pentru ouă
 • Clasa energetică A+
 • Suport orizontal pentru sticle

Cons

Cons

Combină frigorifică incorporabilă Whirlpool ART 6502A+

Whirlpool ART 6502A+ este o combină frigorifică similară cu cea prezentată mai sus. Totuși, aceasta are un preț ceva mai scăzut, fiind însă la fel de apreciată.

Volumul pe care îl oferă este de 275 litri, iar frigiderul este comparitmentat cu ajutorul a 4 rafturi și 3 suporturi pentru ușă. Congelatorul este și el la rândul său dotat cu un număr de 3 compartimente.

De altfel, dacă vei alege să cumperi Whirlpool ART 6502A+, te vei bucura și de sistemul de dezghețare automat.

Descoperă prețul produsului!

Pros

Pros
 • Clasa energetică A+
 • Volum de 275 litri
 • Dezghețare automată
 • Uși reversibile

Cons

Cons
 • Volumul congelatorului (80 litri)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here